sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szturm na Stokrotkę...

Równo o 10 tłum zebrany przed budynkami przystąpił do szturmu zgniatając tym samym wszystkich stojących przy barierkach. Jęki i wrzaski z "przyjemną" muzyką i pięknym głosem pana zapraszającego do zakupów w tle - tak wyglądało otwarcie dość mocno przereklamowanego marketu zwanego skromnie "Galeria Stokrotka". W środku jak w środku - jeden mniejszy sklep i kilka większych. Najdziwniejsi natomiast byli ochroniarze, którzy blokując najważniejsze przejścia kierowali potencjalnych klientów do wyjścia. To się nazywa miła obsługa.
Cóż, jakie miasto taki sklep. Nie jest źle, ale wydaje mi się, że mieszkańcy Łomży dziwnie zachowali się miażdżąc kogo popadnie w drodze do zwykłego przecież marketu. Przyglądając się temu czułem się, jakbym patrzył na stado bydła...
A przy okazji, jeśli ktoś chce zobaczyć jak to wyglądało, polecam numer z supermarketem z repertuaru kabaretu Animruru. Nic dodać, nic ująć.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szturm na Stokrotkę...

ALE CYRK !!!!!!!! hehehehehe
Aż mi glupio za tych wszystkich co sie tak rzucili na ten sklep jak ''psy na kiełbase''. Jejku, to śmieszne ale za razem tragiczne. Heh, wydaje mi sie ze tak o 17-18 zamkną sklep z powodu braku towaru heheheh.

PS: a czemu na forum tak pusto, czyżby cała Łomża stała pod Stokrotką łącznie z forumowiczami :) ???

........szczyt bezrobocia - pajęczyna pomiędzy nogami prostytutki..........

coś jak rok 1410 :) tyle że pod Grunwaldem było spokojniej

Ave

To zdjęcie a szczególnie mina widocznej na pierwszym planie babci - budzi mieszane uczucia :) od śmiechu do politowania .... Ludziska opamiętajcie się - to nie jest jedyny dzień funkcjonowania tego sklepu !!!

Pozdrawiam

T i g e r

Twórcy dzieł o charakterze batalistycznym oto natchnienie dla Was :)

Naprzód Łomżyniacy - do boju !!! :D

T i g e r

ja właśnie stamtąd wróciłem...takiego czegos to ja nigdy nie widzialem (no ale to pierwszy "supermarkiet" w Lomzy wiec nic dziwnego). Ludzie pchaja sie tak jakby w tych sklepach dawali cos za darmo, a zapominaja, ze za wszystko i tak beda musieli zaplacic. W srodku nic szczegolnego nie ma...kilka promocji...sklepy nie są zadną rewelacją...

pozdrawiam wszystkich ochraniarzy sprzed "Galerii Stokrotka" - jestes dzis ulubiencami Lomzy wszyscy sie do was pchaja...co wy w sobie macie :P

Jeśli tiger masz więcej zdjęć ze szturmu na stokrotkę dołącz ich trochę.

Mnie się tam nie chiało tam iść.
Więc chcę nadrobić to co straciłem.

A gdzie ta baba z gipsem się tak pchała. Szkoda że jej drugiej ręki nie połamali

Ja też nie byłem, ale jestem w SZOKU.
Naprawdę tak tam było? No to pięknie....
Wstyd straszny, obciach i poruta. Nie odzywam się do nikogo, kto tam polazł. Ludzie - przestańta wreszcie oglądąć ten polsat i czytać kuntakty i super expressss.
I do forumowiczów: nie piszcie wreszcie, jacy Ci Polacy to wspaniały, mądry tylko biedny naród...

Dziwie sie że wczoraj wieczorem ludzie nie rozbijali nomiotów i nie koczowali pod tym sklepem aby być pierwszym w kolejce. Ktos powinien pomysleć i założyć komitet kolejkowy jak za starych dobrych czasów, jak takie tłoki pod sklepami były na porządku dziennym. Na otwarciu były władze miasta, ksiądz ........... szkoda ze prezesa tej firmy co to wybudowala nie beatyfikowali........:) Dla mnie totale przegięcie, klapa i wstyd na (prawie) całą polskę. Aż strach pomyśleć co sie bedzie działo jak wybudują prawdziwy hipermarket.

Niewiem jak wy uważacie, ale dla mnie nazwa ''Stokrotka'' kojarzy sie z kwiaciarnią..........hehehheheh Napiszcie coś śmiesznego, bo to co sie działo rano, to tylko plakać sie chce.

..........

Ci ludzie co tam byli to jacys popraprance! Pchali sie jak po zloto!
Ludzie o co chodzi ? Czy wyscie zglupieli ?

Lepszy juz martket jest w Ostrolece Minimal! przynajmniej to Mini Market ! A tu ? nic ciekawego. Kilka sklepow z ciuchami kilka sklepow z gazetami ! Za czym tu stac w kolejce !
Ludzie ! Opanujcie sie ! Tam nie ma nic ciekawego ! jest jeszcze wiele innych sklepow np. Biedronka, czy Lider Price, Gośka ! LUDZIEEEEEEE !!!!!!!!

mysle ze na tym otwarciu to i tak najlepie jzarobili zlodzieje :) nie bylem tam ale widze to okna i z checia bym zobaczyl miny osob ktore siegaja do kieszeni czy torbki po powietrze :) to przegiecie jest.... normalnei jak na uroczystym otwarciu parasola no. ten tlum wyglada conajmniej tak jakby te sklepy mieli juz jutro zamknac na zawsze. ciekawe co bedzie jutro :) czy te kolejki znikna ?:) to jest staszne

Totalna porażka, zdegustowanie, wstyd i zażenowanie - tak skomentuję to co zobaczyłam na zdjęciach zamieszczonych przez Tigera.
Oj daleko nam do Europy, daleko...
I więcej już nic nie napiszę w tej kwestii.

:-)

:-)

:-) usmiałem się jak dzika świnia..... :-)

A "Śledczego" chyba tam zadeptali, bo sam pierwszy nie doniósł o szczegółach otwarcia tych sklepów.

Pięknie k***a, pięknie :-)
Trzoda wiochę odstawiła jak się patrzy!
Łomża!...kocham tę mieścinę! :-)
Aha...dobrze,że nie zwykłem chodzić na takież bądź inne "otwarcia"
Smutne,że zdjęcia jakości wprost z XXI wieku,niosą w sobie treść,jakby żywcem wyjętą z minionej epoki :-/
Mimo wszystko pozdrawiam :-)

felix pewnie jeszcze stoi w kolejce po bułki ;)
Coolboy namiotów nie rozbijali bo nie mogli śledzi wbić w asfalt, ale widziałem kilku "wytrwałych entuzjastów kapitalizmu" jak stali wczoraj wieczorem pod sklepem "bo podobno dla pierwszych iluś tam klientów będzie bon na zakupy"

"Człowiek to brzmi dumnie" Gorki napewno by tego nie powiedział gdyby stał dziś przed "Stokrotką".

Namioty mogli rozbic z tyłu, tam gdzie jest plac pełen błota..........ciekawe czy to uporzadkują czy zostanie takie bagno.......

O Bąciu, dobrze, że tam nie poszlam:) Ale wiedziałam co tam będzie:) To chyba te przecenione pączki tak działały na innych:) Pozdrawiam... :)

Nie przesadzałbym z tą wiochą itd. Widzieliście różne kadry czy to z wyprzedaży czy innych "promocji"? W łodzi chyba połamali trochę w sklepie, ludzie na pogotowiu się znaleźli. Te obrazki , (a tekście o tym na 4lomza jest więcej zdjęć ) to tylko stawia tych ludzi w takiej samej kolejce jak w Łodzi. Ciekawe czy tak będzie za kilka dni. A swoją drogą Galeria ma promocję i to za darmo. Nie inwestowali, a wszyscy, albo prawie wszyscy o tym się dowiedzą.

Hahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhaha/....

Byłem tam i jak wyszłem to sie tak smiałem że ... no jak przyszłem tam o godzinie 12.00 to było troche ludu a jak ustałem obok mnie 4 laski a tu nagle wszystko ruszyło do przodu tak sie ze te 4 laski obmacałem hahaha jedna to mi sie żuciła na szyje bo kuzwa ją tak ciągneło haha no ale pozatym to luz było obmacałem 4 laski po dupie i to zadarmo i zjadłem se batonika hehe no wrażenia lepsze niż z kolejki górskiej bo było w tym coś erotycznego ;-) no cóż ceny tam są jak wszedzie wygląd stokrotki nawet nawet ale mały jeszcze no ale ta galeria to tam są same Łomżyńscy kupcy no oprucz empiku ale reszta to juz jest w Łomży .... POZDROWIENIA DLA KASI KTÓRA TAK MNIE MOCNO TRZYMAŁA JAK NAS PCHALI NO I WIELKIE POZDRÓWKA DLA 3 LASECZEK KTÓRE DOTYKAŁEM .... HEHE :-)

Bartez rulezzz :)
bartez - erotyczny :)
Pozdrowionka, szkoda, że mnie tam nie wziąłeś :(

hehehehehe erotyczne i zboczone to one były bo ona same mi się tu na .... pchały hehehehe no cóż ale warto było odwiedzić Dzieńy Club Erotyki Stokrotka :-)

Zastanawiam sie jak na te tłumy zareagują nasi pseudokupcy?!
Jak widać w naszym mieście jest brak rozrywki i takową tworzy nawet otwarcie takiego czegoś jak Galeria Stokrotka. Ciekawe jak to będzie wygladało za kilka lat gdy pomiędzy Sikorskiego - Zawadzką - Wyszyńskiego będą otwierać prawdziwy matket - Tesco.
A do Stokrotki wybiorę sie po niedzieli, wtedy będą tam napewno mniejsze, choć nadal duże, tłumy.

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

A tak przy okazji... Słyszałem, że facet który był pierwszym klientem zaparkował swój samochód na parkingu przy wejściu do Stokrotki i całą noc w nim czatował, po czym rano wyszedł i zajął miejsce w kolejce. Polak potrafi... :)

Lomza niczym tu nie odbiega od innuch miast - w kazdym miescie jak otwieraja jakis centrum albo robia wyprzedaz to dzieja sie dantejskie sceny.
Trzeba jeszcze wielu lat zeby wymarl rocznik "kolejek i okazji" - zycie w PRL to tez byla ciagle czatowanie na okazje, tylko ze wtedy walka byla o kupienie czegokolwiek, a dzisiaj o kupienie jak najtaniej.

Mnie to tez napawa lekka zenada ale z drugiej strony czy majac 600 zl na przezycie dla 4 osobowej rodziny nie walczylbym o kupienie paczka za 35 gr zamiast za 1,5 zl.
Ja sie ciesze bo czesc spozywcza wyglada porzadnie, wyglada na to ze bedzie w koncu sklep gdzie mozna zrobic sensowne zakupy.
Galeria handlowa wyglada jakos miniaturowo...
A to ze tam jest wielu Lomzynskich kupcow to nic dziwnego - wladze Stokrotki zabiegaly o to zeby tam byli sami handlowcy z Lomzy ale im sie nie udalo i pare sklepow jest z zewnatrz.
Aczkolwiek przy budowie pracowaly lomzynskie firmy, chyba wiekszosc przynajmnije wiekszosc (Terrazyt, Makbud,

!!! C---Y---R---K !!!

NO jak nie pracowały Łomżyńskie firmy !!-!! Pracowały i to kilka, jedna to mój wujek w niej pracuje w takim zakładzie c.o. i kanalizacji . Robili dla stokrotki kanalizacje deszczową i zakładali w srodku centralne ogrzewanie. A Co ci ze Makbud tam pracował ??????? haha makbud to sie zajmuje drogami i innymi może chyba że położyli chodzniki tam.Ale głównym Wykonawcą jest Henpol z Poznania. ( chyba cos takiego )

Inspektor Budowalny Czuwa !

Tia, Wafel ma rację.
W społeczeństwie, gdzie każdy uczony był od dziecka kombinować (i kraść do tego), takie okazje jak pączek za 35 gr (zamiast 1,50) warte są stania od rana w kolejce.
Coraz trudniej kraść i oszukiwać w normalnym coraz bardziej kraju, więc ludziki wietrzą tylko wszelkie okazje - i jak już takowe są, to chcą być pierwsi, jedyni i najlepsi (jak ten facet od samochodu).
Smutne & prawdziwe.

ludzie poszaleli , myślą że za darmo w markecie dostano

Nie za darmo ale za pol darmo,
Uwierzysz ze sa ludzie ktorzy powiedza ci w ktorym sklepie w Lomzy po ile jest cukier, maka, kielbasa....co do grosza
Jesli na zakupach tygodniowych zaoszczedza 10-20 zl to jest to dla nich warte stania nawet 2 dni w kolejce.
A poza tym ludzie juz sie nauczyli ze przy otwrciach nowych sklepow zawsze sa okazje, jakies tanie produkty, prezenty, gratisy itp....

Bieda, Panowie i Panie, bieda i ludzie ktorzy do takiej biedy doprowadzaja sa zalosni, a nie te ludziska co sie pchaja po paczki za 35 gr.
Wielu jednak bylo takich co pchali sie z przyzwyczajenia.. wiecie jak to jest, 45 lat stania w kolejkach a tu nagle kolejki brak - no to jak jest gdzie postac to ciagna zaspokoic swoje nalogi...

Ale to wszystko przez Nasz rząd chodzi mi o Prezydenta,premiera,ministrów a najbardziej ministra zdrowia to chyba co miesiąc zmieniają ... oni zle kierują naszym krajem tymi drogami i sklepami. Zamiast Podwyszać nam jedzenie i inne i dodawac Ten Vat i płacic za drogi to może wywalic tak z 2/3 ludzi z naszego rządu tych złodzieji. co raz szłusze że rzad stracił kilka milionów zł. w aferach .

Niech sobie to cało Stkorotke -szajsotke gdzieś wsadzo. Czekolada
truskawkowo-rabarbarowa za 99gr. to ci promcja a jaki smak dziękuje za
taki towar. Wybudowali i teraz kosztem biednych ludzi bedą kokosy robili,
lepiej niech przebuduja dojazdy. Kolejny szajsowy dyskont w nowym
opakowaniu (szkło aluminium). Ocena NEGATYWNA, myślo że ludzie to głupi są i jak zrobili promocyjke na cebule za 39 gr. to ściągną klientów.
Wybudowali sklep i zarabiają na łomży to niech teraz za te pieniądze park
dla dzieci wybudują a nie kase wypompuja i co ich to obchodzi że miasto
umiera.

luuudzie opanujcie sie!!! JAKA TO GLUPOTA PCHAC SIE ZEBY NA SILE KOMUS PLACIC !!! ja w chwili pisania tego posta slucham hymn ZSRR (radze sciagnac wersje grana przez orkiestre ZSRR dostepna na dc++) z tego co zobaczylem i przeczytalem robi to poczworne wrazenie raem ze sluchanym hymnem ha ha (ale serio forumowicze sciagnijcaie i posluchajcie na prawde warto!!!)

z tym ze tam robily lomzynskie firmy to absolutnie nie masz racji caly market stawiala firma HENPOL z lublina lomzyniakom zostala zewntrzna infrastruktura (i to nie cala) oraz 2 firemki z lomzy (ogrzewanie i jakies cos malego w srodku) ludzi z lblina bylo wiecej niz z lomzy mieszkali w hotelu obok mnie

HENPOL na pewno jest z Lublina na 100%

ok masz racje chyba tylko z przyzwyczajenia albo dla checy poza tym tanie mieso psy jedza (leader price)

no to może ten henpol z Lublina. Ale wiecie co żeby beton przywozić z skadś tam bo widziałem jak robili fudamenty to taki konwuj betoniarek jechało w strone nowego mostu a na betoniarkach była fima ( chyba ) z białego no Ale przecierz w Łomży jest Betonownia Fabet na Wojska Polskiego !! no to chyba 2 lub 3 firmy brały udział w tej budowie :-(

Ktoś chce iść do Hipermarkietu Zapraszam na drógą strone aleji piłsudskiego na przeciw Stokrotki tam nie ma kolejek i odrazu jest szyber dach ;-).

Ale tak na koniec to ta Stokrotka Lepsze niż nic albo takie coś na przeciw tej stokrotki i teraz bedzie stać pół wieku. Już Taki Ładny Budynek niech stoi ale szkoda że mało firm z Łomży to robiło ;-( cóż moze ten co robił nie pomyslał że w Łomży są firmy z takimi możliwościami... no co ja tam widziałem to była tania czekolada po kilka gr. Ale Chipsy takie normalne to tylko o 2 gr. tańsze niz w markiecie.

mateuszak a ten hymn można ściągnąć z kazzy ?? bo ja mam tylko kazze :-( .... a i jeszcze jedno w jakim hotelu oni mieszkali ? w tym co się jedzie na nowy most ?? na sikorskiego na dole czy w Polonezie ? caro ;-)

Hmm, to w końcu "Stokrotka" czy "Sokrotka" jak to podaje 4lomza na swojej głównej stronie...

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

na pewno ktos ma i w zasobach kaazy hymn ZSRR. ci robotnicy mieszkali w tym hotelu gdzie byla kiedys spoldzielnia inwalidow "nowa"

WSTYD!!!

Tutaj widać ludzki pęd za kasą (lub okazją). Bij, zabij, ale bądź pierwszy.

Zniesmaczony zachowaniem ludzkim,

vb

Strzyc owcę możesz wiele lat,
ale zdjąc z niej skórę - tylko raz

fajne teksty , najbardziej podabają mi sie opisane wrażenia śledczego. A sklep oczywiście czysty ,ładny ,na poziomie ale niestety nie jest tani. Ceny wyższe niż w osiedlowych sklepikach. Będzie klapa jak nic.

nazis

Masz rację z ta "klapą" bo jeden mój znajomy (idąc za reklamą) chciał umyć twarz w "wodzie toaletowej" i "klapa" spadła mu na głowę! Gęby nie umył, a guza zarobił!

Zbych

No cóż otwarcie jak otwarcie ale jakoś korzyść miałem jak poszedłem bo jeszcze mi się nie zdarzyło że mogłem obmacywać i dotykać jakieś 16 latki pupę ;-) i to bez przypału. A ceny no tak jak wszędzie jakoś nic szczególnego dziś też byłem i ….

Co się dziwicie ludziom szturmującym Stokrotkę? Nie rozumiem tego? Dla mieszkańców Łomży - to jakaś atrackcja - otwarcie sklepu, czy czegokolwiek innego - ale coś się dzieje!! A poza tym - jakie atrackcje czekają w tym mieście emerytów i rencistów???? Co takiego się dzieje??
A że to przypominało skecz z kaberetu Ani Mru Mru - no cóż - przymajnmiej było smiesznie - a ze nie tym co się pchali?! To ich wybór - mozna było stanąć z boku i popatrzec!! Też atrakcja!!

Założę się bartez...yyy...znaczy się śLeDcZy,że podczas tych miłosnych uniesień pod Stokrotką,starałeś się zapamiętać jak najwięcej szczegółów,żeby je potem w domowym zaciszu skonsumować hehe
:-) ...pozdro!

Do xxy

Czekolada truskawkowo-rabarbarowa za 99gr. to ci promcja a jaki smak dziękuje za taki towar - nie musisz kupować ani jeść.
Wybudowali i teraz kosztem biednych ludzi bedą kokosy robili, lepiej niech przebuduja dojazdy - a ja widziałem że nie jest tam najtaniej więc o jakich biednych myślisz i jaką korzyść przyniosą im rozjazdy ??
Kolejny szajsowy dyskont w nowym opakowaniu (szkło aluminium) - co stanowi o jego 'szajsowości' ?.
myślo że ludzie to głupi są i jak zrobili promocyjke na cebule za 39 gr. to ściągną klientów - masz rację powinni cebulę zrobić po 7,50 zł wtedy by ściągneli .
A tak przy okazji to zauważam (nie tylko ja) że sporo ludzi marudzi 'po co te duże sklepy' , 'lepiej żeby nie było'. W Polsce jest tendencja (na wszystkich szczeblach) że lepiej niszczyć niż budować, a jak ktoś jeszcze na tym zarobi to już totalne darcie szat, bo ktoś zarobi nie ja. Jak dla mnie to takich i jeszcze większych sklepów może być i 20. Przynajmniej jakieś zatrudnienie ktoś znajdzie, chociażby i w piekarni. A i dla kilku dużych sklepów może komuś będzie opłacało się zacząć coś produkować ?.
Istotne aby zacząć.

Ave

Wafel: to nie to sprawa pokolenia, które lubi stać w kolejkach. Popatrz jak pokazują w TV początek wyprzedaży w Londynie, Paryżu czy Berlinie. Oni nie musieli stać wcześniej, a teraz dzień przed wyprzedażą koczują całą noc pod sklepem i wczołgują się zanim podniosą się rolety chroniące wejścia.
A śLeDcZego mi żal: naprawdę musisz korzystać z takich (wątpliwych) okazji? Bez tego żadna nie daje się Ci dotknąć? :)))

graboś :no było co wspominać i opowiadać kolegom i koleżankom ale rodzicom ani mru mru bo jeszcze by mnie oskarżyli że molestowałem o rok dziewczyny :-) i bym miał ….

madaj :no zbytnio starsze o rok dziewczyny nie dawają dotykać ale zawsze się ma siostrę do tego i zawsze można dotknąć niektóre rzeczy że pużniej wiedzieć jak smakują :-)

markac to nie stokrotka ani tokrotka to tylko koniczynka chce dodać że cztero listna koniczynka :-)

Wejdzcie na http://www.stokrotka.pl/ i bedzie wszystko jasne na temat stokrotki : - ) Uwaga na tej stronie też chyba nie działa Admin to informacje są troche stare :-)

Nie powiem że wszystkim, ale sporej grupie łomzyniaków odbiło, bo... zobaczyli sklep!
Ludzie!!! Czy was do konca pogięło??? Żeby to jeszcze małoletni obmacywacze, ale wczoraj wieczorem (6.grudnia) DWIE I PÓŁ DOBY (!!!) PO OTWARCIU TEGO "PRZYBYTKU" nadal mówiło o tym w dzienniku któreś radio. Nie wiem które bo w sklepie to nie ja wyszukuję stację ale ten dziennik o 18. prowadził głos żeński.
A może właściciele "100krotki" wykupili reklamy w porze dziennika?
Żenujące.

Ja wczoraj (6.12.2004) postanowilem spokojnie obejrzec te Lomzynskie cudo. Bylem pewny ze po weekendzie bedzie tam bez problemy "Zrobic zakupy". Jasne zebym sie nie zdziwil. Owszem w Galerii bylo jeszcze znosnie choc ludzi i tak sporo. Ale w Stokrotce nie bylo nadal koszykow. Trzeba bulo czekac z 20 minut na koszyk.Zrezygnowalem. Pojade za tydzien - moze juz bedzie luzniej....a moze nie?

Autor: antek (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 04-12-04 16:52

Nie przesadzałbym z tą wiochą itd. Widzieliście różne kadry czy to z wyprzedaży czy innych "promocji"? W łodzi chyba połamali trochę w sklepie, ludzie na pogotowiu się znaleźli. Te obrazki , (a tekście o tym na 4lomza jest więcej zdjęć ) to tylko stawia tych ludzi w takiej samej kolejce jak w Łodzi. Ciekawe czy tak będzie za kilka dni. A swoją drogą Galeria ma promocję i to za darmo. Nie inwestowali, a wszyscy, albo prawie wszyscy o tym się dowiedzą.

W związku z powyższym przypomniało mi się, jak podczas mojego ostatniego pobytu w nowohuckim Carrefourze ogłoszono wszem i wobec konkurs mający polegać na tym, że sześciokilowy vizir oddadzą ZA DARMO!
pod warunkiem, że na hasło np: "kasa numer 15!" klient przybiegnie ile sił w płucach do kasy nr 15 jako pierwszy, oczywiście z vizirem na plecach.
Co się działo i jak to wyglądało - możecie sobie jedynie wyobrazić.
Sama dostałam takim pędzącym vizirem po plecach, wskutek czego dokonałam trzykrotnego obrotu o kąt 360 stopni.

No, to dobre. Robią sobie śmiech z ludzi, a ci nic nie kumają. Kiedy w tym Kraju będzie normalnie? Vizir za free - gotowym się przepychać :)

jest jeszcze w stokrotce te mleko po 1zl? ; >

Łezka w oku sie kreci. Toc przeciez to moje dziecinstwo, mlodosc. Pierwsze meble 2 tygodnie w kolejce- porwana kurtka , pralka automatyczna- 3 noce w Zambrowie wybita szyba w starym maluchu , telewizor kolorowy- wylecialem z kolejki bo listy nie podpisalem. Myslalem ,ze nigdy nie wroca te lata! A jednak.

Do mlodziezy -tak walczylo sie w komunie o kielbase,ktorej pies nie chcial jesc.

Wspaniala powtorka z historii.

Marek

Polecam wejść na stronę http://www.arbiter.pl/galeria/MediaMarkt.
Stokrotka przy tym to pestka :D

Zdjęcia z tego wydarzenia:

To jest dopiero szturm :)))

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

hahahahah.... nie no pękam wiedziałem że taki szturm był ale nie że taki hehe dobra Polak Potrafi Sklep wy*** za kalkulatorem za 1 zł

Siemka all!! a ja to sobię poczekam aż się UŻRĄ tą Stokrotką!! he he Bo to co zobaczyłem przejezdzając to normalnie mało co przez rondo środkiem nie pojechałem ! Tak się śmiałem z tych przygłupów co tam sobie gnaty łamali he he he wielu na forum podkreślało ze nam rozumu brakuje ale żeby do tego stopnia .... za marne parę groszy taniej ??? Ludzie opamiętajcie się!! Kocham to miasto i tą kulturę !!! Wszak już my europejczyki teraz ale do Europy to nam jeszcze ho ho..

Więcej Hipermarketów!!! Dopiero będzie ubaw he he he ....

Pozdrowienia dla wszystkich pierwszych klientów Stokrotki !! (naprawdę podziwiam)

A dla wszystkich forumowiczów Wesołych oraz Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia no i Bogatego Mikołaja...! trzymajcie się ciepło

Madaj.. to byla tak psedu ironia...pewnie ze masz racje, pisalem o tym.
ludzie wszedzie sa tacy sami...Lomza, Lodz, jak piszesz Londyn, etc

wola kupowac taniej niz drozej, jesc wiecej niz mniej, zyc lepiej niz gorzej...
kto umie to zrozumiec ten odnosi sukecy na rynku, reszta koczuje ...
no sa oczywiscie wyjatki, sa tacy co wola placic wiecej niz mniej.. ale to juz inna para kaloszy

MEDIAMARKT NIE DLA IDIOTÓW![/B]...

oglądaliście reklame mediamarkt ? Czy te piersi są prawdziwe:P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org