Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam Pieczątek z Legionów |
Kochani może ktoś mi pomoże? Szukam Pracowni Szyldów i Pieczątek z Al. Legionów 30. Jeśli Wiecie gdzie sie przenieśli to proszę napiszcie. W starym miejscu nie ma żadnej infornacji. *E*W*A*
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam Pieczątek z Legionów |
Dawno informowali że przenoszą się na ul. Św. Mikołaja (komunistom nie przechodziło słowo Św. więc na Kopernika przechszcili), do Legionów 50 m po prawej str. Kiedyś był ciucholand.
|
|
na kopernika
|
|
wielkie dzieki *E*W*A*
|
|
*E*W*A* pieczątki z Al. Legionów zostały przeniesione na ul. KOPERNIKA 25!!! polecam-nie dość, że obsługa boska to jeszcze szybko i tanio!!! pozdrawiam
|
|
Pewnie ta ,,boska obsługa'' to leydis pisząca sama o sobie . Niezbyt oryginalna reklama . Wymyśl coś innego, bo to typowa prowincjonalna tandeta .
|
|
ja tez bardzo lubie ta obsluge, jest bardzo mila i zawsze usmiechnieta
|
|
Helena chyba sama z prowincji. A ja poprostu swa wiedza dziele sie z innymi.
|
|
Na drzwiach od lokalu, w którym dawniej były pieczątki wisiała kartka z informacją o nowym adresie, ale pracownicy (albo właściciel) tego sklepu z płytkami itp (nie pamiętam jak się nazywa) zrobili ładny przekręt i wywiesili kartkę, że pieczątki przeniesiono obok (czyli do nich). Przynajmniej wisiała pare dni temu. To samo zrobili z kserem z dołu. To jest dopiero hamstwo. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Lejdis urzędowała dość długo na Legionów czyli nie była taka zła ta obsługa skoro miała sporo klientów -zawsze zamawialam tam pięczatki bo jest najtaniej w Ł ,wizytowki też niezłe robi ma pojęcie -sama mi logo zajefajne wymyśliła -a konkurencja to łapy tylko zacierała że się przenosi ale palec boży ich sięgnie predzej czy pózniej -slyszałam że zrywali kilka razy kartkę ze zakład jest przeniesiony i strzałka była że pieczatki przeniesione obok -to fakt ;]o kserze z dołu nic nie wiem ;( ale tą pania bardzo lubię i zyczę jej jak najlepiej -podobno przez tego grubego pacjenta z biurowego duzo klientow straciła ;((( **** kocia z taką konkurencją
|
|
Do wszystkich zainteresowanych-nie jestem ta mila pania z pieczatek. Jestem jej stala klientka i jesli robie jakas tu reklame to napewno nie dla siebie. Milego dnia wszystkim zycze-szczegolnie dla pani z pieczatek:)
|
|
A odnośnie xero i artykułów biurowych Z DOŁU - przeniesiono je w dwa miejsca. Jeden sklep jest dokładnie naprzeciw Statoil ( w lokalu razem ze sklepem London, a drugi na Sienkiewicza obok małego kościółka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |