piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wiomar -praca

Co sądzicie o pracy w tej firmie ???? pracowal już ktoś tam ??? ostatnio pokazały sie na stronie ogłoszenia o pracy u nich

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wiomar -praca

Nie radzę. a ogłoszenie pojawia się co jakiś czas. duża rotacja pracowników.

heh zmieniają pracowników " jak rękawiczki" no ale jak nie szanują ludzi to tak pozostanie! Ja również odradzam tam pracę!!!

jak najdalej od wiomaru oszusci i wyzyskiwacze i UWAGA firma maxi mixi czy jakos tak to tez wiomar!!! A prezes zboczuch!!!

Wiomar ? Nigdy !!!! W tej firmie to pracowało juz chyba pół Łomży. Własciciel nigdy nie powinien mieć żadnego interesu bo nie szanuje nikogo i ma ludzi za śmieci. Niech to w końcu upadnie i bedzie jednego "złotego pracodawcy" mniej. Pozdrawiam i z całego serca odradzam.

popieram !!!!! lepiej tam nie idz :P ja w ostatniej chili zrezygnowałem po tym jak sie dowiedziałem jak tam ludzi traktują i ile to burżuje płaca hehehe

;)

|Hejka sprawa jest prosta firma ktora oglasza sie co kilka dni ze szuka pracownikow nie jest wiarygodna pracowalem tam polecam ta firme tym ktorzy chcieli by byc bialymi murzynami ahahhaa

Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę

pracowałam tam kilkanaście miesięcy, mogłabym dużo powiedzieć na ten temat ale szkoda mojego cennego czasu.
Dobra rada!!! jeżeli nie masz z czego żyć a nie możesz znaleźć pracy, to zatrudnij się w Wiomarze ale w między czasie szukaj nadal innej pracy

a.b.c

popieram a.b.c-hm.........oni wciąż szukają??? zastanawiajace......:P

Temat tej firmy wraca na forum jak bumerang.

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=135119&t=135119

Często jest tak, że w firmach, gdzie jest duża rotacja pracowników wybierają najlepszych i ci pozostają na dłużej. Duża rotacja świadczy też, że praca wymaga dużego wysiłku.

------------------------------------------
Samotność www.iduo.pl

Drogi Mike58 nie obraź się ale nie masz bladego pojęcia o tym co piszesz mowa jest o hurtowni WIOMAR kolega floyd68 podał link do trochę starszego tematu poczytaj sobie to na pewno zrozumiesz
pozdrawiam :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org