piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
praca

ile mozna zarobic w zakladzie mechanicznym np.na przyuczeniu???za wszelkie info z gory dziekuje

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: praca

2600zl netto podstawy + premie motywacyjne (co kwartal) + prywatne ubezpieczenie Medicover Platinum

2600????na przuczeniu ????to chyba jest mowa o serwisach a nie prywatnych zakladach mechanicznych.Dobrze to rozumiem czy sie myle????

hahhah tyle to może zarobic fachowiec a nie uczący się .Fantazja nie boli :D

lowca_snow dobrze pisze, dostajesz jeszcze służbowy samochód i telefon bez limitu...

Ludzie, nie widzicie, że się nabija? Co rusz pytania ile można zarobić, idź do warsztatu to się dowiesz. Zresztą mechanik mechanikowi nie równy... Jak coś spieprzysz to jeszcze dołożysz do interesu.

dziwisz ze się nabijają!!! dobrze, że na forum jeszcze nikt się nie pyta co wziąć na sraczkę

łowca snów już pyta :)

wiem już od wczoraj :P

ja to sie zastanawiam po co wy sie wszyscy tu udzielacie skoro nie macie nic mondrego do powiedzenia.Inteligiencja to wy nie grzeszycie.Od tego jest forum by pytac rozmawiac.Skoro nie macie nic do powiedzenia to radził bym wcale sie nie udzielac.Jajka tylko pogolic i do przedszkola wysąłc eheh.gowniarzerja

10000

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org