Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mało ambitny temat |
Może to mało ambitny temat, ale potrzebuje rady. Gdzie w Łomży można kupić siarke, potas, itp Zapasy które miałem ze szkoły już sie skończyły ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mało ambitny temat |
myślę że twój dzielnicowy będzie wiedział.
|
|
SIARKĘ W "SEZAMIE" NA (DŁUGIEJ)DOSTANIESZ!!! 2,70zł za całe 0,7 l he he ... a tak poważnie to niewiem kiedyś był chemiczny na dwornej ale teraz ZOO zrobili i lipa na "południu"patrzeć musisz!!! a co bombę robić będziesz??? to ja mam kilka namiarów na "posprzątanie" paru typków co rozrabiają !!! to by mi znacznie ułatwiło życie he he he ... jak zdobędziesz daj namiar.... dołoże się... do zakupów i sprawę załatwimy...!!! pozdro@! 8-)))
|
|
Teee...alchemik! hehe :-)
|
|
Pozdro Graboś! wiesz jak takie żeczy życie ułatwiają ?
|
|
Kiedyś w odczynniki zaopatrywałem się w oddziałach tej firmy http://www.cezas.waw.pl/oferta_dla_szkol.html
|
|
Dzięki ARO nie robie bomby tylko nowa maseczke ;)
|
|
Pamiętaj chemiku młody: zawsze wlewaj kwas do wody (cholera, albo odwrotnie, już nie wiem hihihi). A jak maseczka - pryszcze znikły?
|
|
Jasne chcesz troche? Może nawet Ci pomoże ;)
|
|
Eeeee mnie to już nic nie pomoże, aż się boję zerkać do lusterka, żeby nie wywołać efektu bazyliszka hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |