Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
HALLOWEEN w Łomży |
Ludziska czy mozna sie gdzies pobawic w Łomży w Halloween??????? Przyjechalam dzis i zadnych informacji na ten temat nie mam...... Łomża nie cierpi na brak klubow jednak na brak dobrych kubow TAK niestety....ale moze mozna znalezc jakas fajna imprezke.... pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: HALLOWEEN w Łomży |
W Rampie !
|
|
Hallween się nigdy u nas nie przyjmie , gdyż tradycją są święta nastrojowe , nostalgiczne z przepiękną otoczką ukwieconych i podświetlonych kolorowo i tajemniczo cmentarzy.
|
|
hummm to nie szwecja i nie sztokholm -gdzie o tej porze jest przepięknie a ludzie bawia się w barze ,kawiarni lub na ulicy a miasto jest oświetlone kolorowymi lampionami bagrmosen
|
|
Tak to jest jak wyrwą się "studenci" z miasta i wracają już po miesiącu odmienieni i czekają na atrakcje:)
|
|
halina a ty co z tą szwecją ciągle wyjeżdzasz jak tęsknisz to kup ponton na bazarzę i płyń ;) A co do HALLOWEEN to i tak mamy pełno świąt a jak człowiek chce sie zabawić to okazje zawsze znajdzie
|
|
dlatego ,że jest mi bliższa w tej chwili i tam w tej chwili jest mój dom.ponadto odpowiedzialam na temat bagrmosen
|
|
Te- autochton- a dlaczego Halloween mialby sie nie przyjac -wystarczy tylko drobna korekta dat, bo to zupelnie inne Swieta ( celtycka tradycja) a nasze faktycznie jest nostalgiczne. A tak przy okazji to pamietam jak paaaare lat temu mielismy kapitalna impreze w jakiejs chacie niedaleko cmentarza i Halloween nie byl wtedy zbytnio znany Andrzej
|
|
Przydałoby się coś na halloween-mam tu na myśli raczej jakąś imprę "masową", ale kto by to zorganizował etc ?...jednak Łomża chyba trochę przymiera...bynajmniej okresowo...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |