sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy w Łomży w najbliższym czasie powstanie jakiś zakład?

Czy w Łomży w najbliższym czasie powstanie jakiś zakład albo takie duże przedsiębiorstwo ?? bo mało tych zakładów w Łomży a bez zrobotnich dużo jest ...

SzUkAm MiŁoŚcI

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy w Łomży w najbliższym czasie powstanie jakiś zakład?

a madzejszego tematu nie bylo ?

Dla ziomów szacunek dla frajerów pogardę

kalendarz to kolejna jaźń Bartusia vel Śledczego vel Barteza vel ..........

T i g e r

Tiger to kolejna jaźń Bartusia vel Śledczego vel Barteza vel ..........

SzUkAm MiŁoŚcI

HEHEHE jeśli powstanie jakiś zakład to chyba psychiatryczny klientów mu napewno nie zabraknie ;)

Tak ma powstać kolejny zakład pogrzebowy!!!! pozdrawiam.

Bartuś podejrzewam, że nawet nie znasz znaczenia słowa jaźń zatem nie będę komentował Twoich wypocin .... :P

T i g e r

Kamieniołomy by się przydały.

Tiger Po 1 nie jestem żaden Bartuś. A po 2 to się wypchaj tym wszystkim debilu bo gadasz takie głupoty ze czytać sie nie można.

SzUkAm MiŁoŚcI

Czekajcie ja mam na imię Bartek no i miałem wcześniej Nick Bartez . No Ale co Ma ten Kalendarz wspólnego zemną ??? Ja to ja !! a nie jakiś ku…Kalendarz. Bez obrazy kalendarza ale to po…. Wszystko no wiem że dużo błędów pisze no cóż ale jak się śpieszę i chce na wszystkie tematy napisać to musze się spieszyć i wtedy nie patrzże co pisze no ale to się zmieni teraz błędów nie będzie chyba że jakoś napisze nie związek słowa na temat.

Właśnie, Bartez to nie jakiś ku... kalendarz :)
Masz rację Bartez, pisz na wszystkie tematy. No i jak się spieszysz, to tak Ci wychodzi :(
Ale uwierz mi, jak przybywa latek, to nie chcesz już pisać na wszystkie tematy, no i się tak nie spieszysz.
A zresztą nie musisz pisać na wszystkie tematy. Ja np. skoro tu piszę, to napiszę, że nie powstanie żaden zakład, bo do zakładu muszą przywozić surowce, a którędy niby mają je przywozić - od strony Nowogrodu? Czy może przez te tory w Śniadowie? A może od gór królowej Bony :)
Łomża pewnie za jakieś 50 lat będzie małym, mam nadzieję malowniczym miasteczkiem.
Pozdro.

Zaklad powstanie, jesli zalozymy sie kto jest kto w tej mieszaninie nick'ow :)

kalendarz definicji słownikowej słowa debil też zapewne nie znasz ale już nie będę Cię męczył bo ... stuknę w kalendarz ...ze śmiechu :)

T i g e r

Zauważyliście że śLeDcZy zaczął poprawnie pisać ?!. No i tak trzymaj :) !!.

Ave

No bo zacząłem pisać powoli ,dokładniej, i staranie pisać no ale te moje dobre pisanie mnie trochę męczy  He He. A jak napisać jakiś Nick np. jak Grzesiek_Mazurek napisał mój Nick śledczy pogrubiony jest to jak to zrobić żeby tak każdy Nick który napisze to żeby był pogrubiony ? A i nie wiem jak wstawić fotkę pod postem jak niektórzy mają Np. Tiger albo Grzesiek_Mazurek by też chciał mieć jakieś małe zdjęcie : - )

pod okienkiem w którym piszesz posta jest "formatowanie tekstu" kliknij na tym i wszystko jasne

Ave

o Bardzo dziękuje Grzesiek_Mazurek no teraz to już wszystko jasne : -) a ten obrazek może kiedyś się dowiem .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org