Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zabiorę GDAŃSK - ŁOMŻA 3 grudnia |
Osoby zainteresowane wyjazdem do Łomży w dniu 3 grudnia (piątek rano) oczywiscie samochodem (30 zł/osoba) lub tez drogą powrotną w niedzielę po poludniu (Łomża - Gdańsk) prosze o kontakt 4pawcio@wp.pl lub pod numer telefonu 504056166 Paweł
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zabiorę GDAŃSK - ŁOMŻA 3 grudnia |
witaj, pewnie sie nikt nie odezwie. Ja proponowałam podwiezienie do Warszawy i jakos bez entuzjazmu... (jade 4 grudnia) News
|
|
Ja jezdże prawie co tydzień do białego i zawsze mam komplet, a po drodze mijam dużo Łomżyńskich samochodów, w nich też jeździ sporo osób.
|
|
SxxxK, z tego co piszesz wynika, ze wszyscy studiują w Białym... Poza tym chyba na tym forum ludzie sie nie ogłaszają, Nie widziałam, aby ktos proponował podwiezienie do Białego News
|
|
mnie się chyba wydaje że to nie miejsce na ogłoszenia. Polecam: http://www.4lomza.pl/ogloszenia/
|
|
Może nie wszyscy ale dużo osób, choć na roku jestem jedyny....
|
|
kiernek, nie musisz czytac postów, które Cie nie interesują. Mysle, ze poziom tych postów nikogo nie razi. (nie wspomne tu o wypowiedziach mniej górnolotnych lub przeciętnych inaczej). Moze nie wszyscy czytają ogłoszenia. Wydaje mi sie jednak, ze posty są bardzo widoczne i stad pewnie pojawiają sie posty o tej tematyce ( tez jestem autorem). Bynajmniej nie zamierzam rezygnowac z pisania postów w temacie jaki mnie interesuje tylko dlatego, ze Ciebie to razi. News
|
|
SxxxK, wiesz z tym "wszyscy" to poniekąd lekka ironia. Zdziwiło mnie to, ze prawie nikt nie jezdzi do Wawy. Moze nie ma sie czemu dziwic, w sumie to blizej, wiec pewnie wygodniej. pozdro News
|
|
"prawie nikt nie jezdzi do Wawy"? to przyjdz na dworzec w poniedziałek rano albo jeszcze lepij w niedziele wieczorem :) A jak ja jade do Białego lub Wawy to ide na dworzec i pytam się ludzi na stanowisku czy nie chcą sie zabrac. Zawsze sie chętni znajdą.
|
|
Abcd, dobry pomysł. Nie jezdze w poniedziałki, tylko w soboty. Dwukrotnie pojawiały sie posty o tej tematyce i jakos bez rezultatu. Wiec stad moje powątpiewanie w to czy ktos jezdzi... News
|
|
News Mnie to nie razi. Aczkolwiek uważam że nie po to powstało forum by dawać na nim ogłoszenia. Specjalnie powstał do tego darmowy dział jakim są ogłoszenia drobne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |