Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
panele podłogowe |
chciałabym sie dowiedziec jakie są ceny za ułożenie paneli +listwy może ktoś mi poleci kogos kto sie tym zajmuje interesuje mnie metr kwadratowy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: panele podłogowe |
nie szkoda ci pieniedzy na to przeciez to bardzo proste..chyba w sklepie Komfort mozesz sie dowiedziec cos na ten temat
|
|
ja miałam kłaść panele u siebie. Miało to kosztować 15 zl za m2 a za listwy 5 zl za metr. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Takie są ceny za ułożenie ale jeśli kupisz panele w komforcie z usługą montażu to jeśli się nie mylę masz 12% taniej. Uważam że cena nie jest wysoka a montaż naprawde profesjonalny.
|
|
samemu mozna to zrobic
|
|
lepiej kup deskę barlinecka, panele to sztuczne badziewie
|
|
15 zl za m2 a za listwy 5 zl za metr- chcialbym zeby za tyle mi ulozyli:P byl taki jeden jelop co chial tanio i "profesionalnie klasc", trzeba bylo klasc jeszcze raz:/ mialem takie fale na podlodze ze jak na morzu bylo:/ teraz jest ok, odezwij sie na maila to Ci tel goscia podam
|
|
faral to nie wina fachowca chyba ze cos pochrzani gąbke 2 na seibie polozy chyba ze tak ale jak wsyzstko dobrze ulozyl to wina podlogi ze krzywa tyle.
|
|
powpychal panele za mocno, tak ze jakby o 5 cm jeden przycial to bu\ylo by ok, zero luzu nie zostawil, jet ju ok:)
|
|
13zl za ulozenie samych paneli, za panele plus listwy 16zl-znalazlem fachowca ktory mi robil, dzwonilem, teraz robi po tyle:P
|
|
dziekuje za informacje juz znalazlam fachowca
|
|
Faral, jak powiesz że Ci toak spaprali w komforcie to nie uwierzę.
|
|
Polecam Pana Andrzeja .Układał mi dwa tygodnie temu panele , 14 zł ze wszystkim za metr kwadratowy.Pełen profesjonalizm,solidnie,nie skrzypi,nie faluje,mało odpadów.Jeżeli ktoś zainteresowany to polecam tel.728340120.
|
|
...że podłoże nierówne ? A wylewki samopoziomujące od czego ?? ________ Malachit
|
|
"Polecam Pana..." juz autoreklama :P nie w komforcie-tego nie powiedzialem:] teraz i ja mam równe podlogi jak stoly do bilarda:D połowa tych fachowcow co wyszystko umieja nie umie nic-a druga polowa to zlote raczki:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |