Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Która agencja nieruchomości w Łomży najlepsza do sprzedaży mieszkania? |
Witam, jestem tu nowy, dowiedziałem się że w Łomży są 3 agencje nieruchomości MERITUM, TYTAN i PÓŁNOC Która agencja cieszy się w mieście najlepszą opinią jeśli chodzi o warunki i sprzedaż. Chcę zgłosić do sprzedaży dwupokojowe mieszkanie które mam w Łomży. Z braku czasu rzadko tu zaglądam więc jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia z w/w pośrednikami przy sprzedazy nieruchomości proszę o kontakt na mail: komis_lom@op.pl Dziękuję
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Która agencja nieruchomości w Łomży najlepsza do sprzedaży mieszkania? |
a ile chcesz za metr i jaka jest lokalizacja tego mieszkania??
|
|
Na forum pytam o doświadczenia z agencją nieruchomościami które działają w Łomzy i regionie, nie szukam tu chetnych do zakupu, więc proszę tu nie pytać . Informacje tylko drogą mailową
|
|
Różnica pomiędzy sprzedażą „samemu” a przez agencję jest taka że do agencji przychodzą klienci którzy faktycznie chcą kupić mieszkanie , i ciebie nie interesuje nic, oprócz spotkania u notariusza Natomiast jak sam chcesz sprzedać to przyłazi do Ciebie każdy i ten co niby chce kupić i ten kto sam chce sprzedać i chce podpatrzeć Twoje mieszkanie, o innych przypadkach "kupujących" już nie wspomnę ,często nic z tego nie wynika i tylko brudno masz w domu bo Ci łażą pokojach w buciorach :) Daj ogłoszenie do agencji i miej spokojną głowę, polecam Meritum Nieruchomości w budynku "Kontaktów" na Legionów obok ABC ( naprzeciwko Alior Banku ) , duzy zasięg na cały region, i skutecznie sprzedała mieszkanie mojej znajomej
|
|
zgadzam sie MERITUM jest the best azaxxx
|
|
Dzięki, przejdę się tam
|
|
Chciałabym odnowić temat. Czy zmieniło się coś w tej sprawie?? Dalej te Meritum najlepsze??
|
|
nie zapomnij o 2% od wartości jakie płacisz i ty i sprzedający bo oni czasem to przemilczają
|
|
tylko jeleń kupuje mieszkanie u pośrednika nabijając mu kabzę !a czasem jest tez i tak ze płaci i jeden łoś sprzedający i drugi łośiek kupujący !.......to dopiero mafia hahaha
|
|
ja polecam zapoznać się z ofertą www.gwiazda.info, szczególnie jeśli chodzi o wynajem biura w Warszawie, na Mokotowie
|
|
Wszystkie agencje działają na tych samych zasadach i pobierają prowizję na tym samym poziomie. Ważniejsze pytanie to którego agenta wybrać?
|
|
duzo nie wiem ale wiem jedno, oby nie mieszkaj u siebie pl oni pojecia niema co sprzedaja
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |