Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak naprawdę jest z imprezami kulturalnymi w naszym mieście... ?! |
Co tak naprawdę młody człowiek może robić, jakie ma perspektywy na spędzenie wolnego czasu w naszym mieście... ? hmmm A więc tak ... kino, a raczej budynek w którym znajduje się kilkanaście, niewygodnych, ciasnych krzesełek i kawałek szmaty na której wyświetlany jest film (najlepiej przyjść do kina z własnym leżakiem i rozbić sie gdzieś pomiędzy rzędami:)) ... Ja osobiście już dawno przestałem gościć w naszym łomżyńskim kinie milenium, ponieważ za trochę więcej chęci i kasy można skorzystać z nie tak odległego kina w Ostrołęce. Po drugie jest w Łomży u nas dużo dobrych lokalów, którym naprawdę nie można dużo zarzucić, ale mówimy teraz o rozwoju kultury w naszym mieście, a nie bicia rekordów w spożytkowaniu alkoholu :)... Po trzecie jest u nas w mieście coś takiego jak Miejski Dom Kultury (www.mdk.4lomza.pl), w którym działa wiele grup, które prezentują swoje umiejętności i "podnoszą poziom kultury" wśród łomżyniaków, a m.in.: Teatr Prodykcyjny (www.szczypiory.lomza.info), grupy wokalne, taneczne, Czarny Teatr, kółko plastyczne, literackie,itd... Tak więc myślę iż jest to jeden z niewielu, a nawet może jedyne źródło kultury w naszym mieście... Co wy sądzicie na ten temat?? .....:::: www.StOry.lomza.info ::::......
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak naprawdę jest z imprezami kulturalnymi w naszym mieście... ?! |
Wiesz ja wole spedzać wolny czas na dworzu z kolegami i niszczyć wszystko do okoła :] Albo siedzieć przed kompem jak dziś i jest wporzo jeszcze mały browarek i lUxio !
|
|
. .....:::: www.StOry.lomza.info ::::......
|
|
czysta reklama won z tym z tad Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane Dla ziomów szacunek dla frajerów pogardę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |