niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Admin 4lomza Istnieje i działa !!!

Chciałem powiedzieć że admin na tej stronie na którego tak zle ocenialiście w postach np. czemu nie ma czatu na tej stronie albo co z tym planem jazdy MPK no ale on jest i działa bo patrzyłem na wszystkie strony Łomżyńskie to nigdzie nie pisało o tym otwarciu sklepu stokrotka w Łomży i jeszcze zdjecia są :D no cóż może czatu na tej stronie nie ma ale jest na wp.pl Łomżyński i tam kilka osób z forum nieraz przebywa np.: eVe-liNKa..17^ albo ABCD no i jeszcze tam kilka osób jest !! !! Mam Prośbe do Admina żeby Jak By Mógł to by zmienił troche naszą strone główną na jakos bardziej związaną z Łomżą np: Na góże strony głównej był by zdjecie Narwi albo co innego Łomżyńskiego i zeby był Napis 4LOMZA no i jak można to by wstawił radio Łomżyńskie i moze gry jakieś i byśmy grali se i zrobili ranking najlepszych graczy coś podobnego widziałem na stronie Mechaniaka no to tyle! Admin Dzieki za Świerze Wiadomosci hehe :-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Admin 4lomza Istnieje i działa !!!

Ja zamiast fotki Narwii wolałbym link do strony ze słownikiem języka polskiego np. http://sjp.pwn.pl/ , dla niektórych obowiązkowy.

Ave

Popieram Grzesiu :)
śLeDcZy to nie tylko analfabeta, ale również kolejkowy zboczeniec obmacujący schorowane staruszki zwane przez niego laskami ;D

T i g e r

To wez wpisz i wskocz se i popatrz tam. Bo napewno ja tam nie wejde. Mam ważniejsze sprawy :D

Jestem też za słownikiem w myśl zasady "Najpierw sprawdź potem wyślij posta". A swoją drogą "polska język - trudna sprawa" przynajmniej dla niektórych.

NO tak ja wole już Niemiecki Mój ojczysty język !!-!! To może jak juz pisze po tym polsku to w nastepnym poscie napisze dobrze i poprawnie może być ?

Ja i tak nie wierzę, że jest tu admin :(
No i dajcie już spokój Bartezowi. Ja go popieram z tym całym jego językiem. Nioe ważne, jak pisze, ale o czym. Zawsze jak chcę się pośmiać to czytam sobie posty Barteza i jest oki :)

Ale po co zmieniać jak jest dobrze, a poza tym nie bardzo można zmianiac poniewaz obowiazuja pewne zasady, nie mozna uzywac np herbu, tudziez barw miasta bez zezwolenia. Jesli chodzi i radio itp. to wtedy bedzie reklama tej stacji, a za reklame sie placi, no chyba ze wymiana banarow. Sprawa gier we flashu, to mogly by byc:)

No gry dobra rzecz byśmy zobaczyli kto lepszy hehe żeby wstawili Counter-Strike na 4lomza i gra tylko z użytkownikami forum 4lomza i ciekawe kto by wygrał nie przechwalam się ale chyba w to gre to ja bym wygrywał :-) chyba że ktoś lepszy jest tu na forum ?

co do

ortografii, to zauważcie, jak kiedyś tepiono analfabetów (w imię politycznej poprawności zwanych teraz "dysortografikami") na wszelkich forach? A teraz? "Wsio rawno". Ludzie pisza tak niechlujnie, że aż się na odruch wymiotny zbiera. Wystarczy spojrzeć na posty powyżej i nie licząc nawet braku polskich znaków (wybaczam), interpunkcji (przymykam oko), literówek (od biedy), to już prymitywne ortografy typu "świerze", albo "to gre" są beznadziejne.
1. Brak kontaktu ze słowem prawidłowo pisanym (książka, gazeta)
2. Niechlujna wymowa
3. Lenistwo i olewanie "rozmówcy" - to tak jakby rozmawiając w realu dłubać sobie jednocześnie w nosie.

sam czasem strzelę byka, ale to co prezentują niektórzy, już mi zakrawa na rzeźnię bydła

no i jeszcze co ciekawego powie pani znająca wszystkie wymogi pisowni polskiej ruskiej i .... i tak sie mądrzy jak by wszystkie rozumy pozjadała ? Ja to napisałem do tego przedemno co napisał juz nie bende pisał nicku :o

Jacku szkoda słów ... minęły już czasy kiedy młody człowiek, któremu słusznie zwrócono uwagę ze wstydem spuszczał wzrok oblany rumieńcem... Współczuję nauczycielom, którzy na codzień muszą toczyć nierówną walkę z tumanami pokroju Bartusia - śLeDcZy'ego. Mamusia i tatuś załatwią papierek dyslektyka i takowa osoba głęboko w niedomytej (również z lenistwa) pupie ma zasady poprawnej pisowni ... Inną sprawą jest chorobliwa chęć wypowiadania się na każdy temat, nawet wówczas gdy się nie ma w danej dziedzinie najmniejszego choćby pojęcia, znajomości zagadnienia. Cały szereg niepoukładanych myśli wyrzucanych z siebie bez najmniejszego przemyślenia, który w wydanu śLeDcZy'ego mi osobiście przypomina wydalanie z organizmu niedokładnie strawionego pokarmu w wyniku spożycia zielonych śliwek i popicia mlekiem (czyt. sraczkę). :D

Chyba pora zewrzeć szyki , zwracam się do zwolenników poprawnej polszczyzny, piętnujmy za każdym razem błędy przynajmniej na tym forum ... Może nasze działanie przyniesie jakiś skutek ....?

T i g e r

Ja jestem przeciw (zwieraniu szyków) - już zresztą gadalismy o tym 100 razy.
Dopóki dzieciaki nie używają słów niedopuszczalnych na forach, to pozwólmy im się wypowiadać. racja - nie mają kontaktu ze słowem pisanym. Ale receptą na to nie jest zabieranie im forum czy ośmieszanie. Oni tacy są na co dzień. Gdybyśmy ich posłuchali w live to co 2 słowo byłoby "do usunięcia". Oni tacy są. To wina szkoły i rodziców. Nie widzę powodów, żeby piętnować błędy. Wulgaryzmy - i owszem, ale nie błędy.

adamus jak zatem jest Twoja recepta na zmuszenie kogoś do zastanowienia się nad swoją pisownią - minimum wysiłku ? Każdemu zdarzają się błędy ale moim zdaniem powinniśmy kontrolować się chociażby po to aby uniknąć ośmieszenia

T i g e r

Tiger, sam wiesz pewnie, że są fora bardziej 'ą' i 'ę' od tej listy dyskusyjnej (bo to nie forum).
Ale są też bardziej 'luźne'.
Daj tym dzieciakom pogadać o czym chcą - dla mnie to też jest w jakis sposób cenne. Wiesz, moderowanie też nic nie zmieni - no bo i za co zbanować małolatów? Za brak kropek?
bartez mógłby się więcej starać, ale on po prostu inaczej nie umie. Ma wybór: pisać tu, czy nie. Bo nie może pisać inaczej (podobnie jak inni DJ'e).
Niech więc piszą, aby bez wulgaryzmów i obrazy. A to, że jest to obciach, to już ich problem.

ok niech piszą ile wlezie ... z tym, że ja pamiętam czasy kiedy Forum na 4lomza było miejscem dyskusji na wysokim poziomie ...

T i g e r

Tiger...

...ale to dalej może być miejsce do dyskusji na wysokim poziomie. I tylko trzymaj ten poziom i bedzie dobrze. Pietnowanie nic nie da, bo to będzie wet za wet, post za post, a przecież łatwiej napisać wredny w tonie i aortograficzny post ociekający sadystyczną radością z kalecznia polszczyzny. Adamus ma rację. Dla "Bartezów" to sam pleszer.
Moja odpowiedź? Mądrze pisać. Nie wdawać się w pyskówki, szukać inteligentnego adwersarza/współdyskutanta/foroomowicza.

3ym się Krzyśku i dawaj głosa paszczą (czytaj: klawiaturą) (to było zdanie weekendowe)

Fajnie Jacku, że wróciłeś na forum :) Dłuuugo Cię nie było

Pozdrawiam

T i g e r

Tak Fajnie ale już mnie nie krytykuj bo teraz dobrze pisze.Admin Żyjesz ?

Admin jeśli niechcesz zrobić własnego czatu albo usunąć tego obrazka czt to wez wstaw ten link jak sie kliknie na ten obrazek czat to bedzie to co pisze a link daje tutaj mozesz wstawić ten link

aaaa jeszcze jedno czy strona www.4lomza.pl zmieniła strone albo zrobiła dodatkowo ? wejdzcie i zobaczcie www.4lomza.podlaskie.info

Zanim przyszedł CounterStrike był doom:

http://www.userfriendly.pl/index.php?data=1997-12-07

---
PGG

Śledczy powiedz coś jeszcze.... :D

---------------------------
Jak zwykle pozdrawiam

Ciekwe co ???? Czy Czujecie To Jazde Ten Show ????

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org