sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Znikające ubrania z balkonów

Dużo ostatnio się o tym słyszy, czy są na forum osoby, które to doświadczyli?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Znikające ubrania z balkonów

Tak, mi z balkonu trochę zabrano. Koszule, spodnie .. Sąsiadom, w innym terminie też zniknęło, ale chyba cześć się nie spodobała bo zostawili pod moim oknem.

To niech sobie kraty na balkonie wstawią :)

Marsjanki przylatują i kradno ubrania bo w paczkach z witaminkami nie dostali ubrania i teraz kradno :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) hehe AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....

....::::$BarteZ$::::....

Myślisz że kraty w oknach pomogą??Ja mam kraty na balkonie i pokradli wszystko co się dało.Ogródek też nie był im straszny!Ciekawe tylko co oni z tym robią lub gdzie to sprzedają?

Ja sądze,że to raczej nie na sprzedaż znikło,ale na własny użytek.Słyszałem,że kolesie spoza Łomży na występy gościnne przyjeżdżają,bo we własnej miejscowości to zbyt duże ryzyko rozpoznania :-) Wiesz...chciałoby się chodzić ubranym ładnie i modnie,ale nie zawsze i nie każdego na to stać w dzisiejszych czasach,przez co niektórzy uciekają się do takich posunięć,nie?
...no...są też głomby co robią takie numery "dla jaj"

Wybacz Marku nie mogłam sie oprzeć i zwinęłam Ci galotki i koszulę, liczyłam na coś bardziej extra ale pocieszę się i taką cenną zdobyczą :))
Pozdrawiam

Na co liczyła Kazia? Zwinęła galoty, czyli majty. Chopy w nich swoich klejnotów nie zostawiają. Wolą mieć na podorędziu. Nieprawdaż?

To mi zalatuje fetyszyzmem...

Jak ktoś ci ukradł coś z balkonu albo z mieszkania DZWOŃ 997 POLICJA CZUWA !!!!

Dj.RobiN. PoZdRaWiA

DZWOŃ 997 POLICJA CZUWA buuchaaa policja wyśmieje cię z tako sprawo powiedzą ze wiatr zdmuchnął.

jestem z grajewa i terż mamy czasem ten problem, ale okresowo, tylko prrzeds zimą

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org