piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jasiu_smietana

Powiedzcie mi czy jest jakiś sposób żeby namierzyć tego idiotę jasia śmietanę?z miła chęcią bym dał mu w papę...może ktoś go zna?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jasiu_smietana

To pewnie jakiś Czech znam jednego ale to Zdenek Śmetana a Jasia nieznam

sam jestes idiotą...
Dał bys mu jak to określasz "w papę" za co? za to ze nie podobaja ci sie jego posty na forum?
Demokracja- wolność słowa...

Jas Ziom ja go bede bronic

i jest fajnie

HAHA DAŁBYŚ ALBO BYS SAM W NIĄ DOSTAŁ ... lepiej nie ryzykuj ,niewiadomo kim moze okazać sie ten niepozorny jasiu. he

No nie mówcie,że tylko mnie drażnią jego debilne posty...?

mnie też, spox

Łomża, Łomża, Łomża . . .

"Autor: Nicram07 (---.introlan.pl)
Data: 06-05-09 21:26

To pewnie jakiś Czech znam jednego ale to Zdenek Śmetana a Jasia nieznam"

Bo Jasiu to jego kolega ze Słowacji, Jasiu Smotana.

a serio to Jaś za udane prowokacje i trafne uwypuklanie najczęstszych sposobów kaleczenia ortografii na tym forum ma u mnie wielkiego plusa ;).

a Jasiu ostatnio ubił śmietanę :P LOL

ooo bedzie fajt

lunatyk masz racje jasiu śmietana to idiota

<a href="www.ch-e.no" target="_blank" title="Chojnowski Entreprenør">Chojnowski Entreprenør</a>

OHMYGOODNESS

posty pisane przez niego, z reszta tak jak duza czesc postow na tym forum jest bez sensu i ponizej jakiejkolwiek krytyki, jasiu sie nudzi i zamiast uczyc sie wypisuje posty na forum, moze powinien przeniesc sie na czat?

git

Wkurza pismem ale jestem pewien że jest mądrym człowiekiem. Tylko zastanawiam się nad celem (przesłaniem) jego postów. Myślę że ukazuje jak niski jest poziom forum (a co za tym idzie użytkowników) albo po prostu nudzi mu się choć może być więcej interpretacji:)

Support Your Local Football Team.

uklon w strone autora tematu - tylem, pszodem uklon w strone kilku innych osub, kture so w stanie zrozumiec kapke wiencej od innyh. oby tak ludzi bylo wiencej w lomzy

jedyny prawdziwy jasio :}

rz24: chipokryta ;)

kiedyś udzielił się na jakiś temat pod innym nickiem (chyba wklejał zdjęcia źle zaparkowanych samochodów) i za którymś postem popierdoliły mu się nicki i wyszło że pisze też jako jasiu śmietana...

Wg mnie człowiek jest ok ! , nie osadzajcie go po postach które z premedytacją tak pisze ;) A co do bójki myślę że byłbyś mocno się zdziwić.

Donald, jak sie postarasz to takie "popierdolenie nickow" zdarzalo sie czesciej, co nie oznaczalo rze to 1 osoba pisala. ale kto wie ile mam tu kont. pszezylem tu na forum pewnie wiencej od niejednego z was, na moje oko ok 6-7 lat. ciekawe gwiaztki sie tu spotkalo, np ptysia :}

wieksza czesc z was czepia sie kogos o kim zielonego pojecia nie macie.

to ze pisze tak jak pisze nie ma zwiazku z jego inteligencja-bo z tego co ja do tej pory czytalam to uwazam ze jest to inteligentny i do tego wesolo myslacy gosc/ciowa? !!!!

niech ktos z was "orlow ortografii" sprobuje tyle poprawnych ortograficznie wyrazow napisac co nasz Jasiu celowo pisze i wtedy pogadamy dalej.

Jasiu -trzymaj tak dalej a moze co po niektorzy kiedys w koncu cos zrozumieja!!! :)

i ja się zgadzam z bamato03

jasiu_smietana - tszymaj tak dalej:)). Na tym forum jest mnóstwo zrytych beretów, należy im się czasami niezły kopniak.

Pozdr

jaki k.... kryzys!!!

aha lunatyk- sam sobie daj w papę.......

jaki k.... kryzys!!!

Jasiu smietana moglby cos sam wymyslec a nie perfidnie kopiowac i nasladowac Czesia z wlatcow moch, az tak Ci sie podoba Czesio?

git

jeszcze o czesiu nie slyszala(e)s a ja juz istanialem, wienc kto kogo kopiuje? pisze jak pisze no co poradzic, zolte papiery mam

hehe, no chyba nie ja :D, wyjasniles kwestie wieku ale nie zaprzeczasz, z reszta wlatcy sa od kilku lat, o ile sie nie myle to od 4

git

hehe:)

i jest fajnie

co wy piszecie? Jasiu to dno i wodorosty, typowy nabijacz postów.

Jasiu pisze, że przeżył wiele lat na forum. Czy to jest dla Ciebie coś wielkiego . . . A najśmieszniejsze jest to, że doceniacie jego głupote, a to jest poprostu osoba nie radząca sobie w życiu prywatnym, przesiaduje więc na forum i nabija posty. Pzdr. dla normalnych, jasiu to nie jest Mickiewicz, taki inteligentny nie jest, żeby aluzjami pisać, heh.

racja racja zwykły lokalny gamoń

Cudowną reklamę robicie mu, skarby. Tak trzymać! ;))
Lunatyk nie wątpię, że jest wielu, którzy chętnie zmienią Twoje uzębienie, podyskutuj z nimi, zapoznaj się z "salonowym" życiem i wróc - szukaj wiatru w polu!

Kiedyś przyjdzie taki dzień kiedy jasiu kładka smietana dostanie w łeb przypadkowo na ulicy i sobie pomyśli?Za co? I sam sobie odpowie na to: pytaniem-zagadką "a może to za te debilne posty?"I może wtedy zmądrzeje...może...
p.s. Mam nadzieje,że nie jesteś tym debilem z bawełny ptysiem...

Donald czy mógłbyś przytoczyć ta sytuacje jeśli chodzi o Twoja wypowiedz:

"kiedyś udzielił się na jakiś temat pod innym nickiem (chyba wklejał zdjęcia źle zaparkowanych samochodów) i za którymś postem popierdoliły mu się nicki i wyszło że pisze też jako jasiu śmietana..."

Chodzi mi o ten jego drugi nic...
Z góry wielkie dzięki ;)

to małolat z 12 lat jest,taki śmieć

Pomysłowo.

watpie zeby to byl jakis malolat

i jest fajnie

koles przed 30

lunatyk: podpowiem rzebys nie musial szukac. w tamtym poscie chodzilo o nick "WD", zadowolony?

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=168241&t=167742

Jasiu to tak naprawde murzyn i wyrzywa się na forum, bo tęskni za bieganiem za antylopami z dzidą, heh

Jasiu tak naprawdę to ma więcej rozumu niż niejedna osoba na tym forum, a te jego blędy to zwykla prowokacja, gamonie ;p
a Wy tu juz bić go chcecie.
pf
smiech

Hehe popieram szanelkę, Jasiek wiencej postóf :)))
Pozdrowienia dla inteligentnych inaczej :)

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

Nie prowokacja tylko nasladowanie Czesia z "wlatcow moch" jakby ktos nie wiedzial, a Czesio, jesli ktos ogladal przynajmniej jeden odcinek to wie, ze nie nalezy do najbardziej rozumnych istot...

git

Ja wam powiem JASIU jest debilem.. ale myślącym debilem ;) Chce się wyróżniać .Mysle ze ukonczył conajmniej technikum w marianowie ;]

rz24 jak juz wczesniej zostalo to napisane: Jasio byl pierwszy :D
a nie jakis tam czesio

z Ciebie pewnie niezly Czesiek jest

Jasko rulez :D

jasiu przy tej popularności jeszcze się doczekasz pomnika kolo Bielickiej ;)

Jasiu dostanie nagrode debilomena, a za taką nagrodę to polewka na całą Polskie będzie z Łomży, że w Łomży mieszka . . . jasiu

translate dla Jasia:

jasiu_smietana w nagrote dotac naglode debilomena, a s tako naglodo to polefka na calo Polskie bedzie z Lomzy, ze w LLomzy mieska . . . jasiek

Jak widać każdy może być inteligentny inaczej . . .
(tego przesłania pwenie jasiu już nie zrozumie, bo specjalnie nie umieszcze translate)

JASIU PISZ TALEJ JESTEM S TOBOM

Cześki do nauki.
Koniec roku szkolnego za miesiąc a w dzienniku same pały ciężko będzie nadrobić.
No i kicha dla łomży, miasta między Piątnicą a Zambrowem że na forum wiekszość nieuków pisze.

Dopiero śledzie będą miały powód do śmiechu.

dla łomży napewno tak

uczony nieukiem się okazał

misczu z wysokim jak mi sie zdaje ego, co prubujesz udowodnic?

Czesio... wg mnie twurcy owego serialu, celowo wykreowali tako postac, by podkreslic problem nie tylko analfabetyzmu, tepoty i braku umiejetnosci logicznego myslenia. niekturzy jak widac na powarznie wzieli do serca istnienie czesia. nie wiem gdzie podobienstwo, bledy w ortografii czesia to i ja potrafje wylapac, ciesze sie rze i ty miszczu (za dyche) to potrafisz, cenna umiejennosc na forum. brak ci jednak innej, pokaz conajmniej jeden swuj post z kturego moglibysmy wywnioskowac ze potrafisz zlepic kilkanascie spojnych, na temat zdan, dajacych do myslenia i refleksji.
bo cos mi sie zdaje ze jak wielu innych "strozuw ortografi" potrafisz tylko wytykac bledy, posty ograniczajo sie do wskazania adresu gdzie dobry kebab, wytykania ze temat o fryzjerach jurz byl, ze tamten to debil bo nie podoba sie jak pisze. albo tez zalozyc owe glupie tematy. Morze i jest to forum Ogolne, ale ogolnie to tu sie nie pisze o npraktycznie o niczym, co mogloby przyciagac wzrok.
To co bylo najlepsze umknelo gdzies w czelusci tego forum, o problemach miasta, wyjatkowych ludziach z lomzy i okolic, pasjach mlodych ludzi, o kulturze, co mozna tu zmienic, rozmowy o chistori naszych terenuw.

Jasiu chciałem napisać to samo na temat Czesia:) Jeśli po tym poście ludzie nie zrozumieją o co Ci chodzi i jakie masz przesłanie to już naprawdę będzie szczyt wszystkiego. Pozdrawiam normalnych

jasiu śmietana , to jeden z wielu forumowych debili , ten obrał sobie za drogę robienie błędów ortograficznych . Nie wiem czy z sprawia mu to radochę ,ale każdy wie ,że to oszołom internetowy zwany trolem . Trola można się pozbyć z forum tylko wtedy kiedy się go przestaje karmić a mianowicie nie odpisując na jego posty .

Jasiu i odpisz mi teraz tu postem z masą błędów ,żebym mógł się zastanowić i pośmiać co za idioci ,a konkretniej z jakich baranich genów powstał taki idiota jak ty . Twoja matka to chyba spadła za schodów jak była w ciąży a ojciec za dużo jarał ? Może za w czasu powinien zmienić dilera , bo naprawdę to trzeba być ostro upośledzonym myśląc ,że udowodni się coś robiąc ortograficzne błędny .

obelgami mnie nie sprowokujesz, pamietam te dziecinne zabawy z podworka. dla wielu to zostalo ;)

jasiu_smietana wiesz z kąd te jechanie w Ciebie ? Błędy ortograficzne oraz nie widziałem w żadnym temacie, zebyś komuś przyznał racje, tylko zawsze musisz wejść z swoją teorią, nawet jak wiesz, że druga osoba ma racje, prubujesz przedctawić wszystko w swój sposób.

tepaki

Mistrzu "Z KĄD" taka teoria. :]

PS. "SKĄD"!!!! (jeden z najbardziej wkurzających mnie błędów:)
PS2. Jak już komuś wytykasz to chociaż sam się wykaż bo teraz się pogrążyłeś.

naprawde szkoda gadac-teksty co po niektorych tylko swiadcza o tym jak bardzo jestescie zadufani w sobie i malo jesli nie wcale inteligentni!!!

jedyne co potraficie na tym forum to obrzucanie obelgami i wyzwiskami!
to jest kolejny temat gdzie "orly lomzynskie" pokazuja jacy to oni sa "inteligentni".
ciekawe czy w rzeczywistym zyciu tez tacy sa????????jesli tak to coz.........juz mnie nic tu nie zdziwi.!
niestety Jasiu tych co chyba naprawde wiedza o co tobie chodzi i dlaczego tak piszesz jest na tym forum "jak na lekarstwo".

reszta.......no coz sami widzimy po ich wypowiedziach jacy sa!!!!

Autor: mistrz418 (---.elomza.pl)
Data: 08-05-09 19:35

dla łomży napewno tak

uczony nieukiem się okazał

A nie ptrzyszło ci do głowy że napisałem łomża z małej litery celowo ?
Niestety jaka ranga miasta z takiej litery się pisze.

MYŚLENIE NIE BOLI .

ktoś-coś nawet nazwę wioski, gdzie mieszka trójka mieszkańców pisze się z dużej litery, taka jest gramatyka i kropka. Celowo to sobie książkie napisz, i stosuj w Niej nazwy miast z małych liter, to ciekawe, czy wejdzie do drukowania.

bamato03 - starasz się pojąć głupote jasia, może i jest inteligentny, ale zaczął pokazywać to dopiero w tym temacie. Posty w innych tematach jasia nie wymagają komentarza

D****Z18 - przeanalizuj posty jasia

Ja myślę,że jasiu chce wyjść z twarzą i poprosił o pomoc swojego chłopaka żeby napisał pod jego nickiem jakiś inteligentny post...Na pewno jest jakimś zakompleksionym,niedojrzałym chłopczykiem który gdzieś tam w świecie jest nękany przez ludzi i tu na forum odreagowuje stres.Może to i dobrze dzięki temu jakoś sobie radzi w życiu codziennym i widzi jakiś sens egzystencji na tym świecie.Jasiu zajmij się może w życiu czymś innym, pożytecznym i zobaczysz,że pryszcze z twarzy znikną,że one są karą za te Twoje głupie posty! Peace

mistrz418-mylisz sie-ja nie staram sie pojac glupoty Jasia-widze za ta glupote tych (miedzy innymi twoja ) ktorzy po raz kolejny daja popis na tym forum obrazajac innych.

proponuje sprobowac poszukac innych tematow na forum a tam bedzie widac ze Jasio nie tylko pisze "po swojemu" ale rowniez na temat.!

od kiedy to wszystkie opinie musza byc zgodne???dlaczego Jasiu ma komus przytakiwac jesli ma odmienne zdanie???tylko po to zebyscie wy byli zadowoleni???smieszne!!!
forum jest po to zeby moc sie wypowiedziec tak jak sie mysli i to co sie mysli a nie po to zeby sie zgadzac ze wszystkimi dookola.to jest wolny kraj!!

a to ze czasami napisze cos co moze i odbiega od tematu -no coz na tym forum to nie on jeden i nie pierwszy i nie ostatni.

nie kazdemu musi podobac sie to jak Jasiu pisze i co pisze ale tak szczerze mowiac to wole czytac jego celowe byki niz przez wielu wypowiadajacych sie na tym forum-- wyuczone!!!!

Idiota zwykły i tyle , i ja bynajmniej tu kogoś obrażam po prostu stwierdzam fakty . Nie będę przecież się męczył i czytał posty tego analfabety gdzie w jednym słowie specjalnie robi 2-3 błędy ortograficzne . Widząc takiego gościa z góry go ignoruje ,ale jak się wpieprza to swoją pseudo inteligencją w każdy temat i daje popis swojej głupocie to po prostu trzeba to nazwać po imieniu , bo inaczej nie przestanie .

SD zgadzam się w 100%, tak dłużej nie może być. Każdy chce, żeby jego post był zrozumiany, a jasiu robi błędy, czyli coś z nim nie tak, bo utrudnia zrozumienie swoich postów.

Nieuk i tyle

mistrzuuu
Z całym szacunkiem ale większość tu zebrana ma trudności ze zrozumieniem nawet całkowicie poprawnie napisanych pod względem ortograficznym i gramatycznym postów więc o czym tu mowa ?

Jaska nie rozumiecie ? widocznie nie dla psa kiełbasa ;p

przeslanie trzeba znaleźć w jego postach Matoły.
a Wy sie czepiacie ortografów
ah ta prowokacja :)

a Jasko ma teraz ubaw :D

Czytając posty na łomżyńskim forum, mam wrażenie , że piszą to młodzi chłopcy bici przez ojców lub dorośli mężczyżni nękani przez żony i dlatego wyżywają się na forum używając wulgarnych słów, depcząc innych, bo tu są odważni, śmiali, dlatego, że anonimowi . Odreagowują domowy stres. Brawo chłopcy, tak dalej!

Samanta a ty znajdź se chłopa bo tego Ci chyba potrzeba ;)

najlepiej takiego ktory lałby ją prawda :D

SYNDROM _smietana

Niedługo powstaną prace magisterskie opatrzone tytułem: Jasiu Smietana- fenomen w internetowych "realiach".
Jaśku, adrenalino części łomżyńskiego forum, trzymaj fason - połamania palców! Na pohybel ksenofobii! ;)

szanelka: Nie dla psa kiełbasa -

Poprawka:
szanelka: "Nie dla psa kiełbasa" - trafna uwaga ;)

sa dziesiatki innyh for, czemu akurat te wybraliscie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org