sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
warsztaty mechaniczne w lomzy

Pytanie skierowane do wlascicieli samochodow: ktore warsztaty mechaniczne w lomzy byscie polecili a od ktorych lepiej trzymac sie z daleka?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: warsztaty mechaniczne w lomzy

Nie polecam blacharza na lipowej. Delikatnie mówiąć robi lipną fuszerke ;D

Elektromechanik - Robert Banach - ma warsztat za sklepami na Długiej od strony kapucynków. Dojeżdża się od ronda w Długą, potem w Krótką (w lewo), a na Krótkiej pierwsza w prawo (nie pamiętam jak się nazywa), skręca się w ostatnie podwórko z prawej strony. Po kilku miesięcach jeżdżenia po elektrykach i elektromechanikach rozwiazał problem z niedziałającym (czasami) rozrusznikiem. Dobrze też robi mechanikę do której nie potrzeba kanału (nie dysponuje nim).

Mechanik na Poznańskiej, jedzie się od strony Al. Legionów, mija Atom i na najbliższym łuku w prawo (tam gdzie się skręca na prawo), trzeba pojechac prosto w bitą drogę i po 20 metrach w bramę (praktycznie na wprost drogi z której zjeżdżamy). Kiedy pracowałem w pobliżu robiłem u niego wszystkie mechaniczne rzeczy, zostawiałem samochód rano, odbierałem po południu. Wszystko było robione sumiennie, tanio i bez kombinowania.

Pozdrawiam!

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Kefas, napewno w prawo? Tam nie ma zadnej drogi oprócz PEPEESu

News

Dobry elektryk samochodowy jest na ul. Marynarskiej ( za Zalomem).

News - nie na skrzyżowaniu, tylko na łuku. Mija sie Atom, zjazd do biurowca i parkingu PEPEES, domki jednorodzinne, zjazd do bramy towarowej PEPEES i za jakiś czas zaczyna się łuk w prawo na browar i Wojska Polskiego. Nie korzysta się z łuku tylko leci prosto (jednocześnie zwalniając by nie stracić zawieszenia na ziemnych wybojach i by trafić w bramę :D ).

---
PGG

Witam. Ja bym polecil mechanika do blach: Dziemiński Mariusz w Konarzycach a do zwykrych robot mechanicznych: Szymczyk na ul. Kruczek (kraska).
A najtansze i zarazem oryginalne czesci do samochodow mozna dostan an ul. Wojska Polskiego 97. Ostatnio kupowalem tam sprezyny do mercedesa i kosztowaly mnie tylko 55 zl za sztuke!!! Bardzo polecam ten sklep!!!
Pozdro for all.

Blachy : Zbyszek (nie pamietam nazwiska, a zaklad na poczatku Szczepankowa),
elektryka: Sosnowa (os .Maria),
mechanika: pan Biedrzycki w Piatnicy przy rozjezdzie na Bialystok i Drozdowo.
Zycze jednak, zebyscie odwiedzali wszystkich mechanikow jak najrzadziej i pozdrawiam.

W Kisielnicy jest dobry warsztat.Młodzi fascynaci motoryzacj,ambitni ludzie,którzy lubią to co robią-a robią to świetnie.Kiedyś byłem świadkiem tego,jak jeden z nich w ciągu jednego dnia zrekonstruował podłogę w "maluszku",której praktycznie tam już nie było.Następnie z "maluszkiem" i jego właścicielem wynikły pewne "szopki",o których za długo by tu opowiadać,ale fakt faktem,auto oparło się u rzeczoznawcy,a ten stwierdził,że podłoga jest nienaruszona i w oryginalnym,fabrycznym stanie(hehe-niezły rzeczoznawca,ale to chyba lepiej o blacharzu świadczy :-))
Tak na marginesie tylko dodam,że właściciel i szef w jednej osobie(mój kumpel z resztą :-))ma za sobą kilka lat praktyki w warsztacie samochodowym w Szwajcarii(gdzie wszelkie normy i rygorystyka ich egzekwowanie jest nawet bardziej surowa,aniżeli w solidnych Niemczech)
Bądz co bądz,nie słyszałem jeszcze,aby ktoś wyjechał od niego niezadowolony...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org