sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pomocy !!!

Ratunku, ludzie, mam problem!
Orientujecie się może po ile były dzisiaj pomidorki na rynku?
Dodam, iż jest to dla mnie bardzo ważne :-)

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pomocy !!!

Na rynku krajowym czy miedzynarodowym? Bo słyszałem że w Meksyku doszły do 20 peso za kilogram

A może buraki? Te zawsze idą w dół, co roku większy urodzaj...

a może cebula

Dla mnie Twoje pytanie też jest ważne... dlatego jeśli ktoś o tym coś, względnie nikt o tym nic- ta ja jako tako!:-)

Zbych

po 3,50

Ave

MrS: zadzwoń do zupy pomidorowej, a nie to forum zaśmiecasz ;)

A tak poważnie: nie ma określenia 'zaśmiecasz forum'. Forum jaki jest, każdy widzi. Konwencja 'eltarności' forum sprawiłaby, że upadłoby po ok. 72 godzinach :)
Ehhh, szkoda, że nie ma tu admina i modów (o czym było juz tysiące razy), gdyż wcześniej czy później będziemy świadkami upadku tego forum (z powodu FLOOD'u chociażby).
No, ale cóż, Łomża, to Polska B, więc dlaczego niby miałoby tu byc jakieś normalne forum?
Pozdro

Uważam że admin powinien tak bzdurne apele i pod wzniosłym okrzykiem natychmiast kasować. Autora tego tak alarmującego pytania kieruje do straży pożarnej - oni tez mają kolor czerwony to może i o pomidorach wiedzą. Na przyszłość proszę nie robić alarmu z byle głupstwa. Powagi trochę!

nie ma rzeczy idealnych,i nigdy nie będzie,podobnie rzecz ma się z tym forum...a dzięki temu,że istnieją tematy "zaśmiecające",dostrzegamy wżność innych postów,które tego nie czynią...poza tym ,niech każdy ma swoje 5 minut,bez takiej żenującej musztry...najwyższy czas żebyś to zrozumiał i dał co niektórym ludziom spokój

"...najgorzej jest się poczuć na szczycie schodów...wtedy już nie pójdziesz do przodu!"

Pomidory?!
Pewnie kolega wybiera się na występy estradowe do sali widowskowej przy ul. Nowej, w najgorszym wypadku na stadion przy ul. Zjazd - na mecz ŁKS`u?!

pozdrawiam

Mam rozumieć, że kolega zaprasza do wspólnej zabawy w zabawę pt. POMIDOR ?!

Mrs jaja sobie robi, nawiązując przewrotnie do postu SuSZi na temat pomocy w szukania nut przez forum. Ale temat dobry. Oprócz forum ogólnego i politycznego, powinien powstać jeszcze jeden w stylu: notowania giełdy towarowo - rolnej ! :))

ADALL

:p
POMIDORKI SOM W BIELSKU-BIALEJ ZAPRASZAM
EWENTUALNIE WYSLE POCZTO
UHA ZOREK POMIDOREK :)

:P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org