Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
impreza dzis |
czy to prawda ze dzis w amnesi maxx odwolany jest koncert Jay Delano i jest dyskoteka a wejsciowka dla panow za 5 a dla pan za free ??? prosze o odp
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: impreza dzis |
prawda. jay dostal sraczki
|
|
ale imprezka jest ???
|
|
impreza start o 20 www.amnesiamaxx.pl
|
|
a niech strace ide dzis:) i jest fajnie
|
|
to ja tez zalece
|
|
od ilu lat wjazd?slyszalem ze od 21?
|
|
madzius madzius pewnie, ze stracisz. ominie cie niezly koncert dj+skrzypek+wokalistka :) Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
slyszalam za od 18 lat
|
|
wstęp napewno od 18l
|
|
ja zaraz ruszam ze znajomymi napewno bedzie super impreza
|
|
i jak impreza??? udana....???
|
|
Udana! Ochrona,dym i 10 klientów:)
|
|
to moze zaczne tak: -godzina 22 zajezdzamy pod AMNESIE - ochrona bardzo mila i kulturalna - wchodzimy, wszystkie stoliki zarezerwowane, ludzi z dziesięcioro - jedziemy gdzies indziej, ochroniarz ktory stal przed wejsciem namawia nas do powrotu ( ps. menager bys dal mu jakas premie) - jedziemy do rzymianki ( ochrone maja zajebiaszcza, ledwo zdazylismy drzwi otworzyc a juz jakis fajfus krzyczy DAWAJCIE PIĄTAKA omg...) - godzina 00.00 wracamy do amnesi, bardzo mily pan ochroniarz nas wita ( ps. menager pamietaj!:)) - ludzi na parkiecie garstka z 30 osob, ale o dziwo stoliki juz oderezerwowane:) - plusy sa takie ze sa dwa bary jeden na dole drugi mniejszy na gorze, apropo chlopak w barze na gorze niczego sobie... - ALE TO CO STALO SIE O GODZINIE 00.56 BYLO STRASZNE I OKROPNE... DJ-EJKA UCICHLA.. W CALYM LOKALU CISZA... CO TO KUWA MA BYC?? NIE POJEMUJE. CIEZKO BYLO ZAPLACIC DJ WIECEJ, MLODZIEZ BYLA A TU CISZA... TRZEBA BYLO NAWET COS ZAPUSCIC Z DYSKU JUZ BY TO INACZEJ WYGLADALO. i jest fajnie
|
|
zapomniała ty dodać że na koniec się upiłaś, a o lodzie już nie wspomnę :D
|
|
jesli twierdzisz ze sie upilam to chyba mnie z kims pomyliles i jest fajnie
|
|
Wiecie co? Tak mi przyszło na myśl w związku z tym. Kiedyś już było słychać o takim klubie w regionie, który zapraszał wielkie gwiazdy, które jakoś nigdy nie dojeżdżały na miejsce bo zawsze COŚ. ALe reklama szła w świat że wielkie gwiazdy tam grają. Skończyło się jak się skończyło - klub przestał istnieć. Nieładnie - to właściciel odpowiednio wcześniej nie wiedział że nie będzie koncertu? Przecież tak ochoczo namawiał na forum na zakup biletów.
|
|
a ja mysle ze to nie jest wina ani wlasciciela ani managera. jay wystepuje w tancu z gwiazdami . koncert w sobote, program na zywo w niedziele? ja bym nie dal rady osobiście wiec nie dziwie sie. ale cieszy mnie to ze koncert nie odwolany tylko przelozony na inny termin wiec ten delano napewno odwiedzi lomze
|
|
i nagle w dniu koncertu zrozumieli, że następnego dnia jest taniec z gwiazdami i występ trzeba odwołać. ekstra
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |