Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rabio Maryja Ks.Rydzyka |
co myślicie o Radiu Maryja ?? Może trzeba ich wspierać ?? Trzeba im Kupić Nowe Smochody ??? Albo Dla Nich Dyske Zrobić Dla Ksiedzów ? Czy Ksiadz Może Chodzić Na dyskoteki i podrywać małolaty ?? Czy Ktoś Idzie Na Ksiedza ?? Koniec Pytań :D ....::::$BarteZ$::::....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rabio Maryja Ks.Rydzyka |
A co?...któryś Cię w Atomie podrywał...? hehe
|
|
...a tak na poważnie,to jeśli idzie o RM i Rydzyka,to odsyłam do obejrzenia dokumentu: "Imperium Ojca Rydzyka".Tam jest bardzo dobrze pokazany cały ten intratny biznes pt. "Radio Maryja".Obłuda jak cholera,i nic więcej... Pozdro!
|
|
"Albo Dla Nich Dyske Zrobić Dla Ksiedzów ?" Do szkoły matole :)
|
|
Jak sie wozi jak kozik bałwanek jeden ....::::$BarteZ$::::....
|
|
Dajcie spokój z tym że błedy robi albo co innego a wy to nie robicie ? A co do tematu to imiperjum rm to jest duże tak samo jak kościoła... za dużo tych ksiedzów bo sie nudzo to juz na dyskoteki chodzo i podrywają takie małe mni laski :) kasa_Łomża
|
|
To już "przeprany" temat więc tylko powiem, że Rydzyk kwitnie tylko dzięki nam samym! Jesli ktoś chce się dawać nabijać w butelkę w biały dzień - to niech płaci ten podatek od głupoty (bo jak inaczej rozumieć wiarę tych starych trucheł, że Rydzyk zna drogę do Boga i ich tam zaprowadzi?). Zbych
|
|
a mi kiedyś jak byłem w robocie na jednej wiosce babka powiedziała że rydzyk powiedział żę unia to skurwysyny buahahahaha no i jednak chłopak wie jak hajs czesać tylko zazdrościć pzdr MoRdA Bo GuMa
|
|
Ave
|
|
Bilboard prima sort :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
http://devlinerium.com/~main.php?sid=845 _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Bilbord wymiata. TxTy zreszta też ;]
|
|
NIe zły bilbord jak to wstawić ? mam fajno fotke na[pewno każdy sie zrzyga :) a co do radia jest super ja lubie to radio i ksiedza prowadzącego całuski dla was... <...> ALbo rade damy , albo jak tynk odpadamy <...> Peja-kolejny stracony dzień.
|
|
Rydzyk to banan czikita. A reszta to zwykłe banany. Wyprostowane> Heheheeeeeee
|
|
Bilbord jest czadowy!!!!! buahahahahaha.... Piona dla producenta !! jak najbardziej jestem ZA !! 8-)!!PRECZ Z CIEMNOGRODEM !! Niemam nic przeciwko naszej religii czasem sam wznoszę jakieś tam modły do Boga, (w coś trzeba wierzyć : w kasę ,w księżyc ,w księdza Rydzyka, w cokolwiek...) bo życie niema sensu bez wiary! Ale to co robi ks.Rydzyk to jest paranoja!! Podziwiam go jak szybko i skutecznie potrafi KASOWAĆ umysły ludziom którzy go słuchają i DOI z nich kasę aż miło popatrzeć he he he ... Głupcy!!! przecież on was wszystkich ma w ........ głębokim poważaniu!! PŁACCIE MU DALEJ CAŁE SWOJE RENTY I ODDAWAJCIE ZAROBIONE CIĘŻKĄ PRACĄ PRZY AZBEŚCIE W USA DOLARY!!! Pozdrawiam wszystkich słuchaczy RADIA MARYJA!!
|
|
Siemka Zamaracha! Masz rację ks.RYDZYK TO BANAN CZIKITA!! hehehehe....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |