Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wielki Powrót Króla |
Wróciełem ziomale na te forum jak widać cały i zdrowy nawet mam juz internet w tej samej firmie co kiedyś i znowu poklikamy na forum :) Cieszycie się ? bo ja bardzo !! <...> ALbo rade damy , albo jak tynk odpadamy <...> Peja-kolejny stracony dzień.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wielki Powrót Króla |
Peja. ale nam brakuje Peji - tego oryginała. Bez kropki ;) Chociaż Ty też możesz rządzić :)
|
|
k.. mać wezme motolotnie dwa karnistry benzyny i sie rozbije o budynek Vectry za to że znów Ci neta podłaczyli Jeśłi mamy wrócić do poprzedniej "ery" Dj-ów i Peji to ja dziękuje znajde se forum na poziomie z adminem
|
|
Re: Wielki Powrót PEJI . |
a Dj-e gdzie są ??? ten DJNAPRI I TEN DJDESK ?? gdzie oni sie podziali ?? <...> ALbo rade damy , albo jak tynk odpadamy <...> Peja-kolejny stracony dzień.
|
|
Też zapadli w sen zimowy. Pfffinyle im pozamarazały.
|
|
...no cześć.
|
|
NIe ukniesz Mnie Wielkie Yo cie Dopadło ? to znak że to jA ... Wiem Dj-e Poszli spać Ale ja Nie śpie i bende Mixował Mieciu ... <...> ALbo rade damy , albo jak tynk odpadamy <...> Peja-kolejny stracony dzień.
|
|
Peja, weź coś na początek palnij... wiesz, tak na rozruch Forum, a my to pociągniemy jak stare szkapy worek z trocinami :-) Pozdrówka. Zbych
|
|
Wstąpiła w ludzi nadzieja gdy znowu pojawił się PEJA Dla jednych PEJAratywny dla innych wzór pozytywny Rzecz to wielce oczywista że to wielki optymista Wszystkim wali prosto z mostu nie pominie żadnego postu wszędzie wtrąci swoje 3 grosze oooo proszę: ( tu zostawiam Ci, Peja miejsce na dokończenie....)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |