Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stadion... |
Czy widzialiście że jakiś nasyp robio gruz przywożą obok stadionu od strony starego mostu co juz zaczeli robic nasz stadion ? no trzeba go najpier podwyszyć że nie zalewło go a puzniej reszta ciekwe jak bedzie wyglądać....hm..... <...> ALbo rade damy , albo jak tynk odpadamy <...> Peja-kolejny stracony dzień.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stadion... |
Oj stracony stracony, pewnie na lekcjach z języka polskiego.
|
|
no uciekłem z Języka Polskiego a co ? <...> ALbo rade damy , albo jak tynk odpadamy <...> Peja-kolejny stracony dzień.
|
|
Stadionu nie zaczeli jescze robic, nie ma nawet jego projektu! ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
To co to jest ta góra gruzu za stadionem ? chyba nie centrym dla bobrów <...> ALbo rade damy , albo jak tynk odpadamy <...> Peja-kolejny stracony dzień.
|
|
Nie. Miasto postanowiło zapewnić miejsce pracy dla ultragłupich 'gupkuff' nie znających polskiego. Będą przesypywać tę górę z miejsca na miejsce, rękoma.
|
|
poza tym że jest to teren prywatny to ma tam być wypożyczalnia sprzętu pływającego - kajaki itp Ave
|
|
Nie byłem, nie widziałem. A co na to wojewódzki czy też miejski konserwator przyrody? A może to fragment umocnień przeciwbobrowych?
|
|
Chociaz ten temat stadionu ja tez juz dosc dawno poruszalem na tym forum, to widze ze jednak nadal nic w tym kierunku sie nie dzieje. A szkoda. Ogladajac te zdjecia z ostatniego meczu naszej druzyny to az taka mala zazdrosc ogarnia na widok tego pieknego obiektu w (gdzie?) .... Kozienicach?! A tak na marginesie, duze dzieki za sprawozdania z meczow i wlasnie te zdjecia, ktore musze przyznac przybieraja na jakosci z meczu na mecz i sa niezastapionym zrodlem informacji i uciechy szczegolnie dla kibicow takich jak ja, czyli tych z oddali. Pozdrawiam, wychu
|
|
Jesli chodzi o stadion to na razie nic niewiadomo. Nie ma projektu, nie ma kosztorysu, ogolnie nedza. Pozostaje miec nadzieje ze ŁKS bedzie na wiosne gral jednak w Łomży, ponieważ Ostrołęka czy Zambrów mogą nie wytrzymać najazdu łomżyńskich wariatów w szalikach. Chociaz granie w Zambrowie nie byloby takie zle.... Pozdrowienia dla wyjazdowców a szczegolnie B'99 Grzegorz
|
|
Wedlug mnie najwazniejszy jest dobry gospodarz obiektu, ktory zadba o niego nie gorzej, niz o wlasne podworko. Nie trzeba gigantycznych nakladow, zeby wyplec korty porosniete po kolana zielskiem. Jesli nie da sie ich oddac do uzytku, to przynajmniej niech nie strasza swoim widokiem przejezdnych. To samo dotyczy parterowego budynku w ruinie, na ktorego dachu rosna najrozniejsze okazy flory. Ludzilam sie, ze moze przed przylotem Kwasniewskiego chociaz ktos posprzata, ale niestety. Dawniej malowanoby trawe na zielono, ale nowa epoka to zwrot o 180 stopni, wiec nikt nie tknal tego palcem. Chociaz w tym miescie moze ojciec Rydzyk bylby tak znamienitym gosciem, dla ktorego warto ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |