sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pomocy szukam nuty!!

szukam piosenki tylko nie wiem jak sie nazywa ale cos w stylu hause techno w refrenie jest sempre i kobieta spiewa prosze pomozcie czesto w yamm cafe leci i w radiu bab z gory dziekuje!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pomocy szukam nuty!!

To zadzwoń lub napisz do Radia BAB i zapytaj, a nie zaśmiecasz forum...

Pozdrawiam

Wiesz co MrS...czasem mnie wkurwiasz tymi swoimi stwierdzeniami w stylu: (zrób cośtam)...a nie zaśmiecasz forum.Zawsze jesteś taki chamski dla innych...?Z domu to wyniosłeś...?Nie jesteś w stanie komuś pomóc,lub temat cię nie interesuje,to się w ogóle nie odzywaj i tyle...po to jest to forum,żeby każdy kto ma na to ochotę,mógł się o coś zapytać etc...i nie bez powodu z resztą forum to nosi nazwę OGÓLNE...a tak w ogóle to za kogo się uważasz,żeby tak ludzi"rozstawiać po kątach"?
...widzę,że z tą twoją mądrością to jest chyba tak samo jak z didżejowaniem DjDesk'a i DjNaPrI'a

graboś: to może i ja zacznę pytać na forum o dzisiejszą cenę pomidorów na rynku? Mogłoby być ciekawie... Tutaj porusza się sprawy w jakimś stopniu istotne. Chamstwem reaguję zawsze, na czyjąś głupotę :-) Za kogo Ty się uważasz, żeby zwracać mi uwagę?!

Idź Pan w ****, wróć Pan w piątek.

Pozdrawiam

dzieki grabos na ciebie zawsze mozna liczyc :)

..."hause techno"? A może germano disco? Moja droga! Nie uzywaj słów, których znaczenia nie znasz...
Skontaktuj się z prezenterem dyskotekowym (bo na pewno nie DJ'em) wymienionego przez Ciebie lokalu i wymiencie poglądy na temat nowatorskiego kierunku w muzyce jakim jest niewątpliwie "hause".

TB-303. If you don't know what does it mean, get the **** out of here. - Motto jednego z najznamienitszych klubów na planecie. I tyle w temacie "hause techno".

graboś ma racje mrs za wysoko głowę nosi czuje się chyba adminem tego przybytku.

Czuję, że mi Was żal, i to bardzo...

Pozdrawiam

MrS-ie: mnie też niektóre rzeczy denerwują, ale jest takie mądre, stare powiedzenie:"Posłuchaj nawet głupiego bo i on też ma swoją opowieść". Zawsze uważałem, że nie ma głupich pytań- są tylko głupie odpowiedzi. Szanuję i cenię Twoje wypowiedzi, ale sympatyczniej byłoby gdybyś podejmował dyskusję - jeśli tego chcesz- bez oceniania ludzi, których nie znasz. Sam piszesz do Grabosia: "Za kogo Ty się uważasz, żeby zwracać mi uwagę?!" No właśnie: za kogo Ty się masz....? Tu jednak Graboś ma rację. Pozdrawiam.

Zbych

Czego się drzecie na Mrs?? Został przecież podczas jakiegoś idiotycznego rankingu królem tego forum !! Ma teraz niepisane prawo operdzielać każdego i kiedy tylko chce!! Masz rację - Mrs, - tylko Twoje posty są politycznie poprawne, zawsze na wysokim poziomie i mobilizujące do dłubania w nosie. Tak trzymaj. Ty jako człowiek dojrzały, nie musisz słuchać rodziców, głosząc ewangelię na tym forum. Wogóle bym się zbuntował, na Twoim miejscu i nawet nie brał z rana kanapek do szkoły. Takie to już prawo - elit rządzących!

ADALL

ADALL: po Twoich postach to pozostaje tylko w dupie sobie pogrzebać. Nigdy nie uznawałem i nie uznaję tamtego rankingu, więc mi z nim nie wyjeżdżaj. Nie wiem co masz do moich postów - wszystkie są z pewnością poprawne, zarówno pod względem ortograficznym, interpunkcyjnym, jak również merytorycznym. Tylko co mają do tego forum moi rodzice?! Nie głoszę żadnej ewangelii, po prostu wyrażam swoje zdanie. Denerwują mnie posty idiotyczne, traktujące o nic nie znaczących sprawach...

Pozdrawiam

A o czym powyższe posty, jeśli nie o d*pie marynie???
Zawsze twierdziłam, że inteligencja zbyt rzadko idzie w parze z mądrością tzw. życiową.
W tym momencie aż się prosi, żeby przypomnieć cytat o belce i drzazdze...
Kiedyś ktoś powiedział:
Nie rób na swój temat nieskazitelnego ideału - prawda na Twój temat byłaby w przyszłości nie do zniesienia.

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU a wszystko z powodu nuty :-))))) a mówią, że muzyka łagodzi obyczaje...hihihihi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org