Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Opinie ordynatora ginekologii ? |
Potrzebuje opinii ordynatora ginegologii w łomzy te dobre i te złe.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Opinie ordynatora ginekologii ? |
Potrzebujesz opinii ordynatora czy o ordynatorze ?? Bo to drobna różnica :) ________ Malachit
|
|
o ordynatorze potrzebuje opinii !
|
|
Cześć, rodziłam 2 razy w Łomży, dr Poppe jest świetnym fachowcem, konkretnym facetem.Nie dam złego słowa na Niego powiedzieć. Kasia Arbuz
|
|
jako lekarz to super.byłam u niego na prywatnej wizycie no i dwa razy wyleżałam się na jego oddziale. moim zdaniem dobry specjalista, warto mu zaufac. stawia trafne diagnozy no i chce jak najlepiej dla pacjentek.... nie chcial mnie wypuscic ze szpitala jak chcialam wyjsc na wlasne ządanie no i z czasem okazalo sie ze mial racje.... a tak jako "czlowiek" to czasem sie wydaje ze ma caly czas "zly dzien" bo strach sie czasem o cos zapytac :) ale warto bo odpowie na KAZDE pytanie Karo
|
|
A ja rodziłam w Łomży i nie mam zbyt dobrej opinni na ten temat bo zostawili mi kawał łożyska i przez dwa tygodnie nosiłam go w sobie. Potem mi go skrobali. Żadnej kobiecie nie życzę takich wrażeń.
|
|
.
|
|
Lekarz, któremu można naprawdę zaufać, zna się na tym co robi.
|
|
.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |