sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nAJLEPSZE FIRMY W ŁOMŻY

JAKIE SĄ NAJLEPSZE FIRMY W ŁOMŻY ALBO WOGÓLE W POLSCE ?? NP.BROWAR ŁOMŻA ALBO INNE PODAJCIE NAZYW FIRM ALE ŻEBY BYŁY POLSKIE ! DOBRA BO POLSKIE DLACZEGO ? BO JEST TAKI ZWYCZAJ ALBO CZEMU MÓWIĄ NAJLEPSZE SĄ POLSKIE DZIEWCZYNY .... NP. W ROSKI MÓWIĄ DOBRE BO RUSKIE ALBO W NIEMCZECH NAJLEPSZE JEST PIWO Z NIEMIEC KAZDY MÓWI NA SWOJE ŻE NAJLEPSZE ALE CZY W POLSCE NAPRAWDE COŚ JEST NAJLEPSZEGO ? CZEKAM NA WASZE PROPOZYCJE <KOJOT>> ŁKS ŚWITA !!

PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nAJLEPSZE FIRMY W ŁOMŻY

Najlepsza firma w Łomży to Peja. Już miał plajtować a jakoś sie odbudował. Rzadki nawet na skalę Polski przypadek w obecnych czasach.

TAAAAA Browar Łomża jako najlepsza Firma w Łomży hehe ; ) JA Typuje Na Najlepszą Firme w Łomży w Roku 2004 MPWIK ŁOMŻA jako najlepsza firma :-) bo najlepsza !! a Druga to jest PBMKIP SPÓŁKA TAJNA :-]

Najlepszą wg. mnie firmą jest ta która wykonywała prace dorogowe na Sz. Zambrowskiej.

Shibas, Fabet, Browar,w Piątnicy OSM

A czemu Fabet ??? a Ta Firma co robiła szose zambrowską to nie jest z Łomży ale może być !! a ta firma sie nazywa BUDIMEX (DROMEX ) i jest prawie najlepszą firmą z działu Robót Drogowych w Polsce !!

Była :P.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Racja, była... ;) Jechałam dzisiaj Szosą Zambrowską. Jeśli to jest nowa świeżutka nawierzchnia to nie wiem gdzie oni wszyscy się tego uczyli. Chyba na Ukrainie. Drogi tam są tragiczne, nawet nieopodal stolicy, zbliżamy się, oj zbliżamy...

Ale Ta Firma Co Robiła Sz.Zambrowską to też robiła ulice : ul.Wąską i Zdrojowo i też Przebudowe ulicy Poznańskiej i inne prace drogo-budowlane w Łomży a Ta Firma też Przebudowywała Trase 63 Łomża-Augustów i Zambrów - Białystok i obwodnice OStrowi Mazowieckiej i wiele innych jest najbardziej znaną firmą w Polsce w takich robotach i ich usługi niesą takie byle jakie a z sz.zambrowską to ja nie wiem czemu tak zrobione może wykonali plan robót z innego miasta a nie tego co Łomża chciała no nic nie wiadomo ale ja Pozostaje prze MPWIK-u i Można Dodac jeszcze Firme MLEKPOL z Grajewa Bardzo dobre produkty które w polsce i w uni eropejskiej są bardzo dobrej jakości !

Firma Budimex Dromex wykonuje powazne inwestycje. A swoja drogą to fizycznie roboty wykonują podwykonawcy ŚCIŚLE wg planu zagospodarowania przestrzennego dostarczonego przez inżyniera kontraktu czyli tak jak sobie miasto tego zażyczy (A skoro miasto odebrało Sz. zambrowska tzn że wszystko im się podoba).
Najlepszą firmą wg mnie OSM Piątnica.

"Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym"

HENPOL Z LUBLINA NAJLEPSZA FIRMA W POLSCE I DAR DLA ŁOMŻYNIAKÓW ZA ODANIE TAKIEGO CÓDA TECHNIKI CO STOI ..... STOKROTKA

najlepsza firma w lomzy to lomzynska policja.

Policja to żadna firma nawet działalność gospodarcza !! ja powiem że może być Browar Łomża i OSM Piątnica .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org