Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
drzwi do mieszkania - gdzie kupis i jakie |
jestesmy na etapie wymiany drzwi w mieszkaniu i rozgladamy sie w lomzynskich ofertach. czy jest cos poza domelem, vindov i gerda? jakie drzwi macie i polecacie? ktora firma sprawdza sie jesli idzie o montaz? szukamy czegos w cenie ok 1,5 zl (+/- 300) czy ktos z was zna firme DELTA i posaida ich drzwi? prosze o opinie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: drzwi do mieszkania - gdzie kupis i jakie |
firma Akcent na Piłsudskiego ( za Orlenem w lewą) polecam !!!
|
|
a oni maja drzwi drewniane czy tez takie metalowe wzocnione antywlamaniowe ? jakie firmy maja w ofercie moze sie orientujesz? -
|
|
Najlepsze są drzwi z Krakowa, wybierzesz jakie chcesz i to w rozsądnej cenie Lora
|
|
Drzwi Classena - fajny design i cena ok:)
|
|
Jesśli chodzi o markę Delta to polecam model SPECIAL- dobre parametry w stos. do ceny a co do polecenia firmy to nie chce robić krypto reklamy bo sam je również sprzedaję :) także czy je kupisz u mnie czy w Domelu, Gerdzie itd... to wciąż Delta... Najistotniejszą żeczą w tym wszystkim jest montaż
|
|
mowiac szczerze zastanawialismy sie nad PREMIUM bo roznica w cenie ktora podal domel to 200zl tylko classena to chyba tylko drzwi pokojowe a tych na razie nie ruszamy
|
|
mowiac szczerze zastanawialismy sie nad PREMIUM bo roznica w cenie ktora podal domel to 200zl tylko classena to chyba tylko drzwi pokojowe a tych na razie nie ruszamy
|
|
Ja polecam zajrzeć do Geal'a na Al. Legionów obok dworca. Mają duży wybór, niektóre modele są "od ręki", nie trzeba czekać na dostawę, potrafią doradzić. My tak zrobiliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni (braliśmy bez montażu, był on w naszym zakresie - nasza decyzja). POLECAM.
|
|
jedziesz do castoramy i oszczedzasz jakies 2000zl od najtanszej oferty w lomzy ehhh taka rzeczywistosc
|
|
Żeczywiście różnica jest nie duża ale ja uważam że Premium powinno się stosować bardziej do domków jednorodzinnych niż do mieszkań w bloku aczkolwiek montaż czy też polecenie ich do bloku nie jest błędem (w przypadku chęci ubezpieczenia mieszkania to niektóre firmy ubezpieczniowe wymagają dodatkowych ryglowań i wkładek klasyC -o szczegóły pytać ubezpieczyciela) Zarówno Special jak i Premium wykonane są w ten sam sposób a różnią się dodatkowym ryglowaniem dolnym i górnym oraz mają moim zdaniem ładniejsze oszyldowanie(klamki) Także hmm.. osobiście jakbym miał wybierać pewnie wybrał bym PREMIUM Ps A co do dopłaty u mnie tylko 150 zł ;)- także możesz się targować...
|
|
Motylek oGeal nie pomyslalam Misiek zostaw mi na prive jakies namiary na wasza firme bo chetnie zapoznam sie z oferta konkurencji
|
|
Na Aleji Legionów jest nowy sklep z drzwiami ADOM na przeciwko jednostki. Niedawno otwarty może jakieś promocje mają. Możesz zajść się zapytać.
|
|
nie polecam firmy geal drzwi świetne ale montaż pożal sie Boże. nawet smieci zostawili
|
|
polecam leroy merlin w bialym. naprawde tanio mozna kupić.
|
|
Mi Geal montował. Wszystko ładnie. Czyściutko. Bez zastrzeżeń. Zewnętrzne mam gerdę - nie narzekam. Wycisza odgłosy z klatki schodowej, a i jak tv głośno włączę to na zewnątrz nie słychać. Ale co kto lubi:)
|
|
dzieki za wszystkie opinie. co do gerdy to z lepszymi zamkami niesteyt jest troche drogawa :( Brzeczyszczykiewicz - ile db wycisza wg specyfikacji? delta 28db i to chyba jakis taki standard, co?
|
|
ManiaM - nie jestem fachowcem, moge jedynie powiedzieć Ci metodą na 'ucho" - wycisza sporo:))
|
|
metoda na ucho o delcie wypowiem sie za jakis miesiac drzwi zamowione reszta wyjdzie w praniu :)
|
|
ja bralem drzwi do mieszkania u czaplickiego, zakldad na poligonowej
|
|
Zobacz firmę Geal na al.Legionów przy dworcu mają konkurencyjne ceny jak na łomżę
|
|
ja polecam firmę www.gerde.pl, uważam, że mają mega jakość
|
|
Od kilku lat mamy w domu drzwi z witrażami, nigdy nie żałowaliśmy decyzji choć poczatkowo baliśmy się o dzieci i ich zamaszysty charakter:) Na szczęście i dzieci i drzwi całe więc chyab jakoś dajemy radę hehehe :) My kilka lat temu zdecydowaliśmy sie na drzwi z http://www.naszewitraze.pl/oferta-witrazy/ Wielkie wow wśród znajomych i wyglądają niebanalnie. Uważamy, ze warto :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |