sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
otwarcie hipermarketu...???

Nie wiecie moze kiedy ten nasz ''super''hipermarket zostanie otwarty???chyba niebawem bo jestem lekko zdziwiony tym co ujrzalem 11 listopada...
Wydawalo sie ze swieto narodowe a chlopaki robili...wiec kiedy bedzie otwarcie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: otwarcie hipermarketu...???

kazdy orze, tak jak moze - generalnie obiekt ciekawy - tyle ze nie podobaja mi sie te zielone szyby....

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Hmm ztego co ja widziałem,a mieszkam niedaleko i wszytkoz okna widze to pracujajuzod kilku niedziel, tyle ze w dni świąteczne mniejsze ekipy. A do tego z bliżej nie określonych źródeł dowiedziałem się że TPSA ma podąłczyć im kable do 4 Grudnia

Skądinąd wiem, że otwarcie zaplanowano na 20 listopada, a czy zdążą...zobaczymy.

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

otwarcie 20 listopada?? a ja slyszalam ze 4 grudnia...
wiec juz sama nie wiem kiedy :)
w kazdym badz razie watpie zeby sie wyrobili do 20 listopada...

Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.

Szczerze powiem, że mi również się to nie widzi. Jednak byłem w środku i tam wszystko jest już zrobione...pozostało tylko dokończyć robotę z zewnątrz. 20 listopada, tak mówił facet z którym moja siostra podpisywała umowę o najem lokalu.

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

http://www.elpro.nieruchomosci.pl/index.php?action=showfrms&wid=9&mid=0&oid=0&page=2

...... i wszystko jasne.....

Hura, niech nam żyje 4 grudnia.
Wreszcie część zakupów zrobię w Łomży nie tułając się po śledziowie. A może wszystko uda się kupić na święta.

Dobra,dobra...ja tam bym się tak nie cieszył z wyprzedzeniem...dopóki nie wejdę,nie "oblukam" i nie przekonam się dokładnie co i jak,to... :-)
...ale co jak co,budyneczek sprawia miłe wrażenie...może to i na serio będzie coś konkretnego?
Pozdro!

Zakończenie budowy nastąpi 15 listopada, a otwarcie 4 grudnia ( w Barburkę ). - tak pisali w gazecie Bezcennej.

Do prawdy nie rozumiem zdziwienia ze pracują przy wykończaniu go w święto 11XI i w niedzielę. A jak oddadzą do użytku to może w te dni będzie zamkniety??? Napewno nie ! Obawiam sie czy uszanują chociaż pierwszy dzień Bożego Narodzenia i Wielkanocy. Chociaż nie wiem komu sie dziwić?Wypowiadał się młody chłopak pracujący za marne grosze w takim markecie, twierdził ze jest nie wierzący i tym bardziej byl oburzony obłudną postawą katolikow twierdzących że handlu w niedzielę powinno nie być - więc dlaczego tłumnie walą po wyjściu z kościoła na zakupy? Mówil że gdyby te 90 % wierzących zakopów nie robilo w takie dni, to dla tych 10% pozostałych nie opłacilo by się tych sklepów otwierać. Jeśli wyznajemy naszą wiarę, to czy jedynie zamknięte drzwi marketów i brak innych pokus czy okazji zmusić ma nas do prawidłowego sposobu spędzenia wolnego czasu w niedzielę i święta??? Czy sami nie potrawimy rozróżnić gdzie powinno być wtedy nasze miejsce? Czy w takim układzie możemy nazywać naszą wiarę - wiarą? Czy to nie jest ta ewangeliczna sól pozbawiona swej wartości i właściwości?

Chłopie my tu o markecie, a ty o wierze. każdy ma sumienie i ktoś kiedyś dokona rozliczenia, ale nie będziesz robił tego ty (mimo całego do ciebie szacunku).

Teraz w Łomży niektóre sklepy są otwarte nawet 11 listopada nie mówiąc o 25 grudnia. Myślę, że ten też będzie otwarty, a ja w nim zakupy będę robił. aLE GRABOŚ ma rację napoczątku trzeba oblukać, bo c\to co na półkach najważniejsze.

To, że są otwarte 25 XII to rozumiem (jest to święto religijne), ale 11 XI to juz przegięcie...

Zibi 1: tak, masz zupełną rację. W Polsce ok. 1,5% ludzików to katolicy :) i w większości są to zakonnicy i zakonnice. Ale w telewizorze mówili, że to prawdą nie jest :) Lubię Polaków, to taki fajny naród.

I czym tu się podniecać. Następne dziadostwo biedronkopodobne , tylko większe. Ciekawy może być pasaż z boxami sklepowymi gdzie może być markowy towar w dobrych cenach. Nasze kupczyki mogą dostać po pupie , bo ich ceny nie będą akceptowane.

U nas to zawsze grzmiący pierd, a póżniej tylko cichy smrodek. Coś mi tu wygląda na to, że to bedzie znowu budynek z wynajmowanymi (przez naszych sklepikarzy) boksami (jest już taki niedaleko i nikt tam nie chodzi). To mi nie wygląda na prawdziwy market, a może się mylę?....oblukamy - jak pisze Graboś to zobaczymy.

Zbych

Jejku, wszystko bylo by fajnie gdyby ludzie kase mieli na robienie zakupów w tym sklepie ..........................

a co może kasy nie mają ? ja mam ale 70 zł.idz na benzyne żeby jechać do Białegostoku a nie mówiąc do Warszawy to za to kase zeby byał unas sklep to mozna było se zrobić prezenty na gwiazdke ....i co do sklepu to napewno bedzie jak 4 + kilka sklepików i nic więcej .

kasa_Łomża

No to jak bedzie otwarcie 4 grudnia to ja jestem zadowolony :)
Bo 4 grudnia mam urodziny
Jestem ciekaw jak to bedzie wygladac

Antonio

budynek Ladny oszwem tylko , że w środku będzie dziadostwo okraszone miejscowymi kupczykami w wynajetych przez nich boksach. Nie wróze nic dobrego temu sklepowi jezeli tan scenariusz sie spełni. Łomżyniacy szybko się zorientują ,że to te samo kupieckie dziadostwo ubrane tylko w nową scenografie. osobiście wierzę tylko w duży hipermarket na rohu Zawadzkiej I sikorskiego prowadzony przez znana markowa firme.

nazis

To bedzie coś jak 4 + ale dobrze ze zrobili to chociarz zapełniają sie dziury na mapie a co do tego na zawdzkiej i sikorskiego to chyba nie zrobio tylko zrobio osiedle domków jedno rodzinych a sklep taki duży powini wybódować poza miastem np. na szosie do meżenina za zawadami tam bedzie kiedys obwodnica i dorazu sklep.A kiedy zaczno cos na temat obwodnicy ?

kasa_Łomża

podoba mi sie perspektywa tej restauracji w srodku:)

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Hehehe patrze ze niektórzy chyba nie znają ortografii........ale nie o tym tu rozmawiac. To przecież nie będzie jakiś hipermarket tylko troszke więkasz Biedronka o nazwie ''Stokrotka''. Napewno taki sklep jest potrzebny po to aby można było zrobić zakupy po niższej cenie niż w sklepach naszych miejscowych handlowców. Myślicie że czemu oni się tak bulwersują jak słyszą słowo '' super - hipermarket'' ???? A dlatego że narazie doją z nas kase jak tylko mogą. Mówią że im jest cięzko i będzie gorzej........****, oni będą musieli zniżyć ceny w swoich sklepach aby nie stracić klijentów a i tak interes będzie się im opłacał. Sam znam ludzi którzy mają jakiś sklep, narzekają ze cięzko a właściciel samochód ma poważny, żona też, a jakby tego było mało to i syn piechotą nie chodzi. Z kąd ta kasa??????? Z nas zdarta. Wystarczy popatrzeć tylko jakie są ceny w normalnych małych sklepach (np, odzieżowych) w Białymstoku. Towar ten sam co w Łomży ale z 30% tańszy. Czy to nie dziwne????? Odpowiedż sama przychodzi na myśl. Oczywiście nie jestem przeci naszym rodowitym kupcom, ale przeciw temu co oni wyprawiają.

Jeśli kogoś uraziłem to sory, jeśli nie to szkoda..... :)

POZDRO

Otóż to.Śmieszą mnie czasem takie akcje,gdy właściciel sklepu psioczy na "wszystko",że jest ciężko etc,a po chwili wsiada do swego auta za kilkanaście,a czasem kilkadziesiąt tys.zł i jedzie,bo musi żonę od kosmetyczki odebrać.Więc pytam,co ma powiedzieć ktoś kto ma u niego sporą krechę na zeszycie,przy dochodach rzędu kilkuset złotych na rękę i rodzinie na utrzymaniu?Nikomu niczego nie żałuję,to jego sklep na który zapewne ciężko pracował,ale ludzie...odrobinę przyzwoitości i pokory
Pozdro!
P.S. Sory,że deczko nie na temat ;-)

HIPERMARKET nas uwolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

obojętnie gdzie go wybudują oby tylko był

Ja bym wolał żeby hipermarket z prawdziwego zdarzenia stanoł gdzieś za Łomżą a nie w centrum miasta. POoecam sąsiednie gminy.

Najlepiej żeby zrobili w nowogrodzie hehe taki żart :) ale tak serio to mój wujek jest biznesmenem w Augustowie ma sklep w centrum miasta w calutki centrym gdzie turystów tam w wakacje jest po *** ma tam knajpke,salon ERY GSM,Salon papierniczy jakieś gazetki i playboye to tylko sklep a czerpie z niego nawet dobre piniadze to ostanio kupił wiekaszą knajpe obok żeglugi augustowskiej i też nie mało kase czerpie z tego ma jeszcze kilka sklepów w Augustowie i Suwałkach i kase zbija że *** dobrze mu sie wiedzie jedzi mercem najnowszym chate ma na obrzezach miasta wszystko pod dostatatkiem a zaczynał od zera i sam teraz to ma wykupić chyba Jaki zakład w Augustowie i bedzie robić co chce a mu sie dobrze wiedzie bo ceny ma wieksze niż w Łomży a co mówić o Białymstoku a w Augustowie nie ma HIper Ani Super Markieta To mu sie wiedzie dobrze tylko są Biedronki Plus i inne ale to malutki może niedługo sam zrobi taki sklep nic nie wiadomo.A w Łomży kupcy tesz tak samo żyją ale i tak benda zarabiać np. taki grandmarkiet bo rano nie bende biegał gdzieś do centrum miasta po bułki albo masło i wedline zeby zjeść sniadanie a co mówić jak bedzie na obżerzach to wogóle nikt nie bedzie latać tam to nasi kupcy jeszcze tak nie zbakrotują np. taki Sklep Zodiak na Piułsudskiego ( żydek ) to tam idze bo jak sklep otwarty od 6.00 do 22.00 od poniedziałku do soboty a w Niedziele od 7.00 do 20.00 i w świeta również.A nie powini pracować w niedziele w Niemczech jest tak że w soboty i niedziele sklepy sa zamknięte tylko stacje paliw są otwarte no tam to są same duże sklepy to nie dziwie sie czemu takie przepisy sa my to nie niemcy ale powini zrobić że w niedziele jeden sklep na miasto jest otawarty np.w Łomży by zrobili ,,Auchon'' nie pamietam jak sie to pisze ale cos podobnego w Białymsotku jest to ten ,,Auchon'' by zrobili gdzieś np.tam gdzie sa tory na Poznańskiej albo gdzieś za zawadami no nie wiem dzieś zeby było kazdemu wygodnie i tam by zrobili ten sklep i on by był otwarty tak jak ten Zodiak prawie cały czas . a reszta sklepów zamknieta to by było moze jakis pożadek ?????

kasa_Łomża

dla mnie poza lomza mogl by nawet i sam REAL stanac tudziez centrum handlowe Janki haha;)

°°°°°°°°°°
... evaa ...

jak sklep za miastem to nie miasto skorzysta tylko okoliczne wioski i wujt.

a ja chcę, żeby ludziska jeździli na zakupy do Łomży, a nie do Kupisk czy Łochtynowa.

Jak ja powiem kumplom, że piwo na promocji kupiłem w Konarzycach? TOć w gardle im stanie.

Czy ciemno, czy jasno...DAB!...Płynie muza przez miasto
bo to miasto jest nasze (ta)

Czy ciemno, czy jasno... YO!...Płynie muza przez miasto
bo to miasto jest nasze. (ta, i nie może być inaczej, taa)

Raz ciemno, raz jasno...YO!...Płynie muza przez miasto
bo to miasto jest nasze (Ta...jest nasze...hah!)

Czy ciemno, czy jasno....YO!...Płynie muza przez miasto
bo to miasto jest nasze (Taa,jest nasze,jest nasze,było nasze,taa)

kasa_Łomża

Mówicie, że otwarcie 4 grudnia, czyli może 11 będzie można się wybrać i spokojnie bez czekania na wózek/koszyk obejrzeć jak to wszystko wygląda:)

Tak,tylko jak się wszyscy 4-tego rzucą na ten "hipermarket",jak to przewidujesz,to czy jedenastego pójdziesz tam jeszcze kupywać,czy już tylko pooglądać? ;-)
Pozdro!

4 Grudnia można zorganizować akcje typu: beczka śmiechu - otwarcie Hipermarketu ;]

krzywy: cos chyba z Toba nie tak. Wesze tu jakies gleboko ukryte kompleksy. Albo niedawno,albo dziecieciem bedac przeprowadziles sie do Lomzy, albo rodzice Twoi tuz po przeprowadzce splodzili Cie juz tu i wmawiaja Ci zes miastowy. Tylko ta slomka w bucikach kluje...
Idac Twoim tokiem myslenia nie powinienes jesc wcale, chyba, ze wieprzowinke z wlasnej balkonowej hodowli, mleko tylko od krow pasacych sie w granicach administacyjnych Lomzy i to tylko wlasnego przerobu, bo mleczarnia niestety w Piatnicy. Kartofelki i warzywka jedynie sluszne to nasze, lomzynskie, bron boze nie zza znaku.

"jestem z miasta, to widac, slychac i czuc "

P.S. Czy ze mna cos nie tak, bo mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem postow kogos o nicku kasa.

frotka częściowo masz rację. To właśnie przez tą słomę co mi z butów wystaje, a konkretnie przez to, że mnie uwiera i utrudnia chodzenie chcę mieć sklep blisko, bliziutko, a nawet bliżej.
Nie gdzieś na wsi. Może ciebie na wieś ciągnie, bo mnie nie. Jak poczuję smród z Zawad, to wręcz od wsi mnie odrzuca.
I gwoli ścisłości ja zakupy chcę robić w Łomży, a co i skąd będę kupował to inna sprawa. Pomarańcze mogą być z Hiszpani, banany z Kanarów, wino z Bawarii, koniaki z Francji, śledzie z Bioałegostoku, buraki ze wsi.

A ja dla odmiany bardzo lubię ten wiejski smrodek, z krówkami, konikami, kurkami, świeżym mlekiem prosto od mućki, masłem domowej roboty i chlebem na zakwasie prosto z piekarnika...
Kojarzy mi się z moim całkiem szczęśliwym dzieciństwem.
Jestem ze wsi i jestem z tego powodu baaaardzo szczęśliwa,
wręcz załuję, że dalej tam nie mieszkam...

ryskago taką wieś o której piszesz ja też kocham. Ale takiej wsi niestety coraz mniej. Tym bardziej chore jest wpychanie tam hipermarketów. Wieś niech będzie wsią, przedmieścia przedmieściami, a miasto miastem.

P.S.
Z Zawad to nie daje smrodkiem od krówek czy konika tylko WALI SMRODEM od stada świń co nic wspólnego z prawdziwą wsią nie ma, tylko z produkcją przemysłową (na potrzeby himermarketów).

Jechał rolnik drogą polna i w słub pier*** jechała jechał aż do Łomży dojechał ... (kilka lat puzniej) Łomza to półowa wieś .jd

kasa_Łomża

Re:

<jupi> Bedzie Sklepa a z czym on ma być ? może z komputerami ? to se kupie nowy komp bo ten już zipie.A może zrobio jakoś niezło restauracje może KCF albo Pizza Hot i takie inne ? ja bende zadowolony :)

<...> ALbo rade damy , albo jak tynk odpadamy <...>
Peja-kolejny stracony dzień.

KFC - to co tygrysy lubią najbardziej - jestem ZA

"Nadmiar demokracji to anarchia"

KFC, McDonald, BurgerKing - jedno badziewie.....

---
PGG

Tester żande badziewie - dobrze tuczy, szybko podawaja ilość hcolesterolu. Chcemy przecież być tacy jak ameryaklnie czas zacząć tyć i bić rekordy w ilości KG/człowieka ;]

Pójdę pogoglądać i zobaczę czy nadaje się tam coś do kupienia:) Jak tak to może to wezmę:)

sory peja,ale czy Pizza Hot to jakiś tajwański "podjep" Pizza Hut?
;-)

jedno daje się zauważyć bezapelacyjnie
w mediach widać i słychać tylko przeciwników (nie wiem czemu są to wyłącznie kupcy)
a co ze zwolennikami?

Ale lepiej żeby tu zrobili cos markowego niż takie badziewie Łomżyńskie.Nie mówie że by mogli tu robić KFC i PIzze HOT ale też np.sklepy z markowymi ubraniami takie co są w centrach handlowych w Warszawie albo sklepy AGD-RTV np.EURO AGD ALBO MEDIA MARKT ( POWINI TEGO ZABRONIĆ ) OO TAKIE SKLEPY ZBUDOWAĆ JA POPIERAM ZACHÓD :-)

<...> ALbo rade damy , albo jak tynk odpadamy <...>
Peja-kolejny stracony dzień.

Ale tam sie ładnie robi. Jechał ja wieczorem i widział że takie to inne od wszystkiego co w Łomży stoi.

dokładnie bardzo ładnie się tam robi. Całkiem coś innego niż to co do tej pory w Łomży było. Uważam ,że władze miasta powinny wszystko zrobic aby powstały tam dalsze sklepy i ten na górce i ten w rogu zawadzkiej i sikorskiego. Jest dzieki temu szansa na powstanie pieknego i nowoczesnego nowego centrum miasta.

Pasja

Mi sie podoba Ten Sklep Wygląd i wogóle żeby wieszy zrobili sklep to było by jeszcze FAJNIE ale takie mamy władze próbują dla nas dobrze a robią zle...

Dj.RobiN. PoZdRaWiA

Ja mam tylko nadzieje ze w tym centrum handlowym powstana sklepy z prawdziwego zdarzenia typu Reserved, jakies restauracje itd. Bo jak otworza tam sklepy tylko łomżyńscy pseudokupcy to nic w tym miescie sie nie zmieni - dalej bedziemy przeplacac za towar.

Grzegorz

Ciekawa jestem, co w tej Lomzy jest takie drogie, za co musicie przeplacac. We wszystkich sklepach ten sam chlam albo ze Stadionu Dziesieciolecia, albo z bazarow i innych takich tam pod Lodzia. Wystarczy przejsc sie Dluga i popatrzec na wystawy pelne rozowych bluzeczek z cekinami i w podobnym stylu torebeczek, spodniczek i rajstopeczek a`la Barbie. Brrrrr! Az ciarki po plecach chodza, jak sie na to patrzy. Prawie to samo jest na rynku, tylko mniejszy komfort przymierzania.
Markowy towar z wyzszej polki jest w Lomzy na pewno tanszy, niz np.w Galerii Mokotow, ale to wiedza ci, co kupuja, a nie teoretycy. Mowie o porownaniu identycznego towaru, a nie rzeczy pod nazwa np. "sweter" do innej rzeczy pod ta sama nazwa, choc rozniacej sie w kazdym calu.
Jestem za Reserved, bo bardzo lubie ich ciuchy, ale nie sadze, zeby tej firmie zalezalo na wlasnym sklepie w jakiejs za przeproszeniem "Stokrotce".

frotka kupiec z ciebie wyłazi
oj kupiec

@frotka to chyba ty nie wiesz co mowisz;/

Markowy towar z wyzszej polki jest napewno tanszy, juz dawno sie tak nie usmialem;-)
Tak sie sklada, ze obecenie mieszkam w warszawie a w lomzy jestem tylko czasami, ostantio mialem okazje przejsc sie po kilku "pseudo -markowych" sklepach w lomzy i ceny sa tam srednio 20% - 30% wyzsze, niz w jakimkolwiek sklepie w warszawie;/

Jeszcze nikt nic nie kupił w tym sklepie a już narzekacie ze wam nie pasi ludzie zlitujcie się trzeba doceniać to co się ma. Kolejek z PRL-u po papier do du** zapomnieliście wtedy to były czasy każdą rzecz trzeba było wystać i co człowiek kupił to się cieszył ze dostał.

No, masz ci los ! Kupca ze mnie zrobili ! Dzieki !
Wiem co mowie, bo mam znajomych w Wawie, ktorzy bedac w Lomzy zawsze wpadaja do miasta na jakies zakupy. Co jeszcze? Ostatnio matka kolezanki kupila sobie sliczny plaszczyk w Galerii Centrum za 1450 zl. Byla dumna i szczesliwa, dopoki nie zobaczyla w Lomzy identycznego, z tej samej firmy za 990 zl.
Zgodze sie moze, ze fajne buty w Lomzy sa drozsze i jest niewielki wybor, bo jest mnostwo sportowych albo mnostwo cudakow na 10 cm obcasach z czubami zwroconymi do nieba , ozdobionych czym sie tylko da.
Ciekawi mnie teraz, jak po otwarciu "Stokrotki" bedzie sie jezdzilo po Zawadzkiej, jak latwo bedzie mozna wyjechac z Ksiecia Janusza w lewo, albo z Prusa, ze nie wspomne o rondku.
Dlatego tez jestem za prawdziwym duzym,dobrze zaopatrzonym marketem, zlokalizowanym na uboczu,a nie utrudnajacym zycie mieszkancom okolicznych blokow. Nie wiem, czy by sie wszystkim spodobalo, jakby im slodki sen o 4-5-tej rano zaklocaly duze ciezarowki dostawcow sklepu. Ale nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem. Sklep powstal, prezentuje sie niezle, a co bedzie w srodku, zobaczymy.
Pozdrawiam

Ja nie mieszkam w Łomży i dlatego piszę. Super bedzie jeśli bedzie takie duże centrum handlowe. W łomży jest takie cos na serio potrzebne. Choć moim zdaniem powinni także wybudować coś w rodzaju osiedla handlowego np. w Gdyni to sie chyba nazywa "Osowa". Super że bezie można załatwić wszystko na miejscu. Na prowincjach też by sie takie "cudo" przydało. Najlepiej na trasie Łomża- Wa-wa. Tylko kilka km od Śniadowa bo ja nie chce korków przed domem mieć. Hehehe. Pozdro dla wszystkich

EJ A MOŻE IMPREZKE TRZEBA ZROBIĆ Z TEJ OKAZJI ?

PEJA I NIE ZMIENIA SIE NIC.......

PEJA TO Idziem do ciebie bo juz tusz tusz otwarcie sklepu to idziem do ciebie na impre szykuj browary i wódkę :D

może będą co dawali na otwarciu

czapku górnicze np. - 4 to barburka

Ja jestem za ta imprezą wstę (0,5 litra voodki ew. jakies 10 browarów) a potem wypad do nowo otwartego hipermarketa. Tylko podajcie adres. Pozdr.

Herbatka Vitax - Zimowe wspomnienia
Sklep Farmer al. Legionow - 3,45
Sklep Goska al. Legionow - nieco ponad 4 zlote.

Skad taka roznica??

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Wolny rynek Evoo, wolny rynek.

nie chce mi sie tego wszystkiego czytać i nie wiem kiedy będzie te śmieszne otwarcie ale polecam obejrzeć "OTWARCIE SUPERMARKETU" w wykonaniu Kabaretu Ani Mru Mru nawet nie trzeba iść 4 grudnia bo będzie tak samo :) Pozdrówki dla wszystkich czekających na wielkie święto Łomży i "bankrutujących" właścicieli małych osiedlowych sklepów ;-)

RAz byłem na czymś takim jak otwarcie hipermarketu. Babcie i emereci płci meskiej w dosyć podesżłym wieku, wpechali do srodka wraz z dzrwiami wejściowymi 4 rosłych (w mieśnie piwne) ochroniarze. NA żywo to wyglada nawet lepiej niż w skeczu ANI MRU MRU

te sklepy na osiedlu nie bankrutują
właściciele wykupili miejsce w stokrotce :-)

ale tam ładnie.....

A o której godzinie można się spodziewać otwarcia.
Ponoć o 9.

słyszałem że 8.30
znajomy mówił że jakieś ulotki po mieszkaniach roznoszą gdzie jaki sklep

Bendą tam kamerki w tym sklepie ??? jak nie to wyjde z cało kurtkie batonów i cukierków ;)

Ja myślę, że jak dobrze się uwiniesz to nawet karton bananów wyniesiesz...:)))

OOOOO TO niezle bedzie git jak w Liderze na początku torebke słodyczy wyniosłem :-) a tu bedzie karton i jeszcze wezme napoje alkocholowe jak dobrze pujdzie :-)

W makro wynieśli nawet telewizor 29-calowy...
A jak? W pudełku... po chipsach CHIO.
Polak potrafi

To nieźle musieli palić głupa, karton chipsów jest bardzo lekki, więc już widzę oczyma wyobraźni jakie musieli robić beztroskie miny i starać się aby ich ruchy były swobodne aby nie zdradzić się, że niosą coś cięższego niż wskazuje nazwa na kartonie.

Oj Polak potrafi...:)))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org