Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przesądy czy Bzdury |
NIE CZYTAĆ! Dwie przyjaciółki: Dorota (lat 17 i pół) i Monika (lat 17) postanowiły spotkac się pewnego wieczoru, kiedy rodzice Moniki wyjechali za miasto. Dziewczynki wpadły na niewinny pomysł- wyjęły stary talerzyk, na którym wypisały tajemnicze cyfry oraz zdjęcie prababki Doroty i zaczęły wywoływac duchy. Z początku nie działo się nic dziwnego- dziewczynki śmiały się i dokazywały! Nagle usłyszały walenie do drzwi. Rozległ się przeraźliwy huk i przez okno do domu wpadło zakrwawione łyse dziecko bez źrenic. Wystraszone dziewczynki rzuciły się pod drewniany stolik. Niestety przebiegły omen zaczał ciagnac Monike za nogę i zawlókł ja do kuchni. Słychac było stamtad przerazliwe wrzaski, pękanie kosci i głuchy pisk sunącego po podłodze ostrza noża. Monika krzyknęła: "VOLIDER SAKRUMA" 3 razy i wyzionęła ducha... Jeśli przeczytałeś "VOLIDER SAKRUMA" możesz byc pewien, że spoczywa na Tobie klątwa. Jest tylko jedno wyjscie, by ją z siebie zdjac: musisz przesłac tą wiadomośc do 10 osób w ciągu 15 minut od momentu przeczytania. W przeciwnym razie blada dziewczynka zamorduje Ciebie i 3 najbliższe Ci osoby (tak, tak- własnie te o ktorych teraz pomyslałes). Spiesz się, nie masz dużo czasu!!! PS. To wszystko prawda! tą wiadomosc napisała Dorota, która była świadkiem owego zdarzenia. PS.2. ZGINĘŁO JUŻ 13 OSÓB
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przesądy czy Bzdury |
jedna wielka głupota !
|
|
przesłał mi ktoś coś takiego na gg
|
|
echhh dzieci
|
|
D@MI@N ogarnij sie takie rzeczy to nie zarty powinienes
|
|
konam . . .
|
|
przeczytalem tylko kilka slow, ale moge powiedziec , ze reszta to gowno...
|
|
oj zall:|
|
|
ojojoj :///
|
|
" W przeciwnym razie blada dziewczynka zamorduje Ciebie" CZEKAM !!! :D
|
|
D@MI@N ile ty masz lat ? A moze naogladales sie Laleczki Chucky? Jak mozna wierzyc w takie pierdoly i przesylac te debilizmy innym. Wez sie czlowieku za lekcje, albo idz z tym do psychiatry i opowiedz mu dokladnie te historie. Moze on bedzie potrafil uratowac cie przed malym, lysym, zakrwawionym dzieckiem bez zrenic.
|
|
to juz pozegnam ie z rodzina :D
|
|
Myślę, że dzieciom się nudzi w deszczowy dzień i wysyłają bzdury.
|
|
...właśnie mnie zaciągnęło do kuchni, ale to coś miało pecha że trafiło na mnie i niestety dostało w papę i poszło z bekiem wpizdu
|
|
;/
|
|
"krzyknela 3 razy "Volider sakruma' i sie zesrala..." "Nie ma ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchani" - F. Dzierżyński
|
|
Przesądy czy Bzdury hahahahahah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Monika krzyknęła: "VOLIDER SAKRUMA" i poszła spać
|
|
ja po 15 min puscilem baka i tyle :)
|