Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kalambury |
Może już znacie, ale podzielę się... posiada kość - magnat pożegnanie Piotra po francusku - papier obuwie Haliny - halibuty niewielki Rosjanin - mikrusek mała Turczynka - miniaturka pojemnik ze zjawami - koszmar człowiek bez mebli - persona non grata tajemnica Arkadiusza - sekretarka pożegnanie z chińskim specjałem - Paryż przystań pieniędzy - portmonetka pytanie, czy coś jest niedrogie - czytanie egoistyczny stosunek do wieprzowiny - maszynka dźwięk z koszmaru - maraton reklama proszku OMO - omotanie zachęta dla starszego człowieka, aby pił przez słomkę - Stary Sącz bat Celiny - celibat sznurek pochodzenia zwierzęcego - kotlina nowe pieniądze - kasanowa człowiek z niedopałkiem - mapet dostawca propanu - gazda kot Pameli Anderson - pampers dwa wypalone papierosy - parapet płacz we dwoje - parlament Pakt Atlantycki dla grodów - natomiast aktorka grająca perfidne role - grachamka skrzyżowanie kota z papugą - kotara gdzie on patrzy? - kajzerka dawne zwyczaje - ekstradycja prośba o jałmużnę - panda zaproszenie do spania - Honolulu roztańczony dezodorant - fabryka oszczędzanie po staropolsku - domieszka Najwyższa Izba Kontroli grających w pokera - piknik człowiek posiadający mydło lub dezodorant - fama zagrywka szachowa na parkingu - parkomat ... i dodam coś od siebie: wycofanie - idol do swojego fana w liczbie mnogiej listopad - list od Pana Boga gazyk - piecyk gazowy na skróty kontroler - haker "pędzlujący" konta klientom doniczka - coś "do niczego" rodzaju żeńskiego Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kalambury |
niezłe News
|
|
Niemiec w kinie - kineszkop koń w pociągu - końduktor koń w kosmosie - koństelacja ryskago - fajne ...
|
|
okoń - okrzyk na widok konia końwalia - koń z pochodzenia Walijczyk Konia z rzędem temu, kto da więcej!
|
|
niezłe, niezłe :) mały Niemiec - mikroszkop :D
|
|
slon o inicjale C. - Słońce super tura (np. wyborow) w jezyku mlodziezowym - kultura mistrz z flamandzkiego - flamaster ksiaze z czkawką - książeczka °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
cygan sprzedający płyty kompaktowe - CD-ROM jescze mniejszy Niemiec - szkopuł nielegalny punkt sprzedaży alkoholu uczonym - metafizyka syn optyka - synoptyk żarówka o ogromnej wadze - ciężarówka ciche mydło - szafa samochód Ford Ka po rozwodzie - półka lizanie tyłka - analiza °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
tarka do warzyw po francuzku - latarka ryba dla ewy - wegorzewo °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Siemka all!! szczególne pozdrowienia dla RYSKAGO!! texty zaj....!! Dawaj więcej he he he ... Niechcę być rasistą ale... Ilu Żydów wejdzie do dezodorantu?? 8 x 4 !!!
|
|
ryskago, tekst rzeczywiscie niezłe :) masz u mnie plusa, ze nie narzekasz jak wiekszosc tutaj, alebi nie zajmujesz sie z braku czasu abstrakcją (tak delikatnie okreslam glupote niektórych wypowiedzi) News
|
|
Eeee tam, jak to nie narzekam? Narzekam przecie jak każdy, ostatnio na krótkowzroczność ludzi, na naszych polityków - wszak nie narzekać na nich to grzech. Bawi mnie tylko jak niektórzy biorą na poważnie to co piszę z przymrużeniem oka. A ja chcę tylko, żeby było weselej - idą Święta!
|
|
i tak trzymaj ryskago :) ja powiem szczerze, ze mnie czasem ręce opadają jak czytam co niektórych "mądrych" inaczej. Tu chyba przydałby sie porządny admin. Mieszkam w Łomży od niedawna i powoli zaczynam sądzic, ze ludzie tutaj tylko narzekac potrafią, nie posiadają własnej inicjatywy. Najłatwiej kogos oszkalowac i chyba najbardziej jest to widoczne na tym forum, gdzie anonimowość daje komus poczucie wszechwładzy i wszechmądrości. Dlatego cieszą mnie takie posty jak Twoj. Własna inicjatywa na wywołanie uśmiechu, a nie marudzenie, ze jestesmy ponurzy Brawo! powtórze raz jeszcze: tak trzymaj News
|
|
Poczerwieniałam, ale i obrosłam w piórka i teraz mam jeszcze lepszy humor... Dzięki i pozdro dla wszystkich
|
|
Niech poczerwienieje bardziej, jak pokombinuje z kalamburkiem: BÓJ W HUCIE...
|
|
Brudzenie pstrokatego kotka |
KALAMBURY
|
|
spodnie - asystentka Davida Copperfielda w odpowiedzi na pytanie:"Która karta?" hipoteka - teczka hipopotama pstrokaty - kaci, którym się w głowach poprzewracało brudzenie - przepijanie brudzia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |