Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JAki Najlepszy sprzet dla dj |
siemka mam maly dylemat tyle tych firm z sprzetem i nieimei co ewybrac co byscir poecili a nastepny jest taki ogladajac juedna stronke ze sprzetem napodkałem sie na odtwarzacze cd z gramofonem w komplecie co robisz miksy cd a nie vynyli czy to daje taki sam efekt jak mix vynylami odpiszczeie ae ktos doswiadczony a nie jakis ciec 14 latni
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JAki Najlepszy sprzet dla dj |
powiedz po polsku o co Ci chodzi. Ave
|
|
Boże! ...kolejny "didżej"!!
|
|
Prawie język połamałem czytając to! :) Pozdrawiam. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
MArszal, misztrzu daruj... 1210 MkII - mówi Ci to coś? Udanego "klejenia placków"
|
|
Kat - pobił wszystkich
|
|
Idz sie powies. LORD ON
|
|
wiesz ... powiem tak, na stronach PWN jest bardzo dobry zestaw kursów, począwszy od poprawnej polszczyzny a na ortografii kończąc. Zajrzyj tam najpierw, a później zakup sobie po jednej takiej książeczce przeczytaj - ZE ZROZUMIENIEM - i zapamiętaj. W dalszej kolejności postaraj się opanować zasady tam opisane. A jak już to opanujesz... napisz tego posta jeszcze raz. No i dopiero odpowiem na wszystkie Twoje pytania w nim zawarte, o ile będę w stanie, bo jak narazie nie mam nanwet pojęcia o czym Ty do mnie rozmawiasz... ... niekoniecznie pozdrawiam... ... trooynik niekoniecznie sieciowy...
|
|
...no trudno,co zrobić?!...przczytałem MArszala po raz kolejny...próbowałem zrozumieć... ale znów nic z tego nie wynikło...
|
|
Spróbuję przetłumaczyć: ____________________ Siemka! Mam maly dylemat - tyle tych firm ze sprzętem i nie wiem co wybrać! Co byście polecili? A następny jest taki: ogladając jedną stronkę ze sprzętem, napotkałem się na odtwarzacze cd z gramofonem w komplecie. Mozna robić miksy cd, a nie winyli. Czy to daje taki sam efekt jak mix winylami. Odpisze niech ktoś doświadczony, a nie jakiś cieć 14 letni. ____________________ Mam nadzieję, że o to chodziło? Uważam, że żaden 14 letni cieć nie odpisze. Jeśli dobrze kojarzę, to zatrudnianie małoletnich poniżej 14 roku życia jest niedozwolone. --- PGG
|
|
|
Tester dzięki za tłumaczenie ;) Moge sie teraz wypowiedzieć. MArszal chyba sam nie dawno miałeś 14 lat(a może jeszcze nie masz?) jak by nie było to plaga dj-ów juz nas na szczęscie opuściła więc poszukaj kolegów w innej piaskownicy. Ps. Co te MTV robi dzieciom z muzgu!!!!!
|
|
Może trzeba wezwać speca DjNarpego on ci wybierze najlepszy gramofon czy mixer co chcesz i spotkajcie sie i bedzie club djazów i bedzie spoko !!! a z tym cieciem to za wysoko posuniente moze on nie miał 14 lat ? bo chyba jeszcze nie ma 10 lat bo ... bez komęntarza :) Dalej tak trzymać Dje hehe a gdzie Dj Desk ? ~<...>Albo Damy Rade, Albo Jak Tynk Odpadamy <...>~
|
|
hmmm najlepsze som kajtki łolkmeny i mixer unitra uniwersalny taki jaki ma kazda pozdna gospodyni w kuchni zaopatrujaca sie w sprzet do wypiekow ciast w pieknych komunistycznych czasach ................aaaj :)
|
|
hmmm tak tylko chcialem pokazac jakiego ladnego mejla dostalem od naszego przyszlego didzeja a byc moze kiedys wielkiego gwiazdora muzyki byc moze undergoundowej. Goraco kolego pozdrawiam Ciebie!!! Szacuneczek!!! Dla mnie jestes wielki i normalnie widze w tobie potencjal na wielkiego gwiazdora!!! ~~fala~~ 4 U! Re: Re: JAki Najlepszy sprzet dla dj [2:17492:17533] -------Original Message------- From: Marszal Date: 10/21/04 20:56:39 To: phobiaa@wp.pl Subject: Re: Re: JAki Najlepszy sprzet dla dj [2:17492:17533] ale ty dowciapna jak guwna w zatkanym klopie nie canikuj mi tu suko jazysz [ to juz ja ] Marszal obiecuje! Nie bede!! Naprawde czuje skruche zachowalem sie jak smarkacz! To sie wiecej nie powtorzy, i jest mi niezmiernie glupio... o ja niemadry jak ja moglem... :( ................aaaj :)
|
|
Autor: markac (80.240.171.---) Data: 19-10-04 23:53 Prawie język połamałem czytając to! :) tak przy okazji poranna gimnastyka dla jezyka: Bdanaia na pwneymn anelgiksim uneriwestyecie wyzakały, żenie ma znczeania w jaikej kleojności napsziemy lietry wenąwtrz wryazu, blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poszamiena, a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleobmu. Dzeije się tak dlteago, że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie, ale wrayz jkao cłoaść. Eric Campbell powodzenia;)))) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Ja To Zrozumiałem No jak Nie można przeczytac ? Można to co Autor: evaa (212.244.128.---) napisała zrozumiałem wszystko bym przetłumaczył ale nie ma czasu wszystko da sie zrozumieć jeśli jestes mądrym i przynajmniej troche uczyłeś sie Języka Polskiego :)) ~<...>Albo Damy Rade, Albo Jak Tynk Odpadamy <...>~
|
|
Re:evaa Faktycznie, masz rację. To co napisałaś (mieszając literki wewnątrz wyrazu) przeczytałam i zrozumiałam bez najmniejszego problemu. Ale własnie, dlaczego Twój tekst pomimo takich "udziwnień" jest jasny i zrozumiały a tekst Marszala jedną wielką enigmą? Bo u Ciebie poza wewnątrzwyrazową roszadą literek wszystko jest ok, a u niego horror składniowy, interpunkcyjny, nie wspominając już o logice wypowiedzi. Ale zobaczcie, że przez to, że tekst był prymitywny, nikt nie potraktował MArszala poważnie. Każdy zwrócił tylko uwagę na oryginalną wypowiedź i zupełnie pominął problem. Tak więc z tego wynika, że warto zamieścić mniej wiecej poprawny i logiczny post, jeśli chce się uzyskać jakiś odzew. Pozdróweczka :-)
|
|
hmm powiem tak... na forum zaczyna się robić niebezpiecznie... zaglądnąłem sobie dziś na pocztę mą... i co widzę??? a no, coś takowego: Od: Marszal Do: marcin@hi.pl Temat: Re: Re: JAki Najlepszy sprzet dla dj [2:17492:17510] Data: 21/10/04 18:39 koles nie cwaniakuj mi tu cieciu jazysz czy nie fakt faktem dawnom tam nie zaglądał - jakoś czasu nie było... ale nie wiem jak Wy - ja od dzis zaczynam się bać... nie wychodzę z domu po 22... qr...ica człowieka strzela jak coś takiego czyta... pozdrawiam M
|
|
osz Ty fak :) - jaki typo
|
|
No Marszal, u mnie masz brajla :) Zmieniaj nicka koleś....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |