Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znikające ubrania z balkonów |
Dużo ostatnio się o tym słyszy, czy są na forum osoby, które to doświadczyli?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znikające ubrania z balkonów |
Tak, mi z balkonu trochę zabrano. Koszule, spodnie .. Sąsiadom, w innym terminie też zniknęło, ale chyba cześć się nie spodobała bo zostawili pod moim oknem.
|
|
To niech sobie kraty na balkonie wstawią :)
|
|
Marsjanki przylatują i kradno ubrania bo w paczkach z witaminkami nie dostali ubrania i teraz kradno :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) hehe AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... ....::::$BarteZ$::::....
|
|
Myślisz że kraty w oknach pomogą??Ja mam kraty na balkonie i pokradli wszystko co się dało.Ogródek też nie był im straszny!Ciekawe tylko co oni z tym robią lub gdzie to sprzedają?
|
|
Ja sądze,że to raczej nie na sprzedaż znikło,ale na własny użytek.Słyszałem,że kolesie spoza Łomży na występy gościnne przyjeżdżają,bo we własnej miejscowości to zbyt duże ryzyko rozpoznania :-) Wiesz...chciałoby się chodzić ubranym ładnie i modnie,ale nie zawsze i nie każdego na to stać w dzisiejszych czasach,przez co niektórzy uciekają się do takich posunięć,nie? ...no...są też głomby co robią takie numery "dla jaj"
|
|
Wybacz Marku nie mogłam sie oprzeć i zwinęłam Ci galotki i koszulę, liczyłam na coś bardziej extra ale pocieszę się i taką cenną zdobyczą :)) Pozdrawiam
|
|
Na co liczyła Kazia? Zwinęła galoty, czyli majty. Chopy w nich swoich klejnotów nie zostawiają. Wolą mieć na podorędziu. Nieprawdaż?
|
|
To mi zalatuje fetyszyzmem...
|
|
Jak ktoś ci ukradł coś z balkonu albo z mieszkania DZWOŃ 997 POLICJA CZUWA !!!! Dj.RobiN. PoZdRaWiA
|
|
DZWOŃ 997 POLICJA CZUWA buuchaaa policja wyśmieje cię z tako sprawo powiedzą ze wiatr zdmuchnął.
|
|
jestem z grajewa i terż mamy czasem ten problem, ale okresowo, tylko prrzeds zimą
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |