Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Płatna impreza w WSA. Czy ktoś sie tam wybiera? |
Czy nie uważacie, że to chore że za studencką imprezę andrzejkową studenci muszą płacić aż 10 PLN za wejście. W cenę biletu wliczone są dwa piwa, a co jeśli ktoś nie pije? Nie sądze żeby cena była mniejsza. Rozumiem gdyby musieli opłacić DJ'a albo salę, ale wszystko mają swoje. Pewnie chcą zarobić na następną wycieczkę dla ciągle tych samych studentów. Jeśli ktoś się tam wybiera to proszę o wrażenia po imprezie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Płatna impreza w WSA. Czy ktoś sie tam wybiera? |
Lalka jak nie pijesz to przynieś ty piwa dla mnie ;)
|
|
Abcd hehe Lalka dlamnie też dwa piwa !!
|
|
Dlamnie lub dla mnie to po wschodniemu.
|
|
Lalka i ja też bym sie napił :)
|
|
Dokładnie "dla mnie" to po białostocku!! W tym mnieście za wschodnią granicą wszyscy mówią dla mnie :D A co do impry w WSA to mają rację - tam raczej nikt kto nie ma pieniędzy nie studiuje. Pozdro dla wsyztskich studentów elytarnego WSA P.S. Co sie dzieje w tej polsce co roku powsatja nowe wyższe szkoły, aby tylko człowiek miał torche pieniędzy to ma już dyplom - niedługo sprzątaczki będą przedstwaić dyplom uczelni wyższej przy podjeciu pracy.
|
|
SxxxK ale za to jak nam się statystyka podniesie ;) Bedzie z czym sie w Uni pokazać
|
|
a wódkę dawali ? a może tak zrobić znowu jakoś Akcje ? ja wtedy nalot na Księgarnie na Dmowskiego macie jakieś propozycje ? pujdziemy tam gdzie dacie propozycje i obżucimy cały sklep czy ksiegarnie co to bedzie hehe :P
|
|
Dla Mnie Też Te Dwa Piwa Z Góry Dziekuje Za Nie :P a obrzucać można iść Nasz Urząd Mista w Sobote o 19.00 Kto idzie ?? PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......
|
|
jak więc widzisz Lalka musisz wziąść skrzynkę browca :) Ave
|
|
Po co pisać na forum 4lomza jak mamy własne forum :) Zapraszam na nową niezależną stronę studencką WSA - Student Site (mojego autorstwa :P). http://student.wsa.edu.pl/ - Głowna http://student.wsa.edu.pl/forum/ - Forum -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
hmm 10 zlotych to 3 piwa:P nie sadze zeby wiele osob przyszlo???i pytanie jakie to piwko?pewnie zdjety ATOM :P
|
|
markac te twoje forum się nadaje nikt tam nie pisze a jak coś to tylko ty !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |