Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakiej przeglądarki internetowej używacie? |
Ja przeszedłem na Mozilla Firefox. Jest szybsza , prosta , ma możliwość przy otwartej jakiejś stronie , otwieranie innych stron w nowych panelach (zakładkach) , blokuje otwieranie wyskakujących okienek , można jednym kliknięciem importować swoje dane z Exprolera. Należy tylko dokładnie ją skonfigurować. Polecam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakiej przeglądarki internetowej używacie? |
Ja uzywam opery. Ma to samo co wyzej wymieniona mozilla. A do mozilli mam uprzedzenie bo w szkole nam każą uzywac i jusz mam wstręt ;P
|
|
Opera !, bo cóż innego ? Ave
|
|
Opera i SlimBrowser *************************** Teraz po uszy w tym wszystkim tkwisz Jak nie wiesz to lepiej śpisz Zamknij mordę, albo w język się gryź To potem milczenie okaże się złotem Mój cały skład ma dwa ważne loga Pierwsze szanuj przyjaciół, drugie deptaj wroga
|
|
Mozilla.
|
|
MylE2 tego ja używam i ma to wszystko co koleś wymienił :) i wiecej ma funkcji :) kasa_Łomża
|
|
Maxthon. Jest to nowsza wersja MyIE2. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Mozillan Firefox i Firebird
|
|
Opera, tak jak wszystkie nakładki na IE obsysa... FireFox ownz. :P
|
|
Opera to nie nakladka na IE, najpierw poczytaj zanim cos napiszesz... A zadna nakladka na IE typu MyIE nie zalata dziur z IE - to caly czas bedzie nakladka. Mozilla i jej dziecko - Firefox roolez :) Opera tez fajna - ale jej funkcjonalnosc pokrywa sie z Firefoxem :) (jak dla mnie) Pozdro
|
|
Polecam przeczytać jeszcze raz co napisałem. "Opera, _tak jak_ [...] obsysa".
|
|
"Jak wynika z najnowszych badań, Mozilli i Firerfoxa używało w październiku 6% amerykańskich internautów. Oznacza to regularny wzrost popularności tych przeglądarek – ich udział w rynku we wrześniu wynosił 5,2%, a w czerwcu 3,5%. Oczywiście rynek przeglądarek wciąż jest zdominowany przez Explorera, którego udział w ubiegłym miesiącu wyniósł 92,9% (w czerwcu było to 95,5%). Oprócz Mozilli i Firefoxa zauważalne są też Opera i przeglądarka Apple – Safari, które łącznie kontrolują jednak zaledwie 1% rynku." ja wybieram Firefox cz
|
|
Nie ma to jak lynx... ;-) Na poważnie - Mozilla. Pozdrawiam
|
|
A JA CHCE SI PODZIELIC BARDZO ZYMS WAZNYM ACZ KLWIK NIE NAJWAZNIEJSZYM. JA NIE MAM ZADNEJ <CHYBA>PRZEGLADARECZKI ... COS TAM COS TAM A TAK MA MIGRESIE ODPISZ MNIE SKAD WIESZ ZE JAK TU A NIE TAM:p BUZKA :P
|
|
dobry jest Avant Browser
|
|
OPERA wymiata, potrzeba do tego 5 sec żeby pozbyć się reklam. POZDRO
|
|
A po co się ich pozbywać skoro jest szybszy, lepszy i bezpieczniejszy FireFox? (www.firefox.pl)
|
|
Firefox za bardzo przypomina mi IE, i nei dobrze mi sie robi jak na neigo patrze ;]
|
|
Widać, że nawet nie znasz możliwości zmiany wyglądu przez tysiąc pięćset sto dziewęćset schematów.
|
|
Nie znam bo przywiaząlem sie do opery, wole tu zmieniac wyglądy :D. pozatymc hodziło mi głównie o pasek poziomu załadowania strony.
|
|
...a ja tam mam zwykłego IE6.0
|
|
Skoro nie znasz, to po co gadasz?:>
|
|
porównałem prędkości otwierania stron www dla przeglądarek Firefox 1.0 i Opera 7.54 - wyniki Firefox - 544.72 Kbps(68.09 KBps) Opera - 614.48 Kbps(76.81 KBps) przy jednakowych parametrach łącza i tej samej stronie www Ave
|
|
Czyli opera górą :D
|
|
dzisiejszy pomiar : Firefox - 611.36 Kbps(76.42 KBps) Opera - 730.8 Kbps(91.35 KBps) przy jednakowych parametrach łącza i tej samej stronie www, robione jeden bezpośrednio po drugim Ave
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |