Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PODRÓBA! |
JEST TU MÓJ KLON !!!! TO peja. UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!! PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PODRÓBA! |
JA WRUCIŁEM ALE PODRÓBA TEZ JEST ! SIEMA WAM WSZYSCY JESTEM SPOWROTEM :d:d PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......
|
|
A GDZIE DJ E I BARTEZ I RESZTA ZIOMKÓW ??? CO SIE STAŁO Z TYM FORUM ? NAWET MrS MAŁO PISZE :( PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......
|
|
to już i PEJĘ podrabiają ??. czego to ludzie nie wymyślą nono. pozdrowienia dla PEJI i jego podróby :) Ave
|
|
Zobaczymy który z Was mądrzejszy.
|
|
Żaden. Jeden troll w dwóch osobach. ;)
|
|
ALE TEN DRUGI TO NAPEWNO KASA TAKI GOŚCIU Z BLOKU I PODRABIA MNIE :( JA JESTEM MĄDRY JAK COŚ !! PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......
|
|
PEJA dobrze że powiedziałeś ze jesteś MĄDRY bo nie widac
|
|
hehe
|
|
Jeśli mam być szczera to od początku coś mi nie pasowalo z tym Peją z kropką. Ale na całe szczęście się jornąłeś, że on chce splendor Twej sławy przejąć na siebie i w odpowiednim czasie zareagowałeś. Tak jest, podróbkowym "skrytożercom" mówimy stanowcze NIE !!!
|
|
DEBIL CHCIAŁ MNIE TU OSMIESZYĆ MNIE I PEJE ! JA JESTEM JEDEN DRUGIEGO TAKIEGO PEJI NIE MA NA ŚWIECIE ! JEST JESZCZE JEDEN ALE TO CO INNEGO ! A TEN PODRÓBA PUJDZIE PALIĆ SIĘ NA STOS ! PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......
|
|
buehehehehehe :D Tiii, Jasta, a ja myślę, że jeden Peja skitrał sobie drugiego Peję w kieszeni i zamieniają się czasami osobowościami... Taka mała schiza... Na jesienno-zimowe wieczorki pomysł jak znalazł. A może by tak zainteresować historią 'Fakt' tudzież 'SuperExpress'? Hmm... 'podróby' na forum mogłyby być niezłym kąskiem... ;))) Trole w ataku. :D
|
|
Peja, wiedziałem :) http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=18184&t=18184 Post No. 2 :) Ale ten "peja." to coś jak dawny bartez :) o ile się myle to bez urazy bartez Pozdro
|
|
AlE TO NIE BARTEZ ANIE ŻADEN INNY DJ ANI LOTNIK TYLKO KASA ZOACZCIE ZE TERAZ ANI KASA NIE PISZE ANI PEJA. PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......
|
|
PEJA i peja. to takie dwa w jednym. Nic trudnego zmieniać sobie co chwila nicki, ale po co? To czysta dziecinada. Ja tam wolę jeden swój i basta! Jak dotąd chyba nie napisałam nic takiego czego mogłabym się wstydzić... Właściciele wielu nicków chyba nie zdają sobie sprawy z tego jak bardzo podobieństwo w sposobie pisania jest widoczne...
|
|
No właśnie, ten Caps Lock, błędy, styl wypowiedzi mocno chaotyczny.....
|
|
------>>><<<MADA FAKA>>><<<-------- PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......
|
|
Toć to pierwszy w Polsce i Europie, a może nawet na świecie przypadek sklonowania człowieka. Wielki sukces łomżyńskiej myśli naukowej.
|
|
lol :D "mada faka"... nie dość że język ojczysty kaleczy, to jeszcze się za angielski wziął.... ale za to oprawa artystyczna zwrotu rekompensuje wszystko... :D
|
|
PEJA, Hej czlowieczku, ale tym razem to juz przeholowales. Tzn, jezeli juz musisz zanizac sie do bluznierstw, to rob to w Swoim jezyku, a nie kryj tego pod jakas fonetyczna podszewka - bo przynajmniej dal bys wtedy szanse adminowi (jesli takiz tu w ogole isnieje) na usuniecie tego ... chyba, ze nie zdajesz Sobie sprawy co tu bzdurzysz, a sadzac po Twoich innych 'kreacjach', to calkiem prawdopodobne.... Do admina: Prosze o usuniecie tego postu. wychu
|
|
Wiecej Czadu Peja Tak Jest!Wiecej czadu! :):) PEJA POZRO DLA KLONA I BRZOZY I DĘBU HEHE :)
|
|
Brzydki Mój Nick Wygląda Chyba Zmienie :(
|
|
No wiesz... tak deczko cmentarnie... :D kolejny klon kolejnego trolla (albo tego samego...) :D
|
|
Kaschiu, skłaniałabym się ku wariantowi zamieszczonemu w nawiasie...
|
|
wprowadzmy znaczki oryginalnosci :P
|
|
Ale jak to zrobić ??? PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |