Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DO ROBOTY RODACY !!!!!!!!!!!! a moze rozrywka |
KAZY TUTAJ PISZE NIE MA COS TAM: TO ŹLE PRACUJE: A PO CO TO POSTAWILI: A CZY TY CZYMŚ SIE ZAJMUJESZ MOZE JAKIES HOBBY COS PO SWOICH OBOWIAZKACH (SZKOLA; PRACA) ??????? danielos9
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DO ROBOTY RODACY !!!!!!!!!!!! a moze rozrywka |
danielos9: sorki, ale nie piszę się dużymi literami. Jest taki guziczek Caps Lock i taka lampka zielona z napisem Caps Lock. Jak ona się świeci to nie pisz, tylko spraw, żeby zgasła. Takie są zasady. To tak, jakbyś wszedł do Cioci Basi w gumiakach. Obciach, nie? A do tematu: po obowiązkach odpoczywam głównie....
|
|
Na impreze ;_) |
Ja zazwyczaj jak mam wolne i nie ma pracy ani szkoły to odpoczywam ale te odpoczywanie różnie wychodzi bo raz jest że chodzę po naszej Łomży z kolegami i podziwiamy nasze niby zabytki, albo robi się własne imprezy bo nie ma takich porządnych lokali ale jak są to wolimy nie zaśmiecać lokalu naszym towarzystwem i inne to lepiej wychodzi jak sami zrobimy jakoś balangę albo imprezę . to na tyle o rozrywkach i pracy.
|
|
W pracy też może być wesoło. Widziałem takie hasło: "Polaku, sraj w pracy! Zaoszczędzisz na papierze i jeszcze ci za to zapłacą!"/:-) Zbych
|
|
Ja na brak rozrywki i atrakcji w pracy narzekać nie mogę :-) ...ale jak wrócę,to zawsze znajdę chwilkę,by poświęcić się muzyce
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |