Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie w Łomży można dostać chemie do wywoływania zdjęć ? |
Ostatnio zaczełem robić usiebie ciemnie fotograficzną. Wszystko praktycznie mam do wywołania bo mój tata się kiedyś tym zajmował . Jednak nie wiem gdzie w Łomży można dostać chemię do wywołania zdjęć. Z góry dzięki za wszystkie posty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie w Łomży można dostać chemie do wywoływania zdjęć ? |
Skoro masz internet, to masz i możliwość zamówienia ich online. Bo w Łomży to raczej nie dostaniesz... chyba, że "na zamówienie" - tylko gdzie?;)
|
|
Sądzę że czeka Ciebie Giełda Fotograficzna w Warszawie.
|
|
w Łomzy tego nie ma kiedys moj ojciec szukal tego i nic nie znalazl a moze jakis fotograf Ci cos podpowie choc z nimi tez roznie bywa :D *************************** Teraz po uszy w tym wszystkim tkwisz Jak nie wiesz to lepiej śpisz Zamknij mordę, albo w język się gryź To potem milczenie okaże się złotem Mój cały skład ma dwa ważne loga Pierwsze szanuj przyjaciół, drugie deptaj wroga
|
|
Jakiś czas temu wszystko można było kupić w "optyku" na St. Rynku, ale jak się popytasz w rodzimych zakładach foto to na peewno też dostaniesz.
|
|
jest, a może była hurtownia materiałów fotograficznych na al. Legionów, ale nie pamiętam nazwy, ani dokładnego adresu, być może w okolicach dukarni "Libra-Print"
|
|
wiem ze w sledziowie gdzies na lipowej {chyba} jest jakis sklep no i gielda w warszawskiej stodole w kazda niedziele od 10 do 14
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |