Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Potrzebuję pomocy |
Mam problem. Moje dziecko pracuje i uczy się w Warszawie. Przyjeżdża do domu na Świeto Zmarłych. I nie ma jak wrócicdo Warszawy. Wszystkie bilety autobusowe na poniedziałek po południu i na wtorek rano są wysprzedane. Może macie radę albo ktoś z was zna kogoś kto ma wolne miejsce do Warszawy we wtorek rano?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Potrzebuję pomocy |
rade mam niech jedzie na stopa :)
|
|
zadzwon do pywatnych przewożnikow bagrmosen
|
|
No właśnie, prywatni przewoźnicy... Nie mamy w rodzinie zielonego pojęcia kto zajmuje się kursami do Warszawy. Kiedyś był taki bus, ale dzwoniłam, już człowiek do stolicy nie jeździ. Może wiecie kto jeździ?
|
|
chyba jednak należy przejść się na dworzec i popytać, przynajmniej kiedyś widzialam w poblizu postoju taxi i apteki znak dla busow prywatnych bagrmosen
|
|
To forum zaczyna przypominać dział z ogłoszeniami. To już chyba trzeci taki temat. Maksymalny okres życia takiego tematu to 2 dni. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
jezeli to dziecko pracuje i się uczy to powinno wiedziec ze Warszawie jak i w każdym mieście jest przedsprzedaż biletów. I wtedy nie ma problemu.
|
|
Tylko ze studenckich biletow nie kupisz w naszej cudownej kasie naszego cudownego PKSu z ich cudownymi autobusami. Dlaczego w Lomzy nie mozna kupic biletu ulgowego w kasie? W Warszawie nie robia takich problemow.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |