Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
łomżyniak potrzebuje pomocy |
kurde gościu ciśnij pompkę na waszawke może tam Ci pomogą!!!!!!!!!!!!!co za palant a jeszcze większymi debilami są goście z 4lomza publikując takie artykuły!!!!!what da ****????!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: łomżyniak potrzebuje pomocy |
ja pomoglam:) i jest fajnie
|
|
Ja tam zagłosowałem ,może będzie kiedy sławny, to tylko 1,22zł człowieku.Może kiedyś sam będziesz chciał aby ktoś na ciebie zagłosował.
|
|
Do przedmówcy - sam " ciśnij pompkę " skoro tyle w tobie agresji a ja jak najbardziej popieram kandydata ponieważ wie skąd pochodzi , nie wstydzi się tego i ma jakiś pomysł na życie który stara się zrealizować. WIELKIE brawo i powodzenia.
|
|
A mi ktoś pomoże ? dużo nie trzeba ;)) tylko 00 00 zł
|
|
KGB , SB czy tam inny wywiad oni nie potrzebują pomocy i bo się nie ujawniają.
|
|
na bank jakiś znajomy kogoś z 4lomza , mało takich Łomżyniaków potrzebuje pomocy ?? no ale moze znajdą sie tacy co pomogą , ja wolena chore dzieci sms-a wysłać
|
|
ciekawie czy w wawie jest taki dumny?
|
|
zagłosowałem, za darmo na stronce, powodzenia
|
|
Ja tez zagłosowałem 5s czasu kiedyś może ja będę coś potrzebował ( oby nie !! ) Ludzie trochę zrozumienia !
|
|
ktos kto pracuje w antypolskiej gazecie wyborczej zasługuje na pogarde a nie na pomoc
|
|
jak najbrdziej popieram gościa można na niego zagłosowac ale czemu trzeba za to płacic? Tak wogóle to TVN to masońska telewizja :) życzę mu powpdzenia ⊕ Jedno jest pewne,moich korzeni,mojej Polskosci nie pozwole sobie nigdy wyrwac z serca ⊕
|
|
a jak będzie sławny, to będzie miał Nas w Wielkim poważaniu niezamierzam głosować, w Wawie, jak wozi się z kolegami, pewnie nie przyznaje się do Łomży taki " potrzebujący ", a nawet nie zalogował się na forum i sam nie poprosił o pomoc. -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
absolutnie na niego NIE zagłosuję, nawet za darmo, ktoś kto pracuje w gazecie wyborczej jest skończony u mnie na starcie, a po drugie tvn to WSI-owska telewizja, GW i TVN to antypolskie media
|
|
Trzeba sobie pomagać... wtedy życie będzie łatwiejsze.
|
|
|
Ale z was ciołki, nieudacznicy życiowi zazdroszczący chłopakowi. Ja zagłosowałem i zrobiłem to z przyjemnością. Nie trzeba nic płacić, na stronce podanej w artykule głosuje się za darmo, wystarczy odpalić(stronkę). "Ostro" - jesteś okropnie tępy :))))) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
"tvn to WSI-owska telewizja, GW i TVN to antypolskie media" nie no, śmiech na sali, tvp z farfałem na czele może lepsza jest? Polsatu też nie oglądasz? jak obejrzeć wydarzenia, tvn24 i wiadomości to nawet kolejność reportaży jest taka sama:P gdzie on zdrajcą? jakby na stronce się zalogował i sam poprosił o głosy to i tak byś na niego szczekał, część z was jest ograniczona do tego stopnia że tylko to robić potrafi, banda flustratów nie znam gościa, ale zagłosowałem - nie chcecie, nie głosujcie
|
|
|
Myślę, że warto chłopakowi pomóc. Masz ochotę, zrób to : www.tvnwarszawa.pl/-1,1598501,0,,wkrecaja_sie_do_telewizji__wybierz_finalistow,wiadomosc.html Na tej stronie możesz głosować bezpłatnie, nawet kilka razy :P
|
|
Story nie jest glupi. Zagranie pod publiczke z akcentem o Lomzy. Co wazne, aby bylo skuteczne. Szczerze mowiac jego wypowiedz tak sobie mi sie podobala ale moze sie jeszcze wyrobi. Szkoda ze to tylko TVN Warszawa ktorej nikt nie oglada. Moze pozniej pojdzie dalej. Glos oddalem. Powodzenia.
|
|
Zwróć uwagie na sportowców. Np., na jednym z MŚ w siatkówkie, do polskiej kamery gadał, że polacy się poprawili i będzie zacięty finał, a do argetyńskiej kamery, Brazylia 3 - 0 Polska i odbieramy puchar. Tak samo tutaj, jestem z Łomży, pomóż . . . może założe baner, żebyście klikali w Niego i nabijali mi kase na . . . na np. Porshe. W zamian odwale napis na samochodzie - Łomża number 1. w Polsce i będę w ten sposób promował Łomże. Taki grajek, a Chopen z kąd jest ? Nie sprawdzaj na google . . . -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
ktos kto mowi pomys to raczej daleko nie zajdzie w tv
|
|
Zajdzie, nie zajdzie- wyrokowcy, wszystko wiedzący się odzywają .:))) Jesteś życzliwy, to zagłosujesz, a jak jesteś zgryźliwy, to zawsze coś na "nie" znajdziesz. Ludzie przymusu nie ma, jak boli to nie głosujcie, ale pamiętajcie jak częściej w takich sytuacjach będzie bolało, to trzeba przejść się do specjalisty.:)))))) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
pieprzysz glupoty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |