piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szukam Pieczątek z Legionów

Kochani może ktoś mi pomoże? Szukam Pracowni Szyldów i Pieczątek z Al. Legionów 30. Jeśli Wiecie gdzie sie przenieśli to proszę napiszcie. W starym miejscu nie ma żadnej infornacji.

*E*W*A*

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szukam Pieczątek z Legionów

Dawno informowali że przenoszą się na ul. Św. Mikołaja (komunistom nie przechodziło słowo Św. więc na Kopernika przechszcili), do Legionów 50 m po prawej str. Kiedyś był ciucholand.

na kopernika

wielkie dzieki

*E*W*A*

*E*W*A*
pieczątki z Al. Legionów zostały przeniesione na ul. KOPERNIKA 25!!!
polecam-nie dość, że obsługa boska to jeszcze szybko i tanio!!!
pozdrawiam

Pewnie ta ,,boska obsługa'' to leydis pisząca sama o sobie . Niezbyt oryginalna reklama . Wymyśl coś innego, bo to typowa prowincjonalna tandeta .

ja tez bardzo lubie ta obsluge, jest bardzo mila i zawsze usmiechnieta

Helena chyba sama z prowincji. A ja poprostu swa wiedza dziele sie z innymi.

Na drzwiach od lokalu, w którym dawniej były pieczątki wisiała kartka z informacją o nowym adresie, ale pracownicy (albo właściciel) tego sklepu z płytkami itp (nie pamiętam jak się nazywa) zrobili ładny przekręt i wywiesili kartkę, że pieczątki przeniesiono obok (czyli do nich). Przynajmniej wisiała pare dni temu. To samo zrobili z kserem z dołu.
To jest dopiero hamstwo.

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

Lejdis urzędowała dość długo na Legionów czyli nie była taka zła ta obsługa skoro miała sporo klientów -zawsze zamawialam tam pięczatki bo jest najtaniej w Ł ,wizytowki też niezłe robi ma pojęcie -sama mi logo zajefajne wymyśliła -a konkurencja to łapy tylko zacierała że się przenosi ale palec boży ich sięgnie predzej czy pózniej -slyszałam że zrywali kilka razy kartkę ze zakład jest przeniesiony i strzałka była że pieczatki przeniesione obok -to fakt ;]o kserze z dołu nic nie wiem ;( ale tą pania bardzo lubię i zyczę jej jak najlepiej -podobno przez tego grubego pacjenta z biurowego duzo klientow straciła ;((( **** kocia z taką konkurencją

Do wszystkich zainteresowanych-nie jestem ta mila pania z pieczatek. Jestem jej stala klientka i jesli robie jakas tu reklame to napewno nie dla siebie.
Milego dnia wszystkim zycze-szczegolnie dla pani z pieczatek:)

A odnośnie xero i artykułów biurowych Z DOŁU - przeniesiono je w dwa miejsca. Jeden sklep jest dokładnie naprzeciw Statoil ( w lokalu razem ze sklepem London, a drugi na Sienkiewicza obok małego kościółka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org