sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
JAki Najlepszy sprzet dla dj

siemka mam maly dylemat tyle tych firm z sprzetem i nieimei co ewybrac co byscir poecili a nastepny jest taki ogladajac juedna stronke ze sprzetem napodkałem sie na odtwarzacze cd z gramofonem w komplecie co robisz miksy cd a nie vynyli czy to daje taki sam efekt jak mix vynylami odpiszczeie ae ktos doswiadczony a nie jakis ciec 14 latni

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: JAki Najlepszy sprzet dla dj

powiedz po polsku o co Ci chodzi.

Ave

Boże! ...kolejny "didżej"!!

Prawie język połamałem czytając to! :)

Pozdrawiam.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

MArszal, misztrzu daruj... 1210 MkII - mówi Ci to coś?

Udanego "klejenia placków"

Kat - pobił wszystkich

Idz sie powies.

LORD ON

wiesz ... powiem tak, na stronach PWN jest bardzo dobry zestaw kursów, począwszy od poprawnej polszczyzny a na ortografii kończąc. Zajrzyj tam najpierw, a później zakup sobie po jednej takiej książeczce przeczytaj - ZE ZROZUMIENIEM - i zapamiętaj.

W dalszej kolejności postaraj się opanować zasady tam opisane.

A jak już to opanujesz... napisz tego posta jeszcze raz.

No i dopiero odpowiem na wszystkie Twoje pytania w nim zawarte, o ile będę w stanie, bo jak narazie nie mam nanwet pojęcia o czym Ty do mnie rozmawiasz...

... niekoniecznie pozdrawiam...

... trooynik niekoniecznie sieciowy...

...no trudno,co zrobić?!...przczytałem MArszala po raz kolejny...próbowałem zrozumieć... ale znów nic z tego nie wynikło...

Spróbuję przetłumaczyć:

Siemka! Mam maly dylemat - tyle tych firm ze sprzętem i nie wiem co wybrać! Co byście polecili?
A następny jest taki: ogladając jedną stronkę ze sprzętem, napotkałem się na odtwarzacze cd z gramofonem w komplecie. Mozna robić miksy cd, a nie winyli. Czy to daje taki sam efekt jak mix winylami. Odpisze niech ktoś doświadczony, a nie jakiś cieć 14 letni.

Uważam, że żaden 14 letni cieć nie odpisze. Jeśli dobrze kojarzę, to zatrudnianie małoletnich poniżej 14 roku życia jest niedozwolone.

---
PGG

miało byc: ...poniżej 16 roku...

---
PGG

Tester dzięki za tłumaczenie ;) Moge sie teraz wypowiedzieć.
MArszal chyba sam nie dawno miałeś 14 lat(a może jeszcze nie masz?) jak by nie było to plaga dj-ów juz nas na szczęscie opuściła więc poszukaj kolegów w innej piaskownicy.
Ps. Co te MTV robi dzieciom z muzgu!!!!!

Może trzeba wezwać speca DjNarpego on ci wybierze najlepszy gramofon czy mixer co chcesz i spotkajcie sie i bedzie club djazów i bedzie spoko !!! a z tym cieciem to za wysoko posuniente moze on nie miał 14 lat ? bo chyba jeszcze nie ma 10 lat bo ... bez komęntarza :) Dalej tak trzymać Dje hehe a gdzie Dj Desk ?

~<...>Albo Damy Rade, Albo Jak Tynk Odpadamy <...>~

hmmm najlepsze som kajtki łolkmeny i mixer unitra uniwersalny taki jaki ma kazda pozdna gospodyni w kuchni zaopatrujaca sie w sprzet do wypiekow ciast w pieknych komunistycznych czasach

................aaaj :)

hmmm tak tylko chcialem pokazac jakiego ladnego mejla dostalem od naszego przyszlego didzeja a byc moze kiedys wielkiego gwiazdora muzyki byc moze undergoundowej.
Goraco kolego pozdrawiam Ciebie!!!
Szacuneczek!!! Dla mnie jestes wielki i normalnie widze w tobie potencjal na wielkiego gwiazdora!!!
~~fala~~ 4 U!

Re: Re: JAki Najlepszy sprzet dla dj [2:17492:17533]

-------Original Message-------

From: Marszal
Date: 10/21/04 20:56:39
To: phobiaa@wp.pl
Subject: Re: Re: JAki Najlepszy sprzet dla dj [2:17492:17533]

ale ty dowciapna jak guwna w zatkanym klopie nie canikuj mi tu suko jazysz

[ to juz ja ]

Marszal obiecuje! Nie bede!! Naprawde czuje skruche zachowalem sie jak smarkacz! To sie wiecej nie powtorzy, i jest mi niezmiernie glupio... o ja niemadry jak ja moglem... :(

................aaaj :)

Autor: markac (80.240.171.---)
Data: 19-10-04 23:53

Prawie język połamałem czytając to! :)

tak przy okazji poranna gimnastyka dla jezyka:

Bdanaia na pwneymn anelgiksim uneriwestyecie wyzakały, żenie ma znczeania w jaikej kleojności napsziemy lietry wenąwtrz wryazu, blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poszamiena, a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleobmu. Dzeije się tak dlteago, że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie, ale wrayz jkao cłoaść.
Eric Campbell

powodzenia;))))

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Ja To Zrozumiałem No jak Nie można przeczytac ? Można to co Autor: evaa (212.244.128.---) napisała zrozumiałem wszystko bym przetłumaczył ale nie ma czasu wszystko da sie zrozumieć jeśli jestes mądrym i przynajmniej troche uczyłeś sie Języka Polskiego :))

~<...>Albo Damy Rade, Albo Jak Tynk Odpadamy <...>~

Re:evaa
Faktycznie, masz rację. To co napisałaś (mieszając literki wewnątrz wyrazu) przeczytałam i zrozumiałam bez najmniejszego problemu. Ale własnie, dlaczego Twój tekst pomimo takich "udziwnień" jest jasny i zrozumiały a tekst Marszala jedną wielką enigmą? Bo u Ciebie poza wewnątrzwyrazową roszadą literek wszystko jest ok, a u niego horror składniowy, interpunkcyjny, nie wspominając już o logice wypowiedzi.
Ale zobaczcie, że przez to, że tekst był prymitywny, nikt nie potraktował MArszala poważnie. Każdy zwrócił tylko uwagę na oryginalną wypowiedź i zupełnie pominął problem. Tak więc z tego wynika, że warto zamieścić mniej wiecej poprawny i logiczny post, jeśli chce się uzyskać jakiś odzew.

Pozdróweczka :-)

hmm powiem tak... na forum zaczyna się robić niebezpiecznie... zaglądnąłem sobie dziś na pocztę mą... i co widzę??? a no, coś takowego:

Od: Marszal
Do: marcin@hi.pl
Temat: Re: Re: JAki Najlepszy sprzet dla dj [2:17492:17510]
Data: 21/10/04 18:39

koles nie cwaniakuj mi tu cieciu jazysz czy nie

fakt faktem dawnom tam nie zaglądał - jakoś czasu nie było... ale nie wiem jak Wy - ja od dzis zaczynam się bać... nie wychodzę z domu po 22...

qr...ica człowieka strzela jak coś takiego czyta...

pozdrawiam
M

osz Ty fak :) - jaki typo

No Marszal, u mnie masz brajla :)
Zmieniaj nicka koleś....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org