Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czeczeni są jak Simon Mol |
jw
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czeczeni są jak Simon Mol |
I co z powyższego wynika?
|
|
zamuliles
|
|
nie rozumiem..
|
|
mądremu wystarczy dwa slowa a glupiemu to i poematu mało.
|
|
ze niby syfa roznosza?>
|
|
madzius zalapala...
|
|
aDAMOSXX twoją starą kryją czeczeny na rogu jak sie na wesołą wjeżdza... slyszalem ze tylko polykanie jej ine wychodzi ale ogolnie deepthroat elegancko napier.dala!! :DD
|
|
Nawet nie wiecie jak to jest mieszkać w jednej klatce z czeczenami. Codziennie robią awantury, w nocy chodzą cały czas do piwnicy, a o 3 w nocy modlą się, gadają na Skypie cały czas, na full głośniki więc....
|
|
hociasz raz z finem siem zgodze jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
a po grom do tej piwnicy?
|
|
jakos ja mieszkam i nie widze aby do piwnicy chodzili albo aby awantury jakies byly i u mnie pewnie skype nie maja xD
|
|
wpiszcie - adamosxx - w wyszukiwarkę na głównej stronie to same posty o czeczenach wyskoczą. Chłopie powtarzasz się... zacznij zbierać podpisy od mieszkańców i zrób coś skoro ci przeszkadzają. Mi nie przeszkadzają co więcej mają kasę z budżetu państwa i ją wydają w mieście, wszyscy zyskujemy... no może nie ja, bo nie mam żadnego biznesu
|
|
Coś tam przetrzymują, ale chodzą w jedną i w drugą stronę...
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=sQKFWZSj6F8 Przechodzą to co my za drugiej wojny światowej.Zachód kopie ich tak samo w dupę jak i nas. My się dalej pchamy po irakach i afganistanach z czego dają nam jakieś emerytowane odrzutowce z czego 90% nadaje się na złom. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Głupia polityka głupich posłów :)) a czeczeni wiadomo już nawet słów brakuje więc bez sensu zakładanie tematów najprostsze rozwiązanie ? nakopać jednemu drugiemu na klatce lub pod blokiem i powiedzieć '' nie pojamat kur** mać '' i iść swoją drogą bo kto jest gospodarzem a kto gościem ? trzeba bronić kraju nasi przodkowie bronili nawet jak na koniach startowali do czołgów i samolotów szwabów a teraz technika nie jest zacofana nawet w naszym kraju więc DO BOJU POLSKO .
|
|
KGB co ty pier.dolisz jezeli jestes taki kozak icz na wesola i powiedz im to w twarz a i jerze kgb juz dawno niema ich w dupe wyro,chali debil!!! ;] jeden baran psuję stade ;D
|
|
to dziki naród, same problemy z nimi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |