piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Strzelnica

Gratulacje dla pani architekt za świetny nadzór nad budową przejścia na strzelnicy!!!!!!!!!!!!!Za duży futrzany kaptur nosi .Dzisiaj w towarzystwie pana prezydenta energicznie /jak zawsze tylko machając rączkami/wizytowała postęp w realizacji prac.Szczególnie przejścia -schodków.To futro przy słonecznej pogodzie zasłoniło jej chyba nie tylko oczy.Interesująco pomyślane .Jak matka pod pachą targa wózek z dzieckiem po schodach bo ktoś zapomniał a podjazdach dla wózków.A tak swoją drogą już tyle razy te schodki były rozbierane i ponownie układane i nikt o tym nie pomyślał ,że tylko kilka centymetrów podjazdu na wózki by się przydało.A kasa leci !!!!!!!!!/w kosmos/Mam nadzieję ,że do osób odpowiedzialnych za taki stan rzeczy zostaną wyciągnięte odpowiednie postępowania i braki zostaną naprawione.A panią architekt i pana Sroczyńskiego zapraszam z wózkami na przeprawę przez strzelnicę po tych schodkach w celu skorzystania już działających urządzeń sportowych .POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Strzelnica

wnioskuje ze bylas przy tym wszystkim, trzeba bylo podejsc do tej Pani zdjac jej kaptur i wyźalic sie co Cie boli a nie tam nu forum. Bo na co liczysz piszac tutaj??

i jest fajnie

Kobieto zastanów się co mówisz .Jeśli do tej pani nie dociera to co widzi to nie mam zamiaru poniżać się do jej poziomu i prowadzić z nią jałowe dyskusje .Od tego są inni nad ta panią i nad całością tej budowy i może skoczą po rozum do głowy.I tylko tyle

To czemu znizasz sie do poziomu forum i wypisujesz tu swoje banialuki.
Jeśli miala bym taki problem jak ty poszla bym z nim gdzies wyżej a nie pisala na forum bo sensu ani logiki to ja w tym nie widze.

i jest fajnie

Forum jest po to, aby pisać o takich sprawach bo zasięg tego medium jest ogromny i nie tylko w Łomzy to czytają! Nasz władze nie myśla o mieszkańcach tylko o bufonadach "uroczystych otwarć obiektów" i "występach" notabli w TV. Masz rację Serduszko"- pisz o każdej niedoróbce bufonów.

Zbych

Zgodzę się jak wyżej .Madziusz madzius dałaś ciała .....

prezydent interesuje się budową strzelnicy, wszelkie uwagi do niego
co ma podwykonawca, on ma tylko przypilnować, żeby wszystko było według planu

Łomża, Łomża, Łomża . . .

Wg. mnie jeżeli bylas swiadkiem naocznym takiej sytuacji to powinnas zareagowac. Obiekty powstające na strzelnicy jak i same schody nie są czyjąs prywatą, zapewne należeć będą do spółdzielni której jesteś przecież członkiem. Wylewanie żlu na forum nie pomoże nikomu, a juz napewno tego co napisałaś do serca sobie nie wezmie ani ta pani architekt ani pan prezydent. (na co przykladów jest wiele na tym forum) Pisanie anonimowych donosów to sadek po wczesniejszym systemie :)

Moja reakcja jest prawidłowa chcę ,żeby o sprawie dowiedzieli się inni a nie dyskusja z panią i panem ,aby tylko powiedzieć im/bez echa /Nie mogę zrozumieć co to sadek /domyślam się oczywiście /ale jak masz pisać to tez nie popełniaj błędów.A na anonimowości mi nie zależy tylko zwróć uwagę jaka jest forma przyjęta na forum.Ty tez występujesz jako DXXXD. Pozdrawiam

Najlepszym środkiem, aby zmienić to, co źle zrobili jest napisanie pisma do Prezydenta i zebranie większej ilości podpisów matek, które mają małe dzieci, oczywiście do wiadomości spółdzielni.

cel pal!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org