sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zabiorę GDAŃSK - ŁOMŻA 3 grudnia

Osoby zainteresowane wyjazdem do Łomży w dniu 3 grudnia (piątek rano) oczywiscie samochodem (30 zł/osoba) lub tez drogą powrotną w niedzielę po poludniu (Łomża - Gdańsk) prosze o kontakt 4pawcio@wp.pl lub pod numer telefonu 504056166 Paweł

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zabiorę GDAŃSK - ŁOMŻA 3 grudnia

witaj,

pewnie sie nikt nie odezwie.
Ja proponowałam podwiezienie do Warszawy i jakos bez entuzjazmu...
(jade 4 grudnia)

News

Ja jezdże prawie co tydzień do białego i zawsze mam komplet, a po drodze mijam dużo Łomżyńskich samochodów, w nich też jeździ sporo osób.

SxxxK,

z tego co piszesz wynika, ze wszyscy studiują w Białym...
Poza tym chyba na tym forum ludzie sie nie ogłaszają, Nie widziałam, aby ktos proponował podwiezienie do Białego

News

mnie się chyba wydaje że to nie miejsce na ogłoszenia.
Polecam: http://www.4lomza.pl/ogloszenia/

Może nie wszyscy ale dużo osób, choć na roku jestem jedyny....

kiernek,

nie musisz czytac postów, które Cie nie interesują.
Mysle, ze poziom tych postów nikogo nie razi. (nie wspomne tu o wypowiedziach mniej górnolotnych lub przeciętnych inaczej).

Moze nie wszyscy czytają ogłoszenia. Wydaje mi sie jednak, ze posty są bardzo widoczne i stad pewnie pojawiają sie posty o tej tematyce ( tez jestem autorem).

Bynajmniej nie zamierzam rezygnowac z pisania postów w temacie jaki mnie interesuje tylko dlatego, ze Ciebie to razi.

News

SxxxK,

wiesz z tym "wszyscy" to poniekąd lekka ironia. Zdziwiło mnie to, ze prawie nikt nie jezdzi do Wawy.
Moze nie ma sie czemu dziwic, w sumie to blizej, wiec pewnie wygodniej.

pozdro

News

"prawie nikt nie jezdzi do Wawy"? to przyjdz na dworzec w poniedziałek rano albo jeszcze lepij w niedziele wieczorem :)
A jak ja jade do Białego lub Wawy to ide na dworzec i pytam się ludzi na stanowisku czy nie chcą sie zabrac. Zawsze sie chętni znajdą.

Abcd, dobry pomysł.
Nie jezdze w poniedziałki, tylko w soboty. Dwukrotnie pojawiały sie posty o tej tematyce i jakos bez rezultatu. Wiec stad moje powątpiewanie w to czy ktos jezdzi...

News

News

Mnie to nie razi. Aczkolwiek uważam że nie po to powstało forum by dawać na nim ogłoszenia. Specjalnie powstał do tego darmowy dział jakim są ogłoszenia drobne.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org