Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przychodnia MEDICA |
Witam Co sądzicie o tej przychodni i lekarzu tam leczącym. Jakby ktoś nie wiedział to ta przychodnia jest na Księcia Janusza 13b
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przychodnia MEDICA |
nie polacam tych znachorow
|
|
nalezy isc do szpitala jak sie ma kaszel; tam pielegniarka zawsze pomoze; lekarze tez pomagaja kobietom, tylko prosze z psami tam nie wchodzic najgorsze sa te duze psy, co lubia jak ich sie glaszcze pod wlos, w szpitalu z takimi to pod lozko nalezy sie schowac, albo na podlodze, na dywanie, w szpitalnej kuchni, nawet jak ma sie kaszel, radzilabym- wyjscie na spacer, albo bardzo dlugi zimowy wrecz niedzwiedzi sen w niedzielne ranne chwile
|
|
MX***, może być i znachor byle tylko pomógł i łaski nie robił że cię przyjmie. Jeśli się nie mylę i przyjmuje tam dr Żuk to polecam.
|
|
Ja znam dr Che,tnego, kolejki do niego sa ogromne i w szpitalu nie przyjmuje, tylko na starym rynku
|
|
mmsiek 1 -ksiecia janusza to ja dobrze znam, ladnie tam, ale przychodni to ja nie widzialam, jest tylko szpital
|
|
Podbijam temat. Czy możecie mi powiedzieć coś na temat doktora Piotra Żuka? Szukam dobrego pediatry w Łomży, do którego można się jeszcze zapisać i słyszałam kilka pozytywnych opinii właśnie o nim.
|
|
piotr żuk robi loda pawlowiznavary, a pawel lize mu stopy
|
|
Polecam żonę doktora jeśli chodzi o dzieci, ma ona gabinet naprzeciwko pogotowia na Szosie Zambrowskiej taki pomarańczowy domek J
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |