sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wkoncu jakas zmiana na lepsze. :D

Widze za zapoczatkowalem rewolucje na forum. Bylem pierwszy ktory sie postawil krytyce na forum. Ludzie ktorzy krytykuja sami nic nie robia i zapewne potrafia tylko krytykowac. :D To ich problem. Cieszy mnie ze (juz) nie tylko ja jestem przeciw krytyce i demotywacji na tym forum. :D Moze te forum bedzie wkoncu takie jakie powinno byc, chociaz znowu chcialem dac link na swoim do kilka "ciekawych" (:D) tematow. :D Nadal sie zle dzieje, ale moze kilka osob sie poprawi. :D Mam nadzieje. :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wkoncu jakas zmiana na lepsze. :D

Nic z tego nie można zrozumieć. Czy nie można pisać tak , by wszyscy wiedzieli o co biega?

Mam podobne odczucia co autochton.

McPeter napisał "Ludzie, którzy krytykują sami nic nie robią i zapewne potrafią tylko krytykować"
Uważam, że robią i to bardzo dużo. Piszą naprawdę interesujące rzeczy, lubię czytać ich wypowiedzi. Takie jest moje zdanie. Myślę McPeter, że jak przejrzysz uważnie to forum to także dojdziesz do takich wniosków.

Pozdróweczka :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

McPeter skomentowałbym ten temat, ale jeszcze powiesz że nic nie robie tylko krytykuje wiec tylko pozdrawiam :)

Nowy wątek, i znów krytyka. Nie można poprostu zignorować ??

McPeter poprawę zacznij od siebie. Nic nie zapoczątkowałeś, tylko zrobiłeś z siebie idiotę :-) Demotywacja zawsze wiązała się tylko z głupimi, nieznaczącymi nic postami coniektórych osób. Nikomu nie będziesz mówił, co ma robić, po prostu rób swoje.

PS: Popracuj nad swoją polszczyzną.

Pozdrawiam

Wy to tylko polszczyzna i polszczyzna oj on chciał coś dobrego i wiem o co mu chodziło.Ale i tak żadnej zmiany nie widzie tylko że kilka osób uciekło z tego forum .

~<...>Albo Damy Rade, Albo Jak Tynk Odpadamy <...>~

yyy... co dobrego?

Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej
(Nie mylić z Wielką Polską :-)
WWW.WIELKA.NET

A tak poza tym, to 15/13-latek nadal pisałby swoje wypociny, gdyby nikt go nie krytykował. Podobnie paru innych.

Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej
(Nie mylić z Wielką Polską :-)
WWW.WIELKA.NET

eheheheh . Fakt jest faktem mcpeter jesteś idiotą.

LORD ON

Tak jest 90% forumowiczów krytukaje zawsze jakiś post

To nie krytyka postu, tylko krytyka cokolwiek zawikłanej trści. Czy mam rozumieć z tego, że wszystko ma mi się pdobać bo sam tego nie zrobię? A jak kupię np. zepsuty telewizor to też mam "nie krytykować" - bo sam telewizora nie umiem zrobić? O co chodzi wreszcie?
(Chodzi o to "aby język giętki wyraził wszystko co pomyśli głowa"- a kiedy w głowie jest bałagan to co na to język?). Czy może źle zrozumiałem ten problem?

Zbych

Według mnie forum jest właśnie po to, żeby wymieniać poglądy, informacje, zadawać pytania i na nie odpowiadać. To chyba całkiem logicznie łączy się z jakąkolwiek krytyką. Zawsze znajdzie się ktoś o odmiennych poglądach, kto chce wyraźić swoje "inne" zdanie. McPeter jakie powinno być to forum? Każda wypowiedź nie zgadzająca się z tematem to już jest krytyka...

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

krytyka jest podstawa dobrego dialogu

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org