sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy w łomży potrzebny jest kolejny supermarket

Ciekaw jestem czy potrzebujemy jeszcze nowego supermarketu, szczegolnie w centrum. Po tym co dzieje się koło "Stokrotki" nie jestem już pewien. A wy?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy w łomży potrzebny jest kolejny supermarket

aaaaaaa my ? jakie my ? chyba ja :-) wiesz niech robią 1000 stokrotek i 2 razy tyle biedronek i ciekawe poco ? jak i tak piniędz brak ja musze juz płyty przegrywać za 1zł bo na orginały kusztują hoho tyle co moje kiesząnkowe ;-(

wedlug mnie powinni wybudowac jeszcze pare takich "SUPER MARKETOW" w lomzy gdyz upiekszaja one nasze miasto a z reszta jak widac po cenach nie sa one zbyt niskie w porownaniu do towarow naszych lomzynskich kupcow a czesc z nich jest nawe drozsza tak wiec wedlug mnie jest to zerowe zagrozenie dla handlowcow a budynki jakby nie bylo wygladaja naprawde super

TY śLeDcZy JA NIE JESTEM JAKIŚ KU.....KALENDARZ TYLKO KALENDARZ MOŻE BEDZIE TAK KUR...ŚLEDCZY ?? NIE OK JA MŁODSZYCH NIE BENDE WYZYWAŁ NA RING . A CO DO SKLEPÓW TO ZBUJCIE M1 ALBO TESSCO I KONIEC.

SzUkAm MiŁoŚcI

Witam
A to my w Łomży mamy jakiś supermarket?! Stokrotce daleko do supermarketu a to co ma powstać na górce to też nie będzie wielkie halo.
Potrzebny jest Łomży porządny supermarket a nie jakieś popierdułki.

Święte słowa
Coś dużego Auhan, Tesco lub coś w tym stylu.

"Nadmiar demokracji to anarchia"

Zdecydowanie wole Tesco niż oszołoma

ktos tu kiedys napisał, ze "w Łomży jak cos sie dzieje to jest wielki pierd, a potem maly smrodek...."

chyba sie z tym zgadzam. Sklep jak kazdy inny, rewelacji cenowych brak i ktos to wszystko nazwał supermarketem....

Nawiasem mówiąc chyba jeszcze długo kupcy łomżynscy bedą sie cieszyc monopolem, poniewaz z gderania mieszkanców nic nie wynika.

pozdrawiam jak zawsze ciepło

News

Autor: Rambo (---.lom.vectranet.pl)
Data: 06-12-04 16:43

Ciekaw jestem czy potrzebujemy jeszcze nowego supermarketu, szczegolnie w centrum. Po tym co dzieje się koło "Stokrotki" nie jestem już pewien. A wy?

Co sie mianowicie dzieje?
Dopiero we wtorek pojechalam odwiedzic ten "supermarket"- z czystej ciekawosci. Calkiem przyjemnie wyglada musze powiedziec. Zarowno z zewnatrz, jak i z wewnatrz. No i najwazniejsze, ze "kilka" osob znalazlo tam prace. I kilku "lomzynskich przedsiebiorcow" tez sobie "pouzywa" jak widac nowym miejscem.*np renault Zawadzki*
Poza tym zadnych tlumow na pakingach, i wszystko w normie, widac juz lomzynicy przeszli z tym obiektem do porzadku dziennego.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

A ja zapytam czy my jusz mamy supermarket?bo jak narazie widziałem tylko więkrzy sklep a na market to chyba jeszcze poczekamy.
Pozdrawiam

Temid

Tyle samo szumu było gdy powstawała "Gośka", "Biedronka" , "Leader Price" . To jest nasza polska przywara ,że lubimy ponarzekać jak to będzie źle jeżeli ..... .Zgadzam się ,że takie centra handlowe budowane w naszym mieście stwarzają konkurencję dla naszych "rodzimych?" handlowców lecz co stoi na przeszkodzie , żeby ci drobni przedsiębiorcy doszli do porozumienia i skoncentrowali swoją działalność w jednym , dwóch ...... pawilonach a nie prowadzili swoich biznesów np. w blokowych piwnicach . Obawiamy się o stan naszej rodzimych małych przedsiębiorstw handlowych lepiej martwmy się tym ,że wzrasta bezrobocie i to czy będzie 2 czy 5 większych pawilonów zbytnio nie zmieni sytuacji w naszym Zatrudniaku . Jedynym wyjściem jest poszukiwanie możliwości tworzenia drobnych zakłądów produkcyjnych a dalej promocja ich na rynku krajowym i międzynarodowym ale to jest zadanie dla naszych władz miejskich i powiatowych , które wszem i wobec ogłaszają o podpisaniu umowy z m.in. z jakimś landem niemieckim o współpracy etc. co owocuje wyjazdami służpowymi na koszt podatników . Znaczących owoców nie przynoszą miastu.

Pozdrawiam wszystkich !!!!

Tyle samo szumu było gdy powstawała "Gośka", "Biedronka" , "Leader Price" . To jest nasza polska przywara ,że lubimy ponarzekać jak to będzie źle jeżeli ..... .Zgadzam się ,że takie centra handlowe budowane w naszym mieście stwarzają konkurencję dla naszych "rodzimych?" handlowców lecz co stoi na przeszkodzie , żeby ci drobni przedsiębiorcy doszli do porozumienia i skoncentrowali swoją działalność w jednym , dwóch ...... pawilonach a nie prowadzili swoich biznesów np. w blokowych piwnicach . Obawiamy się o stan naszej rodzimych małych przedsiębiorstw handlowych lepiej martwmy się tym ,że wzrasta bezrobocie i to czy będzie 2 czy 5 większych pawilonów zbytnio nie zmieni sytuacji w naszym Zatrudniaku . Jedynym wyjściem jest poszukiwanie możliwości tworzenia drobnych zakłądów produkcyjnych a dalej promocja ich na rynku krajowym i międzynarodowym ale to jest zadanie dla naszych władz miejskich i powiatowych , które wszem i wobec ogłaszają o podpisaniu umowy z m.in. z jakimś landem niemieckim o współpracy etc. co owocuje wyjazdami służpowymi na koszt podatników . Znaczących owoców nie przynoszą miastu.

Pozdrawiam wszystkich !!!!

Chcę dużego sklepu DUŻEGO
(w centrum też może być o ile przy Wyszyńskiego to centrum)

"Nadmiar demokracji to anarchia"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org