Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
neo+ czy to nie dziwne |
Witam alll na początek Ostatnio tak sobie myślałem czy tak agresywna postawa tpsa w temacie neostrada nie jest troche podejrzana. Ciągle jakieś promocje, przyspieszanie w połowie roku ogłosili promocję która trwać ma do końca roku (co potem) polityka tpsa odnośnie neo+ jest bynajmniej dziwna (niepodobna do w/w firmy) Co sądzicie o całej tej usłudze....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: neo+ czy to nie dziwne |
Osobiście pozostaję głucha na wszelkie ich promocje i oferty. Wiedzie mnie w tym moja kobieca intuicja, która rzadko zawodzi...
|
|
ja też mam dosyć TePsy, jak tylkko mogę to z innych korzystam.
|
|
Osobiście także nie pałam ogromną sympatią do T.P. S.A. Lecz absoloutnie nie widzę nic dziwnego w agresywnej postawie marketingowej w segmencie szerokopasmowego dostępu do internetu. Znak czasu... "Tepsa" dąży do opanowania bodajże najbardziej rozwojowego (a w pszyszłości generującego największe przychody) sektora usług telekomunikacyjnych, korzystając z monopolu jaki w pewnym sensie posiada (cóż - z jakiego operatora byśmy nie korzystali i tak w pewnym momencie stajemy się urzytkownikami łącz TP; słynna niegdyś kwestia "dławików"). Chodzi o to, aby uszczknąć sobie jak nawięcej z tego "tortu", w szczególności jeśli chodzi o klientów korporacyjnych (usługi B2B), zanim konkurencja w obrębie szerokopasmówek rozszaleje się na dobre. Zainteresowanych tą problematyką zachęcam do zapoznania się ze Strategią Lizbońską oraz publikacją UNDP - Polska na drodze do globalnego społeczeństwa informacyjnego.
|
|
Z podniesienia przepustowości Neostrad nie wynika i tak nic dobrego - wprowadzone zostaną (jeśli jeszcze nie zostały - nie wiem, bo nie mam Neo+) limity ściągniętych danych (bodajże 15gb w przypadku Neostrady 1024). Kondolencje, dla ludzi korzystających z Neokur*y... Pozdrawiam
|
|
w umowie podpisywanej z tpsa dotyczaca neostrady jest napisane ze lacze nie moze byc dzielona na paru urzydkownikow i dlatego tpsa nie zmienajac cen zrobila limit miesiecznych scigniec ale za to wziekszyla szybkosc lacza ale co z tego gdy majac lacze 1025 i limit miesieczny 10gb mozna to sciganac wciagu doby na jakiejs stronie widzialem wyliczenia jak sie nie myle mozna to zrobic nawet w 11 godzin !!!! a co potem przez kolejne dni miesiaca :D *************************** Teraz po uszy w tym wszystkim tkwisz Jak nie wiesz to lepiej śpisz Zamknij mordę, albo w język się gryź To potem milczenie okaże się złotem Mój cały skład ma dwa ważne loga Pierwsze szanuj przyjaciół, drugie deptaj wroga
|
|
Jak to co super łącze 32/32. Nie pozstaje nam nic innego jak tlkyo wspierać monopolistów ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |