Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Panowie strzeżcie się- czyli pamięć kobiety |
Panowie, strzeżcie się bo czy my naprawdę znamy kobiety? Wątpię, a co Wy o tym myślicie? Cyt:..."Staruszka pobiła męża za wybryki sprzed 50 lat "Dziennik Polski": Rzekome kawalerskie wybryki sprzed 50 lat, okazały się przyczyną pobicia 79-letniego mieszkańca Nowej Huty przez jego 74-letnią zazdrosną żonę"... Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Panowie strzeżcie się- czyli pamięć kobiety |
Psia kość! Znowu się okaże, że w tej Nowej Hucie to same agresory siedzą! A ja mówię veto! Bijąca babcia może trafić się w każdej części Polski. A co do znajomości kobiet - przecież Wy, Meni, chcecie nas takimi widzieć więc co się dziwicie, że my takie zagadkowe... PS. A czy wiecie, że największą tajemnicą kobiety jest... brak tajemnicy???
|
|
Dobrze że moja Dziewczyna nie wie co ja robiłem rok i 2 lata temu w wakacje to chyba by nie tylko na pobiciu sie skąńczyło :-) no cóż Trzeba Kochać Kobiety Jakimi są a mojo dziewczyne bardzo kocham nawet jak by mnie pobiła :-) .... K*O*C*H*A*M*C*I*E*B*I*E*S*Y*L*W*I*A*.
|
|
Hmm... ja tę informację rozumiem deczko inaczej. Pewnie ktoś jej doniósł, ze mężuś się ostro zabawiał 50 lat temu i nerwy jej puściły... :D I to są kobiety. Nigdy nie wiesz czego możesz się spodziewać. Jeśli 74-letnia staruszka potrafi spuścić lanie swemu ślubnemu... kobieta z charakterrrkiem ;D
|
|
:D
|
|
Coool he he he !! Ja bym chciał też mieć taką BABCIĘ ale to by mi życie ułatwiło he he he..... Mam paru typków na oku do skasowania....
|
|
Babcia ok, tylko że chłopa musiała zagłodzić, jak się jej dał. A ja wiem jedno. Zemsta kobiet jest wieczna. I nieodwracalna. Jak się takiej narazisz, przypomni sobie nawet na łożu śmierci. Dlatego nie warto za nimi latać. Ale to akurat każdy z nas pojmie, jak już jest za późno.
|
|
oj |
A może owa pani czekała na zemstę aż do jubileuszu, w końcu 50 lat piechotą nie chodzi. Na przykład tłukła męża za te wybryki regularnie co 10 lat, a 5 lanie to też extra okazja. Jedno jest pewne: zaufaj wierności. No i co ważne i optymistyczne w tej informacji weekendowej: leciwe mieszkanki Nowej Huty nie dają się sklerozie!!!
|
|
Nawiązując do posta śLeDcZego sam jestem ciekaw co robił te wspomniane 2 lata temu w wakacje, bo skoro teraz ma 14 lat to wtedy ..... Ave
|
|
no i ma swojego bloga :) http://bartus144.blog.onet.pl/ przepraszam wszystkich za zniesmaczenie po ewentualnym przejściu pod podany link Ave
|
|
grzesiek a skad znasz adres bloga śledczego ;)? heheh
|
|
kliknij na jego nicka, tam jest nr jego gg (jako irc zresztą :)) no i "ciekawe" opisy czasem, w tym pojawiający się adres bloga ..... i wszystko jasne :) Ave
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |