Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Browar Łomża |
widział ktos reklamę Browaru na TVN Turbo? jak Wam się podoba? jak dla mnie całkiem ok ale mogliby się bardziej postarać ;P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Browar Łomża |
widzial ktos reklame na polsacie, w najlepszym czasie antenowym?;>:d dosc krotka...
|
|
Już co drugi Polak sięgnoał po Warkę!! a duńczycy niech sobie sami piją te piwo! Bubero
|
|
ja dziś widziałem na polsacie pewnie z 10 sek miała j23-znowu nadaje....
|
|
nawet najlepszy spot nie zachęci mnie do tego bym pił znowu to piwo
|
|
przed chwila na polsacie leciala
|
|
normalnie sensacja jakich mało,a o innych rekalamach też posty będziecie pisali,normalnie co za rewelacja,piwo reklamowali,szok,Wajda powienien chyba aż film o tym nakręcić ,że piwo łomżyńskie reklamowano w telewizji........ ____________ w życiu są lepsze i gorsze dni :)
|
|
Nie, szok jest bo Duńczycy wzięli się za reklamę naszej Łomży, i to wzięli się porządnie, spoty w TV, niezliczona ilość bilbordów w miastach(w Wawie co około 300 metrów widzę reklamy z tekstem "z pewnością nie pochodzi z gór" czy "możliwe że nie jest to duży browar" itp) I to jest dziwne;)
|
|
dla mnie te piwo na dzien dzisiejszy nie istnieje!!
|
|
kibol, po tobie tez nikt plakal nie bedzie...
|
|
jankes , ty to se pij COLT 45 !!!!! albo bud - i zostaw ludzi w spokoju !!! JEB,C LOMZYNSKI BROWAR ZA TO CO ZROBIL DLA NASZEGO KOCHANEGO KLUBU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mario
|
|
tak jestes zwiazany z klubem to juz sprzedawaj mieszkanie i daj hajs na klub co jestes wierny kibic czy zwykla d...a niechcesz nie pij lomzy i najlepiej wyprowadz sie z tego miasta lec lepiej na pks i do sledzikow jedz i zubra pij ja wole zeby ludzie mieli robote niz siedzieli na bezrobociu i patzryli jak kilku chlopaczkow za pilka gania
|
|
a ja tam lubie Lomzynski browarek
|
|
Jest to nasz łomżyński browar , który zatrudnia Łomżan i rozsławia Łomżę. Przez wiele lat wpompował w Ł.K.S. furę pieniędzy i za to im chwała. W tej chwili po wycofaniu się Miasta , bezcelowym staje się przekazywanie pieniędzy , które by poszły na przepadzisty dług klubu ( można domniemywać , że ok. 1,5 mln. zł.). Należy rozliczyć byłych zarządców , którzy wydawali więcej , niż mieli do dyspozycji. A wypowiedzi chłopaczków co będą pili białostockiego Żubra uważam za śmieszne i wręcz obraźliwe dla nas tu żyjących. Jednym słowem dziecinada!!!!
|
|
nie pij łomży bo jesteś za klubem a twoja matka straci prace która pracuje w browarze bo przeciez klub wazniejszy niż matka która wychowała cię na swojej piersi... klub klubem ale bez przesady...
|
|
Kibol i inni zagorzali kibice LKS tyle chyba wiedza o pilce co i o piwie. Owszem, browar lokalny i jako taki, dopoki ich produkt daje sie pic, powinien byc w jakims stopniu wspierany zakupami. Ale nie czarujmy sie. Czasy kiedy "Lomza" byla "lokalnym" browarem o unikalnym smaku piwa dawno minely i juz sie nie wroca. Wlasciciel zagraniczny, smak i jakosc piwa regulowana do masowego standartu- slod nie wyrabiany na miejscu a kupowany hurtowo, kadzie nie kipiace unikalnymi drozdzami zadomowionymi tam od lat a automatycznie dozowanym produktem... To juz napoj piwopodobny a nie prawdziwe piwo. Mimo tego to potezny biznes i przez durni prowadzonym nie jest. To, ze przestali wtapiac pieniadze w bagno finansowe LKSu tylko dobrze o nich swiadczy. Byc kibicem na slepo, nie widzac ze klub nie istnieje i ze od srodka jest wysysany do sucha to zaden powod do dumy.
|
|
Mało wiecie... A teraz wszyscy na mecz!
|
|
łomzanin, bad boy, kibol jesteście glupsi niż ustawa przewiduje, Browar Łomża jest jedynym zakładem w Łomży, który reklamuje się w ogólnopolskiej telewizji, trzeba to docenić. Gdyby nie browar ŁKS nigdy by nie grał w 2 lidze, jak tego nie rozumiecie to puknjicie się w łeb!!!!
|
|
wie może ktoś co za muzyczka leci w tej reklamie bo na necie nie moge znaleźć nic na ten temat
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |