Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Architektura wnętrz |
Witam. Chciała bym się dowiedzieć czy w szkołach ponad gimnazjalnych w jakimś technikum jest kierunek podany w temacie czyli architektura wnętrz. Nie piszcie mi tylko o architekturze krajobrazu bo wiem gdzie znajdują się te kierunki i informacji na ten temat nie potrzebuje. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Architektura wnętrz |
Oj chyba nie ma czegoś takiego w szkołach ponadgimnazjalnych. Ehh szkoda..! Pomysłowo.
|
|
jest tylko tech. budowlane, albo po plastyku na architekture uderzać. oblej benzyną i podpal...
|
|
Nie sądzę. Sama jestem po studiach na kierunku architektury wnetrz. Masz ich dwa rodzaje: Na Politechnikach i na ASP. Nie wszystkich oczywiście. Jesli chcesz iść na architekturę wnetrz na polibudzie - polecam raczej tech. budowlane ( bardzo się przydaje np fizyka budowli - niestety obliczania belek nie da się uniknąć :-))...jeśli zaś chcesz iść na ASP - bardziej przyda i się liceum plastyczne...po ASP będziesz jednak miała nieco mniejsze pojęcie o wizualizacjach komputerowych ( tam przykładają nieco mniejszą wagę do tego). W obu zaś przypadkach - rysunek, malarstwo, grafika - uczelnie mają bardzo wysokie wymagania i niezależnie od wyników matury musisz przedstawić swoje portfolio a na polibudzie zdać jeszcze egzaminy. Pozdrawiam - mam nadzieje, że nieco naświetliłam temat :)
|
|
Eh szkoda no właśnie czeka mnie budowlanka, albo plastyk. Trudno. Co do studiów wiem już gdzie pójdę. Zresztą mam smykałkę do malarstwa, rysunku od małego więc problemu żadnego mieć nie będę ;)
|
|
;j;'l
|
|
nooo obliczysz sume sił wzlgędem osi X i Y oraz sume momentów i jak Ci wyjdzie to by było cudnie :) oblej benzyną i podpal...
|
|
W Wecie jest architektura krajobrazu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |