Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co z rozkładem jazdy MPK? |
wiem, że już kiedyś ktoś o to pytał, ale może przypomnę włodarzom tej strony. jak nie chce się wam robić nowego to chociaż stary dajcie, był OK. a tak poza tym, to czata tez wam się nie chce jesteście <do bani> wygląda na to, że to tylko strona z newsami i nic więcej, no forum jest, ale i tak bez widocznej "opieki"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co z rozkładem jazdy MPK? |
...niestety,taka prawda...
|
|
...........:::::: I REKLAMY :::::................. kasa_Łomża
|
|
Ludziska MPK to firma komunalna (miejska), a 4lomza.pl, jest własnością firmy prywatnej. Wydaje mi sie, że to MPK, ewentualnie UM Łomża (www.lomza.pl) powinni zamieścic rozkład jazdy autobusów miejskich!!! ...ewentualnie za niego zapłacić :)
|
|
Słusznie ktoś zwrócił uwagę bo żeby dojść jak kursują autobusy i o której nie jest prosto.Zostało pozamykanych wiele ulic i autobusy zupełnie pozmieniały swoje trasy,teraz gdy powoli niektóre zostają otwierane nie wiem od kiedy ruszą one swoją starą trasą (o godz odjazdów nie wspomne) Zocha
|
|
Zgadzam, się że była wygoda z rokładami jazdy, ale przypuszczam, że to nie wina administratora a raczej MPK, które nie chce, nie może, czy co tam jeszcze dostarczyć materiałów na ten temat.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |