Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ubranka dla dzieci |
Czy ktoś wie, gdzie jest w Łomży mozna znaleźć fajne ubranka dla dzieci, może byc sklep z używana odzieżą? Kasia Arbuz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ubranka dla dzieci |
na Słowackiego obok sklepu "wszystko po 5 zł" jest odzież używana tylko same dziecięce rzeczy, równierz w Jantarze możesz zobaczyć no i w nowej "Stokrotce" w 5.10.15 i tym drugim sklepie <nie pamiętam nazwy>
|
|
Dzięki. Kasia Arbuz
|
|
Z tego co wiem, w bardzo dobrym stanie sa przy ABC, a właściwie przy KONTAKTACH- tóż za przystankiem. Cena jest przystępna:)
|
|
Jeżeli jestes zainteresowana uzywanymi, to mam bardzo duzo ladnych ubranek (dla chlopca)
|
|
Do "kaku" jaka cena za te Twoje ubranka dla chłopca?
|
|
Kaku, podaj jakis namiar do siebie chce sie skontaktowac. Kasia Arbuz
|
|
ja tez bylabym zainteresowana ubrankami dla chlopca rozm 104-110
|
|
Kaku - daj do siebie jakiś namiar (najlepiej mail). Ja bym była zainteresowana ubrankami na 2-3 latka (92-98).
|
|
Ja rowniez mam do sprzedanie ubranka ,ale dla dziewczynki od 0 do 9 miesiecy.Ubranka z usa,znanych firm.
|
|
iguana77 masz moze zdjecia ubran?? Allegro, szafa.pl czy cos w tym stylu?? i jest fajnie
|
|
Moge wyslac Ci zdjecia na e-mail,tak naprawde to jak przeczytalam ten post to przyszlo mi do glowy ,ze moge sprzedac ubranka po mojej coreczce ewa.boc
|
|
bardzo prosze kochamcieee@wp.pl i jest fajnie
|
|
to moj mail: karola.tuch1@wp.pl , ubranka sa dla chlopca do ok 1,5 roku
|
|
hej iguana77 prosze o maila fotkami ubranek, jestem zainteresowana ubrankami z usa w tych rozmiarach emzet83@o2.pl pozdrawiam
|
|
a dla mojego synka ma ktos od 104-110 bylabym zainteresowana moj e-mail ;aguska1289@wp.pl
|
|
a ja byłąbym zainteresowana ubrankami dla dziewczynki 0-12 miesięcy :)
|
|
Sprzedaję nowe ubranka z Anglii i Irlandii. Jeśli ktoś jest zainteresowany: enya30@o2.pl
|
|
Oddaj za darmo! Co będziesz dzieciakom żałować ubrania? He He
|
|
Ja rowniez mam do zaoferowania ubranka, zestaw dla dziewczynki 68-74 cm. zapraszam http://www.allegro.pl/item593409072_firmowy_zestaw_dla_dziewczynki_68_74cm_od_1zl_bcm.html e-mail: rekinowaty@neostrada.pl
|
|
ZAPRASZAM NA MOJA AUKCJE NA ALLEGRO Z UBRANKAMI W TYM ROZMIARZE, UBRANKA SĄ ZADBANE, PROSZĘ SAMEMU ZERKNAĆ http://www.allegro.pl/item593409072_firmowy_zestaw_dla_dziewczynki_68_74cm_od_1zl_bcm.html POZDRAWIAM!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |